icon

Neviem sa zbaviť vší

miriam_s
15. aug 2016

ahojte, dcéra je už zúfalá, podarilo sa jej niekde chytiť vši, v máji, odvtedy sa ich nevieme zbaviť , neustále si ich češe elektrickým hrebeňom na vši, mali sme doma liquid duo, nepomohol, skúsili sme aj parasidose , minula už celú fľašku , ani to nezabralo, stále hovorí že cíti ako jej chodia po hlave, má husté tmavé vlasy cca pod lopatky, už si dávala aj zábaly z kokosového i olivového oleja, nepomohlo, aj ich žehlila žehličkou na vlasy ale bez výsledku, skúšali sme aj preplachnuť octovou vodou . čo robiť ? ja som ich nechytila , syn ich chytil ale jho som proste ostrihala , umyla hlavku a hotovo. No dcere neviem ako pomôcť . S hrebeňom si vyčesala zakaždým iba hnidy, všu sa nám nepodarilo vyčesať zatial asi ani jednu... nechapem ako je to možné. dakujem za rady , postrehy 🙂

Strana
z6
meluzinaaa
14. feb 2021

Ak si neviete poradiť,spravte si výlet do Prahy
.Je tam vší klinika a máte pokoj Nestojí to za tie nervy a trápenie.

meluzinaaa
4. apr 2021

Najúčinnejšie a rýchle Vamousse- pena pol hodku,neumyvat- zničí vši a veľa hnidy,ale nie všetky.na to parasine T15 zničí všetky hnidy.nechat aj 2 hodiny a potom česat,aby sa všetky namocili do parasine a potom šampón,preplachnut octom.zopakovat o pár dní,keby náhodou dačo prežilo.je to tutovka.o týždeň po probléme.ak paranit,hedrin,Liquid,elimax,efective,ocot,alkohol zlyhali.toto vysuší všetko.je tam isopropyl.neskodny a účinný.dimetikon a permetrin v zvieracom šampóne neúčinkuje.je to fakt hrozné.coskoro je tu epidémia.drzim palce.

meluzinaaa
12. sep 2021

Nafarbit,ale peroxid vodíka 6 čo je pri farbe je slabý. V drogérie majú 12 na vlasy. Zafarbiť s týmto peroxidom.

meluzinaaa
21. jún 2022

@katrin21 aký šampón presne?

meluzinaaa
13. aug 2022

@kvietok173 na lupiny, vši, hnidy silný orešak z netu.a vycesat

kissymissy
12. jún 2023

@janka2501 prosim Vas ako ste pouzivali tu alpu na vsi?

janka2501
13. jún 2023

@kissymissy vlievala do vlasov,pokial neboli vsetky od alpy, zabalila do sacku,a nechala 15-20min posobit, potom dat dole,vycesat, a umyt...ja som davala olivovy olej na pokozku hlavy, aby nebola vysusena....a strihala som vlas na ktorom boli hnidy, dceram sa nedako vycesavat

sidhan
28. máj 2024

Zdravím dcera ma vši....a máme doma šampón Hedrin .Respiraciu na krabičke mal november 2023 vtedy jej veľmi pomohol...Môžem ho pouziť aj keď je po zaruke?včera som jej dala na vlasi paranit a stále má vajíčka a praskaju ide ma porazit

kissymissy
28. máj 2024

@sidhan vybtat rycne vajicka a zehlit vlasy ja som tak nakoniec urobila mala vela vajicok tazko vsetko vybrat. A balila som vlasy par dni vecer do olejov a potom uz ok

sisska96
28. máj 2024

Ostrihať na krátko. Lepšie sa ošetria krátke vlasy. Potom vlasy sa nárastú

eeffka
28. máj 2024

@sidhan kup ci hreben nitty grity a ces a ces a ces, nechala sim 200e v lekarni za chemiu, toto vyriesilo problem za 3dni

eeffka
28. máj 2024

@sisska96 vies to je take riesenie.... ked mas 3 zeny vlasatice

sidhan
29. máj 2024

@eeffka vydela som ten hreben len neviem ci sa oplati kupit...ci jej aj pomoze

sidhan
29. máj 2024

@kissymissy no nasla som jej asi 10 vajicok,uz sa neskrabe aj som jej to prezehlila .Idem pozret zase 🤣

eeffka
29. máj 2024

@sidhan pomoze, sklbe ale je to ucinne

kissymissy
31. máj 2024

@sidhan no tak to uz je na dobre ceste 🙂 drzim palce

logic10
30. jún 2024

Zdravím vás žienky drahe ja mam s tim tiež veľké problémy skúšala som všelijaké prostriedky šampóny q kde co ale veľmi to nepomohlo hnidy stále ostávajú neviem sa ich zbaviť nakoľko nemám koho poprosiť lebo po pravde sa aj hanbím niekoho s takým niečím osloviť chcela som sa už aj ostrihať ale ísť s takou hlavou ku kadernicke no ďakujem pekne poraďte prosím vás niečo vlasy mam až po pas

meluzinaaa
30. jún 2024

@logic10 odkiaľ ste? Napíšte mi na kochkov184@gmail.com a vyriešim Váš problém za chvíľu bez trápenia, strihania a bez traumy

pusinka263
22. júl 2024

@sazumak 3x denne ste pozerali vlasy?ja jednej dcere pozeram 3h,neviem si predstavit 3x denne. To by som skoncila prvykrsa a hned by som musela zacat znova.

sazumak
22. júl 2024

@pusinka263 Áno, našťastie najstaršia dcérka ich nachytala len na prvom stupni väčšinou 1-2x do roka. Potom už nie. Prostredná ich mala asi len 1-2x a dokonca ani od tej staršej ich nechytila, aj keď sa spolu hrávali a spali. Ešte máme teraz najmladšiu, ale tá má 5 vlasov na hlave, tak to sa mi bude dobre prezerať 😂 No hádam v dnešnej dobre už aj vymizli, či ešte stále sú tu?

pusinka263
23. júl 2024

@sazumak bohuzial nevymizli. Aj ked ich mame prvykrat (7 a10r)

kukumallu
27. aug 2024

@sweetlife001 ako treba aplikovať tu alpu?

jamidea
27. aug 2024

@miriam_s mne pomohol liter octu priamo na hlavu. Stipalo jak svina,no jedina vec co pomoze. Nie roztok, cisty ocot

niki55555
28. máj 2025
@sweetlife001

Nam nic nepomohlo ani jedna hovadina draha z toho co tu vymenovali tie pripravky. Po dlhociznom trapeni pomohla obycajna alpa a bolo po vsiach.. za vyskusanie nic nedate, ja odporucam toto nam fakt ani tie pripravku, ani vycesavanie nic.. alpa je top ! 🙂

@sweetlife001 môžem sa spýtať,ako ste toto používali? Ďakujem!

sidhan
18. jún 2025

@niki55555 my sme mali problém zo vsami minulý rok ....aj ja som malej robila rôzne experimenty jedine a potom mala len lupiny a suchú hlavičku. Jedine co pomohlo bol šampón HEDRIN. Je na ňom napísané že hnidý netreba ani vycesavat ale ja som jej ich aj tak vyberala ....a naozaj pomohol hneď .A to ma husté vlasy po pas

Strana
z6