Nevoľnosť počas tréningu: Skúsenosti a rady pre rodičov
Milé maminy, skúsim sa aj tu spýtať, lebo k synovej DR sme objednaní až po víkende...
12 ročný syn-futbalista máva posledné týždne nevoľnosť počas tréningu- nie vždy, hlavne vtedy keď je dosť teplo, tak neviem či len z toho... začne trénovať a do 30-40 minút mu začne byť zle od žalúdka, slabosť a dnes už mal aj problém s dýchaním na chvíľu- ale to sa sám akoby vystresoval už.
Kondičku má dobrú, vládze. Neviem či z málo pitia- napríklad dnes mu prišlo zle po pol hodine-boli poobede na slnku, pitnú prestávku nemali dovtedy...
Možno magnézko, že mu chýba mi napadlo 🤔
Má niekto skúsenosť s niečím takým? Ďakujem
P.S. Ako píšem, budeme to riešiť aj s detskou DR po víkende
@ina2405
@luciazahornadska
Na kardio bol sledovany pre neuzavretu chlopnu po porode,ale ta sa uzavrela a bol len sledovany.
Momentalne je Zilina bez kardio a ked som dnes volala inej Kardiologicke,povedala,ze to ani nie je diagnoza na sledovanie,ze ho neberie ku nej a ze tie priznaky isto nema z toho ...vyriesene po telefone...ale zhanam dalej.
Ale v klube mame fyzio, poprosim o zatazove testy a uvidim co v pondelok nasa doktorka
@kiki68 pisala som o kardio v sprave vyssie
@hranolka22 ja by som ho nedavala do zataze vacsej kym nezistite, co je vo veci. My sme tiez sledovani pre nejake ozveny na cipe chlopne. Ja by som sa bala ako mama, predsalen keby nieco…
@hranolka22 Situácia s detskou kardiológiou v Žiline je teraz strašná - tiež sme zo Žiliny. :( Akej kardiologičke ste volali, že vás takto po telefóne odpísala? 👀
@luciazahornadska ano, je to hanba,kolko deti ostalo bez lekara...volala som mudr. Kardosovej do Cadce...aj kamaratka so synom tam volali a tiez sa pytala s cim chodili na sledovanie a povedala im to iste, to nie je take vazne, nech hladaju ineho kardio,ona berie len vazne pripady. A na tie nevolnosti mi povedala,ze to isto nema z tej jeho diagnozy..

Na kardio musi byt sledovany kvoli niecomu, takze to nieco moze robit problem. Ma priznaky presne ako moj otec pri jeho kardio problemoch