Nízke IgE a kožné prejavy
Ahojte baby, 13m dcera ma nizke IgE a mava kozne reakcie na rozne potraviny. myslite, ze je medzi tym nejaka suvislost? je tu niekto kto ma s takymto niecim skusenost?
@demo včera mi lekár povedal riešenie že von madlu, žiadne že kvapky alebo niečo také, hneď von. ale s pusinkou dýcha len odkedy je v škôlke, dovtedy som ani nevedela že dýcha v noci, preto ma to štve že nedal inú možnosť...
@lalinko2010 pozeram ten tvoj status. naozaj je pravda, ze dychanie ustami zhorsuje okyslicovanie mozgu. to vsak je dovod na hladanie pricin, nie na automaticke vybratie - za prachy predpokladam na sukromnej klinike.
@lalinko2010 tak to je problém ,nie je dobré aj dýcha puskou ,nie je tam taká bariéra ako v nošteku ...tá mandlička má opodstatnenie ,keď je drobča malinké ,a duplom ak je astmatik .....dobre si to premysli a preber si to s ním ak pôjdete na kontrolu a pozrie si to znovu .....kvapky vám ju nezmenšia a ani nič iné....a dá sa vybrať v rámci jednodňovej chirurgie....
@demo mlieko mi pije 2krát denné, neviem odnaučiť. na mlieku závislý.
@lalinko2010 pogoogli si nieco o pravom citricidale a kvalitnom oreganovom oleji. su to silne prirodne antibakterialne pripravky, casto funguju lepsie ako klasicke atb. ten citricidal sa pouziva aj lokalne na zapaly prinosovych dutin. skus najprv prirodnu cestu a az potom doktorsku. mandle maju svoj vyznam, nenarastli tam omylom 🙂
@aristka toto sme riešili včera na ORL mi rozprával ako z knihy, ten lekár. na orl sme boli 04/2013 a vtedy ok drobec, to len ako nastúpil do škôlky, niečo musím riešiť, nejako aby bol ok, pritom je spokojný, veselý, ani unavený nie je a to nespí už poobede, čiže potiahne aj 12hodín byť hore.
Vďaka za rady!
@demo ja som si myslela že lekár nájde riešenie, nejako liečiť najprv, viem že mandla sa nezmenší, kamarátke povedal, že na operáciu vybrie mandle - malá môže mať soplík, kašeľ, ale nie horúčku, angínu a podobne, tak to mi je čudné, myslela som že na operáciu by dieťa malo ísť v ok stave.
@demo to čo tu hovoríš...o indickej liečbe ...po prvé prvé prevratné kroky medicíny boli na starých kontinentoch ,treba si naštudovať históriu medicíny ...po druhé preplachy sa tu robia odjakživa ,čo také detičky s cystickou fibrózou ...po tretie asi aj kvapkanie kvapiek do nosa má nejaké základy už dávno ...po ďalšie odporúčam téma očko a neočko a čom sa tam debatovalo ,pretože ja to za výsmech nepovažujem ,ale hľadanie strednej cesty a hraníc ,pretože bohužiaľ aj preplach nosa mi nezabráni astmatickému záchvatu alebo ho nevylieči ,aby dieťa mohlo dýchať ,ale výplach dutín zabráni alebo skráti dobu nádchy ,na ktorú sú astm.náchylný pretože je to prejav respiračnej alergie .....takže prosím smer téme prvá o očkovaní a o čom sa tam hovorilo ........
@lalinko2010 ak by si to dávala robiť jedine v celkovej anestézii ,žiadne iné experimentovanie nepripusti ,plus na uspatie musí byť dieťa zdravé ..jedine akútne stavy sa riešia tak ako idú .....a ešte niečo oregánový olej ..a grepové kvapky vám mandľu nezmenšia ....a o účinku sa dá diskutovať ,,ber to ako doplnky..čo by som robila ja ,smer iný ORL dr. a prediskutuj si to tj.iný odborný pohľad a vyš.drobca....
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... preplach má aj kontraindikácie a bohužiaľ v indii nezabraňuje prenosu inf.chorôb ...treba selektovať.... 😉
@demo históriou medicíny a oše ja poznám veľmi dobre ,plus som nasmerovala diskutujúce na tému očko a neočko ,aby vedeli o čom sa tam hovorilo ..plus ak si myslíš ,že astma ,čo je reakcia respiračná na alergén zmizne ,pokiaľ telo tj imunita prehnane reaguje na alergén po preplachu kanvičkou si na omyle a nepomôže ani oregán olej a ani grepové kvapky ,ale eleminácia alergénu a stabilizovanie imun.systému človeka ..čo je veľmi ťažká vec .....a na to je aj alternatíva slabá ....a nám dr. pomohla a ako doplnok pri začínajúcich soplíkoch pomohla vincentka a preplachy...stále preto opakujem stredná cesta ....a astm .záchvat nezvládneš žiadnou alternatívou ...jedine uľahčíš dýchanie postih počas záchvatu ,že pichneš hlavu dotyčnému do chladničky alebo mrazničky ,nech dýcha studený vzduch .....a zvyšok ovláda každá mamička ,ktorá doma má astmatika ....
@aristka pocuvaj, ty nevies citat???? kde pisem, ze astma prejde po preplachu kanvickou??? a kde pisem, ze proti astme funguje oreganovy olej alebo citricidal? Tieto dve veci som uviedla ako ucinne prirodne antibiotikum v uplne inom kontexte! A dat do poriadku imunitu zase nie je az take tazke, ak ma pravda clovek aspon zakladne vedomosti o fugovani ludskeho organizmu a nenici si ho patentovanymi liekmi od alergologov. Pozri, uz o tom nebudem viac diskutovat, pretoze ty mas tendenciu nechapat a prekrucovat.
@demo to ,že si niečo naštuduješ na nete z teba nerobí odborníka na imunitu ...to si nedovolí povedať ani najväčší odborník v obore a po dlhoročných skúsenostiach ,že na 100 percent tak funguje a tak to je ...ak by to tak bolo ,už by sme mali vyriešené aj autoimin, choroby ....takže prepáč trochu ma to rozosmialo ... 😝 ..stále je sa čo učiť a bohužiaľ aj skúsenosti z rôznymi klin.prejavmi aj alergií u pacientov je obrovská škola ....

@lalinko2010 neviem ja som bola u dvoch ORL lekarov s dobymi odporucaniami a obaja povedali von moj ale chrapal, a mal ju hrozne prerastenu ten najvyssi stupen ...jemu si to normalne videla.... ked otvoril usta...