Nízky hemoglobín v krvi

slavka030
6. sep 2014

Ahojte. Chcem poradiť, mám 7 mesačnú dcéru, ktorá má nízky hemoglobín v krvi. Dávam jej maltofer kvapky a pyridoxin, je ešte dojčená, no aj dokrmovaná - zeleninka, mäsko, no sú dni, kedy mi dokrmovanie úplne odmieta. Premýšľam, že by som jej skúsila dať denne jednu dve lyžičky cviklovo-jablkovej šťavy. Myslíte, že by to bolo vhodné? Snáď by jej to nijako nepoškodilo. Prípadne, ak viete nejako poradiť, čo jej dávať, aby sa to dostalo do normálu. Ďakujem.

janinah
7. sep 2014

môjmu synovi Maltofer vyrobil také nechutenstvo,že katastrofa,mal cca 2 roky...pozisťuj,či by mohla melasu,nie je to nič chutné,tak nejako do jedla zamaskovať treba

trgypadl
7. sep 2014

@slavka030 tu stavu jej kludne mozes dat,a aku hodnotu ma toho hemoglobinu??

slavka030
autor
7. sep 2014

Janinah
Maltofer som jej davala 2 x 5 kvapiek denne, no dost ju z toho boki brusko, zle mu preto spala hlavne v noci. Vravela som lekarke, tak teraz berie rano 10 kvapiek naraz, ale ze kej to nemoze vysadit. O tej melase som vobec nepocula.

Trgypadl
Naposledy mala 93.

niki101988
8. sep 2014

@slavka030 93 je málo ale nie je to dráma úplna, takže skús dávať kvapky, pijú ich aj nedonosenci a sú v pohode a taktiež by som dala aj cviklovú šťavu a iné s vysokým obsahom železa

slavka030
autor
8. sep 2014

Tie kvapky jej davam, 10 rano, a dvakrat denne pyridoxin. Vcera som jej uz dala aj tu cviklovu stavu, netvarila sanadsene ale dala som jej dve kavove lyzicky. Neviem kolko tej stavy jej mozem dat, aby jej to zasa nejako neublizilo. A tiez jej varim aj mäsko, aj cviklu, brokilicku, mrkvu, karfiol. Donedavna mu to vsetko pekne papala, ale posledne dni mi takyto stravu upkne odmieta, place a hlavu stale toci k prsniku, este ju kojim. Su dni kedy okrem kojenia do nej nedostanem nic, tak je iba kojena . A tu cviklovu stavu son zacala uz pit aj ja, mozno ja mam nedostatok tiez.

28jajka
28. jan 2018

A nekazili sa jej zúbky z toho maltoferu?do kedy ste museli užívať tie kvapky aj zabrala tá cviklpva šťava?