icon

NKS - v akom veku bola diagnostikovaná u vášho dieťaťa?

Včera o 17:52

Dobrý deň prosím vás kedy vám u vášho dieťaťa diagnostikovali NKS v koľkých rokoch ?

anonym_4146ee
Včera o 18:07

@anonym_autor ja pracujem aj s detmi s NKS a zvacsa bola diagnostikovana v 3-4 rokoch. Su deti ,ktorym ju aj v 5 rokoch diagnostikovali.

autor
Včera o 18:23
@anonym_4146ee

@anonym_autor ja pracujem aj s detmi s NKS a zvacsa bola diagnostikovana v 3-4 rokoch. Su deti ,ktorym ju aj v 5 rokoch diagnostikovali.

@anonym_4146ee ďakujem pekne ,čiže v 2 rokoch je to ešte skoro zistiť? A môžem sa opýtať kto to diagnostikuje ?

kacena4
Včera o 18:25

ano v 2r. je skoro moze ist len o oneskoreny vyvin reci a dieta vsetko dobehne dg. to logoped

anonym_4146ee
Včera o 18:26
@anonym_autor

@anonym_4146ee ďakujem pekne ,čiže v 2 rokoch je to ešte skoro zistiť? A môžem sa opýtať kto to diagnostikuje ?

@anonym_autor ano myslim,ze je to skoro. Diagnostiku robi klinicky logoped. Naozaj ak mate pocit,ze dietatko ma tazkosti s recou urcitr hladajte potom klinickeho logopeda.

autor
Včera o 18:27
@anonym_4146ee

@anonym_autor ano myslim,ze je to skoro. Diagnostiku robi klinicky logoped. Naozaj ak mate pocit,ze dietatko ma tazkosti s recou urcitr hladajte potom klinickeho logopeda.

@anonym_4146ee ďakujem pekne ,mám to už riešiť teraz alebo ešte počkať? Je predčasné narodený o 8 týždňov

autor
Včera o 18:27
@kacena4

ano v 2r. je skoro moze ist len o oneskoreny vyvin reci a dieta vsetko dobehne dg. to logoped

@kacena4 ďakujem veľmi pekne

anonym_4146ee
Včera o 18:36
@anonym_autor

@anonym_4146ee ďakujem pekne ,mám to už riešiť teraz alebo ešte počkať? Je predčasné narodený o 8 týždňov

@anonym_autor tazko mi posudit,kedze nepoznam vase dietatko. Ako je to s recou ci uz nieco povie,ake ma porozumenie....ale mozno by som zasla len tak sa poinformovat. Ale vazne,klinicky logo🙂. Lebo nieje logoped ako logoped. A klinicky vam urobi komplet diagnostiku.

autor
Včera o 18:37
@anonym_4146ee

@anonym_autor tazko mi posudit,kedze nepoznam vase dietatko. Ako je to s recou ci uz nieco povie,ake ma porozumenie....ale mozno by som zasla len tak sa poinformovat. Ale vazne,klinicky logo🙂. Lebo nieje logoped ako logoped. A klinicky vam urobi komplet diagnostiku.

@anonym_4146ee ďakujem pekne skúsim ho nájsť v našom meste ,viem že máme klinickú psychologicku pre deti

zuzuky
Včera o 19:28

@anonym_autor Dcére diagnostikovali v 2,5 roku.

autor
Včera o 19:29
@zuzuky

@anonym_autor Dcére diagnostikovali v 2,5 roku.

@zuzuky môžem sa spýtať kam všade ste chodili?

zuzuky
Včera o 20:00
@anonym_autor

@zuzuky môžem sa spýtať kam všade ste chodili?

@anonym_autor najskôr logoped, potom neurolog a ORL.

autor
Včera o 20:35
@zuzuky

@anonym_autor najskôr logoped, potom neurolog a ORL.

@zuzuky ďakujem pekne , na neurologii je sledovaný orl mal nedávno