Novorodenec kaká do každej plienky
Stane sa, ze denne nalozi aj 4-5krat. Je to ok? Krmena UM.
ano, si uvedom, ze doteraz bolo dietatko krmene 24 hodin denne na pokracovanie. Takze teraz sa musi traviaca sustava prisposobit. Chvilku to potrva
To ho prebaluješ len 4-5x denne? Ja od narodenia miniem 10+ plienok denne, aj to je spodná spodná hranica. A áno, kakala toľkokrát bežne, teraz po 11 týždňoch je to už oveľa menej.
Je to úplne normálne. Novorodenec potrebuje cca 10 plienok denne a kľudne aj v každej môže byť "kako"
Čo by som ja za to dala keď bola mala novorodeniatko nech kaka do každej plienky … nás trápili dlhé mesiace koliky . Čipky rúrky kvapky probiotiká och nič nepomáhalo . Brrrr nerada na to spomínam niekedy som plakala s ňou boli mesiace že len jedla spala alebo plakala nič medzitým nebolo . Dakuj šťastným hviezdam , je to ok , prajem veľa zdravicka 😘😘
Dakujem dievcata za reakcie. Nakoniec to uz je 10krat za den. Dnes od pol noci mi uz 5krat kakala. A nikdy to neni, ze len frcnute. Vzdy je to plna plienka.
Ake je dieta stare? Kolko a ako casto papa? Nemenili ste mlieko? Davate probiotika a ake? Fontanelu nema prepadnutu?