Odstávajúce ušká u deti
Dobrý deň ,viete mi poradiť dobrú kliniku na operáciu uši u deti plus vaše skúsenosti aj v akom veku absolvovali operáciu .dakujem pekne za rady
@petrulienka26 znama to dala spravit dcerke teraz niekde v madarsku za 2 tis eur ,jej dcerka ma 10 rokov. Su spokojni bolest mala necitila vobec
Moji dvaja bratranci dali svojim deťom upraviť odstavajuce uší vo veku 6 rokov. Všetko prebehlo hladko
@verca888 syn ma 3roky a vadí mi to ,že mu odstávaju uška a do budúcna kvôli deťom vieme aké sú (posmiesky)
@martinka13 viete mi napísať kde to absolvovali.dakujem
@petrulienka26 mne odstávali uši do puberty. A dosť. Práve včera mi manželka povedala keď mi holila chlpy v ušiach, že aké mám pekne uši. Nechce veriť že mi odstavali. Ale je dobré ísť k lekárom čo s tým majú skúsenosti oni vedia. Lebo niektoré odstavenie nemusí vymiznúť.
@petrulienka26 robia to samozrejme aj na Sk. Skus pogooglit. Nie je to narocna operacia. Ak to deti trapi, treba to riesit.
Spoluziacke na zakladnej odstavalo jedno usko dost vyrazne.deti sa jej posmievali.rodicia jej to dali upravit niekedy v 2 rocniku dovtedy stqle nosila dlhe vlasy a celenky..potom uz to mala pekne symetricke.

A si si ista, ze je to ozaj potrebne?🙂 Ako stare je dietatko? Hovori sa, ze sa tento "problem" zvykne casom aj sam upravit.