Odstránenie nosných mandlí u detí: Kde a ako rýchlo?
Ahojte chcem sa opýtať, kde ste boli spokojne? A koľko ste čakali na termín, dr z orl hovorila ze cca 10m sa čaká. Chcem cim skôr niekde obj ale neviem kde ...
BA, pripadne MT
Ďakujem krásne
@jankka1981 tak rychlo ?
Prosím ako ste sa obj ?Osobne ci tlf?
@jurka2907 volala som tam koncom septembra a hneď mi dali termín na 14.10.
Objednávanie cez Recepciu Kliniky ORL v čase 7:30-12:15 a 12:45-14:30 0907 025 963
@jurka2907 Centrum Kramáre, Limbová 22, Bratislava; Národný ústav detských chorôb, Limbová 1, Bratislava; Univerzitná nemocnica Bratislava, NsP sv. Cyrila a Metoda, Antolská 11; Euromedix, Betliarska 3, Bratislava; Cliniq, Ružinovská 10, Bratislava; Medicona clinic, Ľ. Fullu 5274, Malacky; Emadent, Šintavská 15, Sereď; Fakultná nemocnica Trnava, A. Žarnova 11; Krčné MUDr. Hačko, Pavlovova 7, Topoľčany; Medicentrum PN, Pod Párovcami 3C, Piešťany; FNsP Nové Zámky, Slovenská 11A; FN Nitra, Špitálska 6; CS-Salvus, 28. augusta 2, Levice; Sanat, Nábrežná 3, Levice + viacerí poskytovatelia na strednom a východnom Slovensku.
@jankka1981 ďakujem krásne, dnes zavolám
V NUDCH na Kramaroch sa na vyber mandle caka tych 10 mesiacov. My sme preto synovi dali vybrat mandle v Centre Kramare. Na termin sme cakali 2 mesiace.
@jurka2907 my sme boli v Seredi,na sukromnej,termin sme dostali do tyzdna,pristup super,cena bola 100eur,ale to bolo 3roky dozadu
Dcére vyberali teraz v lete. Termín do 2 mesiacov a v BB v nemocnici. Neplatili sme nič a prístup super a parádne zrekonštruované izby.
Dievčatá chcem sa opýtať, všade kde volám, povedia mi od 5r a 20kg,neviete kde vezmú aj skoro 4rocne dieťa, 14kg???
@jurka2907 aj na antolskej až od 20kg?
@jankka1981 áno🙄 ešte na Kramáre som nevolala
@jurka2907 mňa sa na Antolskej ani nepýtali, koľko má malý kg
Dievčatá chcem sa opýtať, všade kde volám, povedia mi od 5r a 20kg,neviete kde vezmú aj skoro 4rocne dieťa, 14kg???
@jurka2907 ako ste prosim dopadli vtedy s tými mandľami? Podarilo sa vám ísť na operáciu? Ozaj sa takto rieši váha pri celkovej anestézie? Mne tiež ORL ze vzhľadom na vek a váhu ( 13,7 kg a 3 a pol r. ) mame počkať, ale mandla spôsobuje stále viac problémov a pediater odporúča vybrať.

@jurka2907 my sme boli so 4-ročným na vyšetrení teraz 14.10. na Antolskej, termín operácie nám dali 3.12.