Odstránenie vírusovej bradavice na vnútornej strane chodidla
Prosim Vas má niekto skusenost s odstranenim virusovej bradavice(alebo aj viac)na vnutornej strane chodidla, alebo podobnom citlivom mieste?Syn uz ich ma cca 5(1velku a okolo 4male), boli sme aj u dermatovenerologa a povedal, ze najlepsie odstranenie je to tekutym dusikom. A nemusi to zmiznut po tom dusiku-hned.Mozno bude treba aj viackrat vypalit tek.dusikom. Syn je futbalista. Ma casto treningy,jedine vypalenie cez prazdniny...Kolko Vam trvalo, kym sa vypalenie zahojilo a ako dosiahnut rychlejsie zahojenie? Alebo poznate inu lepsiu alternativu na taketo virusove bradavice? Mali ste nejake komplikacie popri tom? Dakujem za odpovede.🙂
Ja som s tým bojovala tento rok počas prázdnin. Najprv som to neriešila, ale keď sa rozšírili, kúpila som si Kolodium forte, s tým som to natierala každý deň. Ani nie do týždňa to bolo dole. Kolodium mi pomohlo, lebo uvoľnilo vrchnú tvrdú kožu a potom som po každej sprche vystrihovala kožu nožničkami, až som to dorazila celé. Jediné, na čo si treba dávať pozor je to, že ak sa to natrie mimo bradavicu, koža sa začne olupovať aj tam a mňa to teda šialene bolelo. Ale keďže som to mala zospodu nohy a manžel mi to natieral ešte horšie ako ja sama, tak to bolo spôsobené tým.
@viera objednávala som tu http://www.epam.sk/tinktury-50-ml/tinktury/prod...
@bianka532
dobrý deň, napísala som Vám správu pre viac info. Ďakujem.
@viera dcéra mala na nohe dlho bradavicu a jedine platok cesnaku na noc prilepiť jej pomohlo. Ráno dať dole, poriadne oskrabat co ide a takto dookola aplikovať pár dni. Cesnak to zmäkčí a ako keby ten koreň išiel vyššie a vyššie. Aj manžel mal roky jednu na nohe a len cesnak pomohol ;)
u syna sme dávali dlhodobo zmes esenc.olejov na bradavice a molusky, volá sa Molusan a na detoxikáciu Joalis Veruka. Tie väčšie sme odstránili tekutým dusíkom, ktorý si kúpite v lekárni, nie je potrebná návšteva kožného lekára
10 rokov som mala bradavicu na nohe. Presla som si ukrutnymi bolestivymi liecbami! Vypalovanim, leptanim... Kupila som si z aliexpres naplaste s ruzovym kolieskom za 50 centov a po troch aplikaciach na noc ta svina odpadla!! Ostalo mi ciste miesto bez jedinej ciernej bodky!! Veeelmi odporucam. 10 rokov mi nic nepomohlo, ani lastovicnik, babske recepty, school vypalovac, duofilm (2 flasky po sebe) , verrumal ani dusik u koznej! Kozna mi to palila dva roky!! Konecne riesenie na bradavice na nohe naplaste za 50 centov z aliexpresu, popozerajte si tam recenzie ostatnych!

VELMI PEKNE VAM DAKUJEM❤️