icon

Orl a očné problémy: Čo môže spôsobiť svrbenie?

Včera o 17:36

Ahojte, som uz zufala. Syn zacal mat tri tyzdne dozadu problem s lechtanim uši a do zmurkanie s pocitom suchosti oci. Aktualne ma usi cele zvonku cervene, horuce, tvrdi ze ho svrbia. Oci ma tiez zacervenane. Čo to moze byt? Uzivame Vigamox do oci, Klacid, namatkovo podane a plus Tobradex na usi masticku, ale nic nepomaha. Ďakujem za skusenosti, rady na dobrych lekarov, ktori aj vysetruju a hladaju patraju.

janinah
Včera o 17:39

Kto toto ordinoval?

autor
Včera o 17:39
@janinah

Kto toto ordinoval?

@janinah pediatrička

anonym_b08bb2
Včera o 17:45

to vyzera na alergiu, mozno na roztoce

anonym_3261f0
Včera o 17:56

📎

janinah
Včera o 18:13

Chces odpirucanie na lekarov a neuvedieš ani mesto. Pri liecbe od pediatra to nie je lepsie takze treba ocne a orl vys.Skus pridat vecer antihistaminikum.

autor
Včera o 18:21
@janinah

Chces odpirucanie na lekarov a neuvedieš ani mesto. Pri liecbe od pediatra to nie je lepsie takze treba ocne a orl vys.Skus pridat vecer antihistaminikum.

@janinah antihistaminikum davame Zenaro od imunologicky a tiez nic

anonym_b08bb2
Včera o 20:58
@anonym_autor

@janinah antihistaminikum davame Zenaro od imunologicky a tiez nic

@anonym_autor su aj kvapky do oci antihistaminicke

euka210
Včera o 21:32

@anonym_autor 3t a Atb podane len tak? 🤦‍♀️ netusim co to je, mozno ako pisu alergia. Sla by som k dr.dalej odbornej.

anonym_47bfd8
Dnes o 05:25

za mňa alergia, tiež mám teraz, šteklí ma podnebie, ľavé ucho, a upchatá ľavá nosná dierka, ale vždy len ráno medzi 1-3 :D keď si dám večer zyrtec, tak to je v pohode, keď nie, tak aj hodinu trvá kým to prejde po liekoch

anonym_34afb4
Dnes o 09:19

@anonym_autor klacid su atb, mal teploty alebo zvysene crp ?

Kvitne palina ambrozia skor alergia

taktotedanie
Dnes o 13:10

@anonym_autor to ste vy s tymi chlamydiami?