Ovlyvňujú lieky a kašeľ EEG?
Zajtra mam termin so synom ja EEG poznate to, kym sa clovek dostane na vysetrenia. Posledne dva dni ma laryngitidu (on mava casto, niekedy prejde za jeden den, niekedy za 4). Cez den samozrejme vyzera ok, uz si to beha, rozprava, v noci "stekal" a tazko dychal. Neviem ci mam zrusit to eeg a zas dlhooo cakat alebo to skusit, je mozne ze zajtra uz bude aj ok ale neviem. Pripadne lieky ako aerius a stoptussin ked moze vecer predtym ?
@pkgirl30 ja som tiez rozmyslala ze ci im mam dnes zavolat ci mame teda chodit . ale poznate to, neviem ci sa do leta podari trafit termin zas ked by bol zdravy ... Ono cez den ani nekasle, trocha sople ma, len v noci je to horsie tak mu musim dat na noc lieky. Dakujem za skusenost 🙂
Zavolajte si a informujte sa
@taktotedanie dakujem asi púre istotu zavolam. Cez den vyzera uplne ok, na noc by som mu chcela dat Aerius a stoptusin, EEG je dalsi den o 10tej to by snad uz nemalo nejak ucinkovat vtedy dufam
@taktotedanie aj som skusala len mi este nedvihli, ale minule som sa dovolala poobede tak skusim. On je cez den uplne v pohode, troska sople, ale potrebovala by som mu pred spanim dat Aerius a Stoptussin aby ho nedusilo ako dnes v noci, Na eek ideme druhy den o 10tej to dufam zeby uz neposobilo.
Kašeľ ani lieky na kašeľ neovplyvňujú EEG. EEG sníma činnosť a aktivitu mozgu - takže kašeľ tam nezohráva žiadnu rolu. 🙂
@luciazahornadska dakujem 🙂 citala som ze jedine nejake sedativa a podobne. Ale na druhej strane som citala aj ze ho ovplyvni aj pohybovanie sa a podobme, takze sa bojim ze mu ho nakoniec ani nespravia 🤦
ale spravia nebojte, môj syn je autista a vôbec sme mu nedokázali vysvetliť čo sa bude diať...vrteľ sa, plakal pri prvých návštevách, dokonca aj kvapky na ukľudnenie dostal. teraz už si zvykol a pekne sedí
@pkgirl30 ano aj moj veru je autista a tiez nema porozumenie takze vysvetlit dopredu, ciapky neznasa takze mam obavy ako to urobia 😶 ale mozno prekvapi 🤷
skúste mu zobrať nejaké jeho obľúbené hračky...môjmu pomohlo že mi sestrička dovolila aby som ja nasadila čiapku
Áno, pohyb to ovplyvní. 🙂 My máme tiež autistku a keď ešte nebola zvyknutá na EEG, tak sme jej púšťali rozprávky, aby vydržala. 🙂
@pkgirl30
@luciazahornadska dakujem baby nakoniec som mu uz nedvaala ani vcera vecer lieky lebo uz mu nic nebolo, a zvladol to uplne krasne, prekvapil ma, sestricka mu pustila Masu a tich 15 minut sa ani nehol az posledne minuty sa trocha mrvil 🙂
no super gratulujem🌞👍...my ideme v januári prvý krát k zubárovi takže aj ja som ako na tŕňoch ako to zvládne
@pkgirl30 u zubarky uz bol, ale iba ceril predne zuby a za svet neotvoril...tak zhodnotila ze vyzera ma pekne zuby a zadne mu skusi pozriet o rok :D

chodím so synom pravidelne na eeg a nikdy nebol problém aj keď sme brali nejaké iné lieky. po čase som to už ani nezvykla doktorke hovoriť že niečo berieme alebo že má syn nádchu alebo že pokašliava 🙂