icon

Podráždená koža okolo úst u 6 mesačného chlapčeka

evuliceeek
22. jan 2014

Maminy poraďte mi, ako dostať do normálu podráždenú kožu, malý si strká všetko do úst, najnovšie hlavičku spustí na posteľ a nohami sa posúva vpred a samozrejme, že hlavičku tlačí a šúcha o posteľ, následne mu okolie úst sčervená, vyzerá to, ako keby tam mal potničky, pretieram mu to harmančekom, umývam mu ruky a okolie úst aj všetky hračky x-krát denne, detská lekárka mi na to nechcela nič dať, že ešte počkáme, nechcela aby sa mu prípadne ňou predpísaný krém dostal do pusinky a že celkovo by do neho nerada pchala nejaké lieky, ak sa to zhorší, budeme to riešiť........radšej by som to poriešila cez babské recepty a rady

Strana
z2
babez
5. nov 2015

@vanessska1606 dakujem ten bepanthen pouzivame zabera zo vsetkych kremov najviac ale aj tak to nezmizne, vyskusam tu borovu vodu. a prisli ste na to z coho to mohlo byt? my si myslime ze zo slin

vanessska1606
5. nov 2015

Zo slin a z paradajky

zuska2001
5. nov 2015

máme to tiež, ked malý dačo pchá do pusy. neriešim to, ono to zmizne po čase, v noci, ked je v klude to ráno už nemá.

palopo
5. nov 2015

@vanessska1606
@vanessska1 Ahoj, takze bepanten a borova voda vam pomohli? Zbavili ste sa toho uz?

cervikpepik
5. nov 2015

Obrovskou vyhodou,Peri-Oralu od Biodermy je moznost pozitia bez neziaducich ucinkov...cize aj keby dieta zjedlo kusok kremu nic sa nestane,co Ti nikto nezaruci u Sudocremu alebo Bepanthenu 🙂

babez
5. nov 2015

@cervikpepik nam zazracny kremik od biodermy vobec nepomohol zbytocne vyhodene peniaze

vanessska1606
5. nov 2015

@palopo ano zbavili sme sa toho a z biodermy sa vyhadzal este viac

aniko85
5. nov 2015

mali sme podobny problem.navstivili sme koznu lekarku a ona predpisala kremik,ktory spravili v lekarni a to nam pomohlo....odvtedy sme podobne problemy nemali....aj ten moj si stale nieco strkal do ust,aj dudel sme mali aj sliny tiekli kvoli zubkom...a nemali by sa utierat usta vlhcenymi utierkami

cervikpepik
5. nov 2015

Komu ako no 😉 nam pomohol

lili007
23. mar 2016

mastit, mastit a chranit pokozku okolo ust...dlho a tazko sa lieci...
skuste vazelinu ci glycerin napr. v kreme Sensiderm od Bepanthen. Nielen hydratuje ale aj regeneruje.
ak sa dietatko brani natriet mu treba pusinku ked spi🙂

babez
24. mar 2016

Baby tak ja som vyskúšala všetko boli sme aj u kožnej aj na gastro všetko mal negatívne, zo začiatku pomohol bepanthen a potom som mu to po 5 mesiacoch prestala natierať sem tam som utrela borovou vodou a prešlo mu to ako sa mu prerezali zúbky, my sme cumel vôbec nemali a nakoniec to bolo od zúbkov , mal to aj predtým dva x ale vtedy mu to po týždni prešlo nakoľko sa mu prerezavali len dva zúbky teraz to bolo 8 .este nás čakajú posledné stoličky takze rátam ze to este bude mat , nebudem sa tým stresovať , mazať mu to všelijakými krémami max (borová voda) lebo už budem vedieť ze to je od zúbkov toľko naša skúsenosť.

palopo
24. mar 2016

My sme mali tiez ten problem mastil som so vsetkym moznym ale nic nepomahalo ,nakoniec som zistil ze nas maly si to drazdil sam olizoval si to a pri umyvani doma a v skolke si to strasne drel uterakom .Od toho uteraka to mal vzdy podrazdene.Teraz je uz to bezproblemove

lilu74
2. jún 2017

Maly ma citlivu pokozku po manzelovi a ja som mu natierala nielen zadocek, ale aj tvaricku bepanthen care mastou aj na vyrazky.potnicky.suche miesta a vzdy sa mu to po par pouzitiach zlepsilo.

lujzaveghova2100
16. dec 2018

Nám kožná poradila a pomáha toto len mu to dávam 2x na deň keď ide spinkať aby si to hneď nezotrel

Strana
z2