Pomáha pobyt pri mori často chorým deťom?
Ahojte zaujíma ma ci chodíte s deťmi na pobyt pri mori hlavne ty čo máte často choré deti kvôli tomu aspoň 1 do roka? Pomáha to? A ešte ma zaujíma ci si viete nájsť financie kvôli tomuto, alebo nato nepozerajte a proste kvôli dietatu idete a neriesite.Dakujem
snazim sa a normalne z vyplaty zaplatim zajazd, zit zivot a len nedopriat si a setrit nema pre mna zmysel
My chodime, ale mojmu to na chorobnost nepomaha. Ale mne a sestre v detstve jeden pobyt veru pomohol
Keď chceme niečo, nepozeráme na financie, pravdaže v medziach. Sme bežná stredna trieda a komu doprajem ak nie nám?
snazim sa a normalne z vyplaty zaplatim zajazd, zit zivot a len nedopriat si a setrit nema pre mna zmysel
@zobaka presne tak môj názor,len môj manžel má nato iny pohľad keďže ešte potrebujeme dokončiť okolie domu tak nechce ísť...štve ma to lebo som cely rok odkladala na dovolenku takže niečo som nasetrila...dcérka je často chorá a dokonca nám hrozí výber mandli tak som chcela hlavne kvôli nej .Len môj manžel sa všetkého boji hlavne finančné
Keď chceme niečo, nepozeráme na financie, pravdaže v medziach. Sme bežná stredna trieda a komu doprajem ak nie nám?
@zmrzlinka2021 no áno, len môj manžel sa všetkého boji co sa týka financii ...ja zas som názoru ze treba aj žiť a dopriať si v rámci možností, len on není tip ze ísť na dovolenku on radšej do domu investuje
Moj brat chodil kvoli alergii, mal nabeh na astmu a vzdy mu to velmi pomohlo. Aj kamoska chodieva, oni su cela rodina alergici. Ak mate hlboko do vrecka, chodte do kempu. Ak nemas podporu muza, to je tazko. Ale moja mamina isla s bratom aj na last minute autobusom do Chorvatska, vyslo to celkom vyhodne. Tatko a ja sme ostalj doma. Ja alergia na slanu vodu, tatko vyber znamienok na chrbate.
Mne ako alergicke to hrozne pomaha. Kamarátka chodí s malym astmatikom dýchať k moru ráno o šiestej. Manželovi skús vysvetliť, že okolie domu môžete robiť aj o rok, zážitky a zdravie však nepockaju.
Tak potom je to o prioritách
Mandle jej daj ale vybrať.
Mne ako alergicke to hrozne pomaha. Kamarátka chodí s malym astmatikom dýchať k moru ráno o šiestej. Manželovi skús vysvetliť, že okolie domu môžete robiť aj o rok, zážitky a zdravie však nepockaju.
@michaela329 toto mu nevysvetlim žiaľ, uz sme sa kvoli tomu pohadali on stále rieši financie boji sa...a pritom na dovolenku mam niečo našetrene...nežijeme zle tak priemerne normal. Len on stále ak k niečomu príde vždy mi povie ze všetko je finančne na ňom
A Ty pracuješ? Možno by sa uvoľnil, ak by videl, že je tu ešte jeden príjem - hoci aj brigáda.
A Ty pracuješ? Možno by sa uvoľnil, ak by videl, že je tu ešte jeden príjem - hoci aj brigáda.
@michaela329 mam príjem aj ja, len nižší
Tak potom by som asi išla s kamošmi a dcérou, alebo aj sama s dcérou. My máme tiež chalupu, dvor kreujeme už od dokončenia stavby - 7 rokov, takže viem, že to počká a neutečie.
Ahoj, ked Vam hrozi vyber mandli, tak jej daj vybrat mandle.
Pobyt pri mori pomaha pri chorobnosti, ale na mandle Vam to nepomoze, to ti hovorim zo skusenosti.
Nam ORL lekar odkladala vyber mandli a nakonec to dopadlo tak, ze syn mal caste bolesti hlavy, brucha a hnacku...
Kvoli zlym mandliam mu v bruchu opuchli lymfaticke uzliny, z coho mal to vsetko. Po vybere mandli sa mu zdrav.stav zlepsil. Odvtedy ziadne hnacky, bolesti hlavy, hrdla...
A to sme kazdy rok chodili k moru. Prve 3 dni mal vzdy pri mori viac soplikov, asi sa mu cistili dutiny a potom bola pohoda!
Syn bol v 5.rocniku ked mu vyberali mandle, a bol na tom velmi zle, cely tyzden sme boli v nemocnici..., kym malym detom vybrali mandle a na druhy den uz normalne fungovali, cim je starsi tym je to horsie.
Tak potom by som asi išla s kamošmi a dcérou, alebo aj sama s dcérou. My máme tiež chalupu, dvor kreujeme už od dokončenia stavby - 7 rokov, takže viem, že to počká a neutečie.
@michaela329 šla by som.aj sama len mam 2 detičky a ta druha ma zas ekzémy ako nič strašné ale objavia sa jej a potom samé zmiznú hlavne v zime...neviem ci by som to zvládla sama s 2 deťmi sú ešte malé
A mamina, svokra? S ekzémom chodí môj tato, on sa celý deň neosprchuje od morskej vody, až pred spaním a má vždy pár mesiacov pokoj, ušetrí na krémoch 😃
Nepomohlo vôbec. Pomáha pravidelne kupanie doma v morskej soli, ovsene kupele a kremovanie biodermou. Na dychanie inhalacie Vincentky, na imunitu betaglukan, rinimun, zinok, arcodefens... Ale treba naozaj pravidelne a dlhodobejsie.
Áno chodím s deťmi už 10 rokov do Chorvátska na 2 mesiace už žiadne astmy a alergie odporúčam je to o prioritách...
@zobaka presne tak môj názor,len môj manžel má nato iny pohľad keďže ešte potrebujeme dokončiť okolie domu tak nechce ísť...štve ma to lebo som cely rok odkladala na dovolenku takže niečo som nasetrila...dcérka je často chorá a dokonca nám hrozí výber mandli tak som chcela hlavne kvôli nej .Len môj manžel sa všetkého boji hlavne finančné
@autorka vsak chod ty s dcérou a muz nech je doma. Problem solved👌

My sa snažíme kvôli dcére chodiť čo najviac k moru, aspoň raz za rok na týždeň a potom občas predĺžený víkend (z BA na Istriu to máme relatívne rýchlo). Dcéra je ekzematička a viem, že kúpanie v mori jej pomáha. A je to dva v jednom, lebo obe deti more milujú. A samozrejme, že riešime aj financie - bude more, ale nebude niečo iné…