Poradíte mastičku alebo krémik na zapareniny?
vite o niakej masticke alebo kremiku na zapareniny na zadocku u malích deticiek?
mame odskusane: rybilka, hipp krem proti zapareninam, babylove krem, sucorem, bepanthen, calciova mast, imazol...v kazdej drogerii ci lekarni nieco zozenies.
Bepanten jedonoznačne to je najlepšie.
🙂
sudocrem je najlepsi , zabera hned 🙂
http://www.najlekaren.eu/zapareniny/2357-pasta-...
táto mastička nám velmi pomohla a aj zabrala ... ritušku mala takú ako rak ,ked jej isiel 3 zubok ...a zaparilo sa jej tak rychlo ...no toto nám skutočne velmi pomohlo !
SUDOKREM HNED ZABERIE 🙂
Aj ja odporúčam jednoznačne sudokrém. 😵
Nám zaberá jedine Pavlovičova masť 🙂
Tak na to je viacero vecí: máme odskúšané tieto: Sudocream, kalciová masť, Bepanthen, ale mali sme aj krém z Avonu, už neviem presne aký, ale zo sady Planet Spa a všetko fungovalo, ale ten Sudocream je asi najlepší. A keď sme mali z antibiotík hnačku, tak som ju nechala bez plienky, aj keď sa ešte nevedela poriadne pýtať, ale aspoň sa jej to v tej plienke neparilo.
jednotkou je Sudocrem 🙂 ale dobra je aj Indulona baby,taka v cervenom obale 😉
ahoj,nám sa osvedčil bepanthen a imazol.Ako prevenciu používame pravidelne sudocream.
tez pridam skusenost - ziaden bepanthen, sudoktrm...ale pavlovicova mast...super
presne ako hovori asocial, pavlovicova mast nam strasne pomohla, odvtedy nic ine nepouzivam. Dokonca aj na mliecnu chrastu na hlavicke zabrala, proste zazrak!
my natierame ritku sudocremom, nemali sme zatial ani raz zapareniny... a ked uz zapareniny su, pocula som, ze je na to dobry imazol 😉
ked uz su zapareniny IMAZOL-krempasta..ako prevencia sudokrem
ahoj nam urcite zaberal imazol na zadocek,a aj na pisulku a potom rybylka
sudocrem, mam dve deti a použivala som ho pri obidvoch...funguje na 100 percent
najlepšie sú vraj Bepanthen a Sudocrem 🙂
ja môžem z vlastnej skúsenosti odporučiť krém s názvom dermaguard. Úžasne mi pomohol pri problémami so zapareninami. je to bariérový krém a používame ho celá rodina. Mne pomáha na suchú kožu a pri práci v kvetinárstve. Mávam neustále problemý s citlivou pokožkou a najmä na rukách a tento krém pôsobí ako ochranný filter. Veľmi som spokojná. 🙂
odporucam Bepanthen my ho pouzivame a nemali sme zatial nic vaznejsie
bepanthen zabral lepsie ako sudocrem
ja urcite bepanthen nemenila by som, mali ho v kazdej lekarni a pomohol na vsetko
rybalka,jednoznacne,lacne a ucine..stoji okolo 3e v lekarni
na zapareniny je dobrý sudocrem
V lekárni " CutisHelp mimi na zapareniny "
IImazol, neolutujes, mám vyskusane na strasnych zapareninach za 2 dni nebolo po nich ani stopy.
my sme spokojni s bepanthenom....
bepanthen, sudocrem
Moja dcerka mala zapareniny pod krkom a pomohol nam Bepanthen, ten je aj na zadoček.

bepanthen