Poradíte vitamíny pre deti s obsahom omega?
Doteraz som kupovala HVIEZDIČKOVIA, no dnes mi v lekárni povedali, že sa už nevyrábajú...Teraz neviem, čo namiesto nich také s podobným zložením, aby v tom boli vitamíny aj omega.
@terezka1947 moze to jest dieta od deviatich mesiacov , moja ho ma velmi rada
@pekira3 si ma potesila 😀 a ten moj huncut pricuchne a eeee,uz vidim ako bude otacat hlavu a utekat...a ja za nim 😀
@tremonti dakujem za tip,tiez vyskusam
@zlatovlaska123 Mne lekarka doporucila Eskimo Kids sirup - okrem omega obsahuje aj vit. D. http://shop.e3slovakia.sk/product.php?id_produc...
V navode pisu davkovanie od 3 rokov, ale doktorka vravela, ze to mozu aj mensie deti. Konkretne, moj drobec to uzival od 15-tich mesiacov - mal predpisanu 1 malu kavovu lyzicku.
Inac, Hviezdickov som este videla v lekarnach predavat.
@zlatovlaska123 ano pisem o orif teraz ked si objednam dva vyrobky platim len za jedno pre dospelych omega3 za 14,23€ je tam 60kapsul takze za 14,23€ mam 120 kapsul to berie dcera ma diagnozu tetania a berie to miesto magnezia B6 hlava ju uz neboli a neni taka precitlivena a pre deti od troch rokov maly ma dva a bere to stoji to 10,77€ je tam 105ml
Prírodný prípravok z rybieho oleja je aj VITAMARIN - prírodný zdroj Dčka, Ačka aj jódu od Energy. Vhodný pre deti od 3 rokov.
@alena16 jasne ja som neni fajnovka a dokažem všeličo vypit ale ten martanko bol podla mna humus...toto je zrejme jemnejšie skusim kupit a uvidíme...ešte otázočka aj vidíš na synovi nejaké "posuny" vdaka nemu...ja mám 3r.dvojičky a bola by som rada keby im ten rozum doniel konečne lebo mam dojem že im skor odchádza 😅
a mne už tiež
@zlatovlaska123 My používame prirodzený rybí tuk - namiesto umelých D vitaminiv z lekarne! V zimných mesiacoch je hlavne pre deti nevyhnutný (aj pre dospelých)!
Najviac na svete sa nachadza (v prirodzenej forme) v rybom tuku.
Odporúčam http://ostatne.bazos.sk/inzerat/30774582/Moller...
@zlatovlaska123 ano na wellness produkty nedam dopustit nech si hovori kto chce co chce
@zlatovlaska123 my pouzivame cisty prirodny rybi tuk Mollers Tran 3 omega Z Norska. Mozes ho kupit napriklad na bazosi 🙂.
Maly ho spapa bez problemov, davame si ho aj my. A ak niekomu nechuti natural, tak si moze kupit aj citronovu prichut. Ale natural nie je vobec zly... (ale kazdy je iny 🙂)
Zdrsvim, chcela som sa opytat aky rybi tuk ste uzivali???Dcera bude mat 4 roky a chcela by som jej ho zacat podavat.Ake mate skusenosti?? Dakujem
Skusali ste repkovy olej? Obsahuje omega 3-mastne kyseliny, ma neutralnu chut a vonu, takze deti ho bez problemov zjedia (aspon moje🙂. Pripadne sa da vmiesat do salatov alebo jogurtu. Je vhodny aj na vyprazanie, ak niektore dietky oblubuju vyprazane. To samozrejme s mierou. Skor ako nejake tabletky by som skusila tuto prirodnu "moznost" s vitaminom E a K. Mozte si viac precitat aj na www.zamilujsadorepkovehooleja.eu. Pekny nazov stranky nie? 😉
A môžem sa spýtať prečo dávate omega 3 deťom? Na čo to je dobré pre deti?

@mikaela28 samotne nezjedia ani moje deti, mastne je a bez chuti. Ale s tymi bananmi je to fakt super 🙂 vyskusaj.