icon

Poradíte vitamíny pre deti s obsahom omega?

zlatovlaska123
25. mar 2013

Doteraz som kupovala HVIEZDIČKOVIA, no dnes mi v lekárni povedali, že sa už nevyrábajú...Teraz neviem, čo namiesto nich také s podobným zložením, aby v tom boli vitamíny aj omega.

Strana
z2
zitaje
26. mar 2013

@mikaela28 samotne nezjedia ani moje deti, mastne je a bez chuti. Ale s tymi bananmi je to fakt super 🙂 vyskusaj.

tremonti
26. mar 2013

@terezka1947 moze to jest dieta od deviatich mesiacov , moja ho ma velmi rada

terezka1947
26. mar 2013

@pekira3 si ma potesila 😀 a ten moj huncut pricuchne a eeee,uz vidim ako bude otacat hlavu a utekat...a ja za nim 😀

terezka1947
26. mar 2013

@tremonti dakujem za tip,tiez vyskusam

viva02
26. mar 2013

@zlatovlaska123 Mne lekarka doporucila Eskimo Kids sirup - okrem omega obsahuje aj vit. D. http://shop.e3slovakia.sk/product.php?id_produc...
V navode pisu davkovanie od 3 rokov, ale doktorka vravela, ze to mozu aj mensie deti. Konkretne, moj drobec to uzival od 15-tich mesiacov - mal predpisanu 1 malu kavovu lyzicku.

Inac, Hviezdickov som este videla v lekarnach predavat.

tremonti
27. mar 2013

@mikaela28 je to ina chut ale trosku soli a cesnaku , vymiesat a super pomazanka na tousty...🙂

visage1974
27. mar 2013

@zlatovlaska123 ano pisem o orif teraz ked si objednam dva vyrobky platim len za jedno pre dospelych omega3 za 14,23€ je tam 60kapsul takze za 14,23€ mam 120 kapsul to berie dcera ma diagnozu tetania a berie to miesto magnezia B6 hlava ju uz neboli a neni taka precitlivena a pre deti od troch rokov maly ma dva a bere to stoji to 10,77€ je tam 105ml

mikaela28
27. mar 2013

@viva02 ale ked ten sirup obsahuje D vitamín, tak sa zároveň nemôže podávať Vigantol pravdepodobne, nie?

viva02
27. mar 2013

@mikaela28 Ano, my sme Vigantol so suhlasom lekarky vysadili, kedze vit.D je uz v tom sirupe.

mamazem
22. apr 2013

Prírodný prípravok z rybieho oleja je aj VITAMARIN - prírodný zdroj Dčka, Ačka aj jódu od Energy. Vhodný pre deti od 3 rokov.

majobea
19. máj 2013

@alena16 ahoj prosím ta je ten sirup ozaj bez pachu????? iba akoby olej. chut alebo ako to chutí??? mi sme mali martankov no otras rybcia chut a chcem dačo bez zápachu...dik za info

alena16
19. máj 2013

@majobea Je bez zapachu, v chuti je to citit, ale da sa kupit aj ochuteny, citronovy alebo pomarancovy.

majobea
20. máj 2013

@alena16 okk takže nesmrdí ale ked si ho dáš do ust je to trocha či velmi cítit lebo mi sme mali martankov ale to bol desssss...som to vyhodila

alena16
21. máj 2013

@majobea No neviem co je je pre niekoho malo, je pre ineho vela. Moj syn to v pohode zje a ja tiez. Neomielam to v ustam, hned prehltnem a zapijem. Mame ten neochuteny, takze podla mna ten pomarancovy by mohol byt v pohode.

majobea
21. máj 2013

@alena16 jasne ja som neni fajnovka a dokažem všeličo vypit ale ten martanko bol podla mna humus...toto je zrejme jemnejšie skusim kupit a uvidíme...ešte otázočka aj vidíš na synovi nejaké "posuny" vdaka nemu...ja mám 3r.dvojičky a bola by som rada keby im ten rozum doniel konečne lebo mam dojem že im skor odchádza 😅
a mne už tiež

alena16
22. máj 2013

@majobea No, ja som ho synovi začala dávať už neskoro. Najlepšie je jesť ten olej už v čase tehotenstva, kojenia a potom hlavne do 3 rokov. Čiže pri ňom sa to už asi neprejaví. 🙂 A dcéra je ešte maličká.

majobea
22. máj 2013

@alena16 a má syn aj nejakú diagozu či???

alena16
22. máj 2013

@majobea nie

majobea
22. máj 2013

@alena16 mysliš že neprejaví, na jamienson práveže písali že sa to má aj opdávat takýmto vacsim detom

momoka85
25. nov 2013

@zlatovlaska123 My používame prirodzený rybí tuk - namiesto umelých D vitaminiv z lekarne! V zimných mesiacoch je hlavne pre deti nevyhnutný (aj pre dospelých)!
Najviac na svete sa nachadza (v prirodzenej forme) v rybom tuku.
Odporúčam http://ostatne.bazos.sk/inzerat/30774582/Moller...

visage1974
30. jan 2014

@zlatovlaska123 ano na wellness produkty nedam dopustit nech si hovori kto chce co chce

momoka85
31. jan 2014

@zlatovlaska123 my pouzivame cisty prirodny rybi tuk Mollers Tran 3 omega Z Norska. Mozes ho kupit napriklad na bazosi 🙂.
Maly ho spapa bez problemov, davame si ho aj my. A ak niekomu nechuti natural, tak si moze kupit aj citronovu prichut. Ale natural nie je vobec zly... (ale kazdy je iny 🙂)

vikazv
20. máj 2015

Zdrsvim, chcela som sa opytat aky rybi tuk ste uzivali???Dcera bude mat 4 roky a chcela by som jej ho zacat podavat.Ake mate skusenosti?? Dakujem

zuzaa35
9. apr 2016

Skusali ste repkovy olej? Obsahuje omega 3-mastne kyseliny, ma neutralnu chut a vonu, takze deti ho bez problemov zjedia (aspon moje🙂. Pripadne sa da vmiesat do salatov alebo jogurtu. Je vhodny aj na vyprazanie, ak niektore dietky oblubuju vyprazane. To samozrejme s mierou. Skor ako nejake tabletky by som skusila tuto prirodnu "moznost" s vitaminom E a K. Mozte si viac precitat aj na www.zamilujsadorepkovehooleja.eu. Pekny nazov stranky nie? 😉

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
janula2511
13. feb 2019

A môžem sa spýtať prečo dávate omega 3 deťom? Na čo to je dobré pre deti?

Strana
z2