Poraďte značku dobrého kolostra
... pre deti. tabletky, alebo sirup alebo co sa vam osvedcilo? ktora znacka? a cena?
@alpenskinka určite odporúčam Colostrum od LR. Viem ti ho poslať za dobrú cenu. Mám vyskúšané na vlastných deťoch a super pomáha. Po dvoch dňoch zdravý. Už som sa dvakrát zbytočne s malým prešla ku doktorke. Večer ma vystrašil, dýchal jak keby behal, kašel, sople, no hrôza. Ráno utekam ku doktorke, no cestou zisťujem, že dieťa takmer zdravé. Trochu soplíky, úsmev. Doktorka na mňa čumí, čo tu chcem 🙂
@nuska ahoj dakujem za odpoved
Prosim napis ni do ip cenu urcte si objednam chcem to skusis kedze my bojujeme s hlienami dost casto
Videla som ze je mozne a dvojbalenie objednat
Davas to kazdy den alebo len ked je dieta chore? Ale adi kazdy den kedze to ma byt aj prevencia ze?
@grace82 Pokial ich rozpustite v chladnom caji tak by to v principe nemal byt problem.Ak je vsak caj horuci, tak tym z kvalitného a ucinneho kolostra urobite priemerne, lebo znicite vela cennych latok. V tom je cely fígeľ ucinnosti kolostra, nesmie prist do kontaktu s teplotou prevysujucou cca 40 stupnov C. Ako som sem uz pisal drviva vacsina vyrobcov pouziva nevhodne technologie s vysokou teplotou lebo su lacne a rychle - pasterizaciu a susenie horucim vzduchom.
@pavolh davam to rozpustit do studeneho a dam mu to vypit....vsetko co ste napisali o kolostre mam precitane snad trikrat aby mi nejaka info neusla a je mi jasne, ze napoj nemoze byt teply...ale to tekute kolostrum zaucinkovalo uzasne..snad nas aj tie perlicky uchrania pred chorobou dalej,lebo mat naraz chore 3mes. a 2rocne dieta je fakt na maslu...dakujem vam za vasu trpezlivost pri detailnom vysvetleni a vase rady 🙂
Ahojte, viem objednať kolostrum LR- perličky aj tablety sú teraz v marci za akciovú cenu 46,19 e - povodná cena je 53,9 e..;)
@pavolh, dobry vecer prajem, velmi pekne Vam dakujem za NAJrozsiahlejsi a trefny clanok o colostre.Velmi ste mi ulahcili vyber, DELTA vyhrala, ficime uz mesiac na colostre od tohto vyrobcu a dlho este budeme.
Dakujem🙂
@alpenskinka Ja Vam odporucam Delta colostrum, kvalitou a ucinkou na tej sitej urovni ako od LR a za neporovnatelne nizsiu cenu.
@pavolh , dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať na zopár informácií. Mám dcérku ktorá bude mať za 2 týždne 6r.
Uvažujeme nad objednaním sirupu Delta colostrum. Ako dlho má užívať sirup? Pred 2 týždňami sme prekonali angínu. Čítala som Vaše príspevky a spomínal ste, že sa musí spotrebovať do 14 dní. Po dobratí flaštičky môžeme prejsť na kapsule ako prevenciu?
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Dobry vecer,
mozete kludne zacat sirupom, ak chcete. Kolostrum v sirupovej forme sa dobre vstrebava a jeho ucinok je najvyssi. Je to ale financne narocnejsie ako napríklad kapsule. Na mesiac potrebujete 2 flase sirupu. Cena je tam cca 25-26€ za flasku, cize na mesiac je to okolo 50€. Kapsule stoja tolko ako 1 flasa sirupu a pokryju Vam mesiac. Pokial u Vas hra ulohu ekonomicky aspekt, tak kludne mozete zacat s kapsulami (pokial je uz dcera vyliecena). Dlzka uzivania by bola vhodna aspon 3 mesiace kontinualne. Kludne sa to da aj skombinovat, zacat jednou alebo dvomi sirupmy a potom prejst na kapsule. Dodrzte vsak to 3 mesacne obdobie.
@adka_r
Dobry vecer,
mozete kludne zacat sirupom, ak chcete. Kolostrum v sirupovej forme sa dobre vstrebava a jeho ucinok je najvyssi. Je to ale financne narocnejsie ako napríklad kapsule. Na mesiac potrebujete 2 flase sirupu. Cena je tam cca 25-26€ za flasku, cize na mesiac je to okolo 50€. Kapsule stoja tolko ako 1 flasa sirupu a pokryju Vam mesiac. Pokial u Vas hra ulohu ekonomicky aspekt, tak kludne mozete zacat s kapsulami (pokial je uz dcera vyliecena). Dlzka uzivania by bola vhodna aspon 3 mesiace kontinualne. Kludne sa to da aj skombinovat, zacat jednou alebo dvomi sirupmy a potom prejst na kapsule. Dodrzte vsak to 3 mesacne obdobie.
@pavolh
Dobry vecer,mozem sa opytat,aky mate nazor na bio tekute kolostrum,ktore je ponukane na stranke e-colostrum.sk?? Dakujem za odpoved...
@michaelach
Pozeral som sa na ich stranku, uvadzaju, ze je to nemecke kolostrum, potom ale ze sa jedna o nemecke a rakuske kolostrum, takze to moze byt aj mix. Pozitivne je, ze je to kolostrum spracovane setrnou technológiou mikrofiltracie. Co je tam ale zasa minus - uvadzaju, ze je to kolostrum odoberane do 6 h po oteleni. To nie je dobry postup, ma sa odoberat kolostrum z prvých dvoch dojeni po oteleni, cize cca do 12 hodin. To sa potom premiesa. Robi sa to preto, lebo kolostrum z prvého dojenia ma sice vyssi obasah urcitych latok, ale este nizky obsah iných a tiez dolezitych latok. Tie sa zacnu do kolostra dostavat az neskor, preto je vhodne aj druhe dojenie. Asi tolko k tomu.
Colostrum od LR este v akcii. Navyse davam lacnejsie lebo viac objednavam. Piste
@pavolh Dobry den.Na zaklade Vasho odporucania som kupila Delta colostrum tekute.Obe deti su momentalne chore. Mozem im zvysit davkovanie a davat im 4 ml.viackrat denne?Dakujem za info?
@akinorev30 Samozrejme ze mozete, je to prave pri ochoreni dolezite,aby bola denna davka vyssia ako obvykle. Kludne im davajte kolostrum kazdu 1,5 hodinu aspom prvy den, dva. Predavkovania sa vôbec nemusite bat, aj keby ste im dali naraz vypit celu flasu, tak sa nic neziaduce neudeje.
@pavolh môžem sa spýtať na názor, nie ceny 😉
edenpharma, kolostrum junior, odkedy dcerka uziva, zatial nebola chora
@pavolh dakujem velmi pekne 🙂
@pavolh dobry den chcem sa opytat kolko guliciek(perliciek) z delta kolostrum by ste mi odporucili rozpustit vo vode pri 10mes.dietati, ktore ma silny zapal dychacich ciest a potom
aj neskor po vylieceni ako prevenciu? Vopred dakujem za Vas nazor...P.S: viem, ze tekute by bolo lepsie,ale aktualne mam doma len perly a potrebujem hned nasadit kolostrum
@grace82 Pozdravujem prepacte za oneskorenu odpoved,ale prehliadol som notifikaciu. Pokial je teraz dieta chore, tak mu mozete dat polvicu odmerky aj niekolkokrat denne (5x). Rozpustenie perliciek vo vode bude ale dost zdlhave predpokladam. Potom ako prevencia staci polovica odmerky. Kazdopadne pri ochoreni je najvhodnejsia tkuta forma so zvysenou frekvenciu davkovania
@pavolh Dobrý deň, synovi 4,5roka dávam delta colostrum tekuté už asi pol roka. Zatiaľ teda výsledky nevidím, kedže v škôlke vždy vydrží týždeň a potom skoro aj mesiac doma. Chcem sa hlavne spýtať keď sa mi to colostrum nedá dať vždy tak ako je v návode tých 0,5hod pred jedlom alebo 2h po jedle, je účinnosť nižšia alebo nijaká? A mám pokračovať v užívaní, keď nevidím žiadne výsledky? Tobolky colostra sú tvrdé alebo by sa dali vysypať do nápoja? ďakujem
Pri pouziti tekutého kolostra je treba dodrzat ten odstup od jedla,aby sa nespustilo travenie. Potom sa vyrazne znizuje ucinok kolostra. Tobolky myslite perly? Tie by ste mohli skusit, kludne ich moze zapit, tie sa mozu pouzit s jedlom. Alebo mu ich dajte do jogurtu. Alebo nech ich len posmula. Su sice urcene pre deti od 6 rokov, ale to asi len kvôli tomu, ze su to male gulicky a u malých deti je riziko, ze si to mozu vopchat do ucha alebo do nosa. Inac tam nie su ziadne latky, ktore by vylucovali pouzitie aj u mladsih deti.
Pol roka je uz dostatocne dlha doba, uz by mal byt vidiet nejaky efekt.
Ahoj ak mate zaujem o 100% kolostrum tak mi napiste spravu.

Prosim VAS nebudem citat vsetko ale ktore mi odporucate pre 8,5 mesacnu dcerku dakujem velmi pekne