icon

Posilnenie iminity u detí

23. apr 2026

Prosím vás čo dávate ďeťom na imunitu toto moje dieťa 4r.každú chvilu choré🤦‍♀️ pozeram na nete aj neake onega3 rybičky máte skúsenosti?čo vám najviac pomohlo? Ďakujem

ninka99865
23. apr 2026

@anonym_autor ahoj, nosnú mandľu ma ok?
Skús arkodefens kúru a čistý noštek od medveda aj pit plus striekať do nosa

zuzacka16
23. apr 2026

ahoj..a bola si u imuno-alergológa? mne malá v podstate od 2r stále chorá každú chvíľu, ešte keď ani do škôlky nezačala chodiť, potom keď začala škôlka, tak katastrofa a tiež som všeličo do nej pchala, až potom na imuno-alergológii zistili oslabenú bunkovú imunitu, takže tak..potom vie aj alergológ predpísať niečo na imunitu..išla by som touto cestou..ale teda dali sme jej vybrať aj nosné mandle, cca 5 rokov mala a odvtedy výrazné zlepšenie, ju trápili časté nádchy, ale také že 2-3 dni nos upchatý na kameň mávala..takže riešte alergológa a ORL a uvidíte...

anonym_322711
23. apr 2026

Voľnopredajné nepomohlo nič, boli sme na imuno-alergo tiež nič nepomohlo.
ORL odporučil výber nosnej mandle, Po ňom nebola chorá vôbec.

anonym_b9358c
23. apr 2026

@anonym_autor imunolog a cielená liečba.Probiotika, zinok a dobrá strava, každý deň poriadne von, víkendy vonku les, kolobežka.

monny222
23. apr 2026

samozrejme zalezi celkovo na štyle zivota, ci chodite dost von, ci doma neprehrievate izby a pod... u nas je maly od septembra v skolke a chory bol parkrat so soplom, pripadne kasel zo soplov.. inak vobec.. uziva Narosan Tropic z Justu - obsahuje 10 vitaminov+zinok a zacala som davat aj Mollers olej (kupila som hlavne kvoli mladsiemu tak rovno aj starsiemu davam ako doplnok) 🙂

autor
23. apr 2026
@zuzacka16

ahoj..a bola si u imuno-alergológa? mne malá v podstate od 2r stále chorá každú chvíľu, ešte keď ani do škôlky nezačala chodiť, potom keď začala škôlka, tak katastrofa a tiež som všeličo do nej pchala, až potom na imuno-alergológii zistili oslabenú bunkovú imunitu, takže tak..potom vie aj alergológ predpísať niečo na imunitu..išla by som touto cestou..ale teda dali sme jej vybrať aj nosné mandle, cca 5 rokov mala a odvtedy výrazné zlepšenie, ju trápili časté nádchy, ale také že 2-3 dni nos upchatý na kameň mávala..takže riešte alergológa a ORL a uvidíte...

@zuzacka16 neboli sme ale budem sa pýtať keď vyzdravie teraz má zápal priedušiek kasle a predchvilkou vracal je to normálne ? Mam strach

anonym_7e7fde
23. apr 2026
@anonym_autor

@zuzacka16 neboli sme ale budem sa pýtať keď vyzdravie teraz má zápal priedušiek kasle a predchvilkou vracal je to normálne ? Mam strach

@anonym_autor ked je zahlieneny, sople zatekaju, kasle z nich, tak je normalne ze ho nadrapuje tak, ze sa pogrca, proste tie hlieny nejak musia ist von, ho to drazdi.. deti nevedia vykaslat ako dospelaci..
Nasi tiez zvykli pri velkom zahlieneni grcat, hlavne v noci
Odsavajte sople, riedte ich, motsku vodu striekat, inhalovat.. niektore deti to nevedia poriadne vyfuknut

zuzacka16
24. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor určite keď vyzdravie, tak sa pýtaj aj k imuno-alergológovi aj k ORL, teda ak ti býva ozaj často chorý...viem, čo to je, zažila som si to..a áno, je normálne že zvracia z hlienov, keď má zápal priedušiek..len nech to vyleží, čaje, lieky..ak máš inhalátor, tak inhalovanie je fajn na priedušky..hlavu pri spaní tiež vyššie, nech mu to tak nezateká..držím palce nech je čoskoro fit

anonym_19e805
24. apr 2026

Kazde dieta ma imunitu. Ta sa ale buduje to by si mala vediet ,alebo ti to mal lekar vysvetlit .
Choroby 10x do roka u skolkara su uplne v poriadku .
Aj ked mu vykupis pol lekarne ti to nic nepomoze .akurat zmensi rozpocet .
Vela byt vonku za kazdeho pocasia ,dobry spanok , to je dolezite .

luccija
24. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pediatri tvrdia, že 6-8 viróz je pri malých deťom normálne.Ak je naozaj často chorý, až na lieky tak sa pýtaj na imuno môže byť aj alergik ani o tom nevies a to dráždi dýchacie cesty.Nam dcére aj mne imuno liečba veľmi pomohla

autor
25. apr 2026
@luccija

@anonym_autor pediatri tvrdia, že 6-8 viróz je pri malých deťom normálne.Ak je naozaj často chorý, až na lieky tak sa pýtaj na imuno môže byť aj alergik ani o tom nevies a to dráždi dýchacie cesty.Nam dcére aj mne imuno liečba veľmi pomohla

@luccija ďakujem skúsime

autor
25. apr 2026
@zuzacka16

@anonym_autor určite keď vyzdravie, tak sa pýtaj aj k imuno-alergológovi aj k ORL, teda ak ti býva ozaj často chorý...viem, čo to je, zažila som si to..a áno, je normálne že zvracia z hlienov, keď má zápal priedušiek..len nech to vyleží, čaje, lieky..ak máš inhalátor, tak inhalovanie je fajn na priedušky..hlavu pri spaní tiež vyššie, nech mu to tak nezateká..držím palce nech je čoskoro fit

@zuzacka16 ďakujem