icon

Ako podporiť imunitu trojročných detí?

7. sep 2026

Ahojte co davate detom na podporu iminity ? Nasla som vyrobky od zdravysvet.sk mate niektora skusenost? Ja davam vitamin C -Cevitko, a rybicky. Co sa vam osvedcilo? 4 dni sme bolo v skolke a sme chori, viem ze sa nevyhneme chorobam ale chcela by som mu troska podporit imunitu. Dakujem

domka222
7. sep 2026

Vieš koľko € som vyhodila na tieto kadejaké doplnky? A veru žiadne zázraky sa nekonali.

oceanahory
7. sep 2026

@anonym_autor Ja asi nenapisem ziadnu novinku, ale teda najlepsie podporis vyvazenou a pestrou stravou, obmedzit sladkosti plne iba cukru na minimum a vela byt na cerstvom vzduchu 🤷.
Inak vsetko ostatne zariadi genetika 😁, bud ma clovek stastie alebo je jednoducho nachylnejsi na choroby.

anonym_ad8ef1
7. sep 2026

@anonym_autor otuzovanie, plavanie neprehanat to s hygienou ale primerana pre deti

anonym_0592d1
7. sep 2026

@anonym_autor z doplnkov vitamín D a rybí olej s omega3.
K zdravej strave zjesť každý deň niečo domáce fermentované kefír, zeleninu... znižuje to zápaly a podporuje imunitu.

nikolka232
7. sep 2026

Vit.D, rybi olej Rosita a MycoGummies s Acerolou. Nebola chorá od minulej zimy 🙂

taktotedanie
7. sep 2026

@anonym_autor nic nepomoze
Ja osobne davam c,d,b, imunoglukan, arkodeffense kids, equazen ,denna hygiena nosa a aj tak kazdy mesiac som na ocr ale mam pocit, ze skor sa z toho dostaneme
Minuly rok 2x na antibiotikach inak sme vsetko akosi zvladli doma, inak takmer vzdy som ochorela aj ja
Naozaj nicim nepodporis imunitu natolko aby ti dieta neochorelo

kobkag
7. sep 2026

Synovi pomohol Imunofit kids od kompavy.