icon

Potia sa aj vaše deti tak slano alebo je dcérka chorá?

sisiska
14. júl 2011

mamicky, uz tu dost dlho riesim problem, ze sa nam dcerka nadmerne poti, precitala som tu vela prispevkov aj ohladom cystickej fibrozy, ale aj tak nie som mudrejsia...preto zakladam novy prispevok, lebo do tych starych nikto neprispieva, tak dufam, ze mi tento nezatvoria...problem je v tom, ze dcerka sa nam dost poti uz od narodenia, a mala som pocit, ze aj trochu slano, ale teraz sme sa vratili z ihriska a mala ma celu hlavicku totalne spotenu a normalne na nosteku a za uskami velmi slany pot...chcem len zistit, ci sa aj vase deticky teraz takto potia slano alebo mam naozaj vazne zacat riecit cysticku fibrozu, ktorej priznakom je aj velmi slany pot...nasa lekarka na tuto temu vela nepovie, vraj to je normalne a vsetci mame slany pot, ale dnes som sa naozaj naplasila, lebo dcerka mala fakt uplne slany nostek...dakujem moc adminkom za ponechanie diskusie a mamickam za rady a info

Strana
z2
ivanaivana
3. sep 2015

Neviem teda prečo nemajú v karte zapísané tieto údaje. Práve dnes ideme so starším na potny test. Snáď bude všetko v poriadku...

michaela025
3. sep 2015

@ivanaivana ahoj moja mala sa tiez strasne poti ale len na hlave okolo oci nosa tiez som sa bala boli sme na potnom teste v bojniciach len tam vyslo uz dost tak pre istotu nas poslali do bb a tam vysiel malo skus aj ty ten potny test

finelka
3. sep 2015

@ivanaivana drzim palce 🙂

lienka05
5. sep 2015

Ahoj Finelka,prosim ta aké ine prejavy symptomy mal tvoj drobec? Ja sa tiež znepokojujem ohladne cf maly sa velmi poti,tiez je slaný a po námahe kašle, dakukem za odpoved

finelka
6. sep 2015

@lienka05 tie prejavy su rozne u nas to prave vobec nebolo dychanie a veci s tym spojene, maly neprospieval. Nepriberal takmer vobec aj ked jedol. V 2 mesiacoch sme sa stale motali okolo porodnej vahy. Ale ako vravim u kazdeho dietatka je to ine, poznam ich dost a niektore prekonali hned zapal pluc, ine boli v kuse zahlienene, ine mali zasa traviace problemy podobne ako my.

shik
1. feb 2018

@sisiska ako Vám to dopadlo nakoniec?

Strana
z2