icon

Použitie melatonínu u 5-ročných detí

16. jún 2025

Ahojte použili ste melatonín u 5r dieťaťa?pomohol poprosím skúsenosti.dakujem

deti95060810
16. jún 2025

máme skúsenosti s prothazinom a aj s dospinoxom... len my sme mali povolenie od lekára.

julialeffer
16. jún 2025

Nedavaj mu to, lebo ti uz nebude v zivote spat bez toho. Vies co je to melatonin? Je to hormon, ktory produkuje telo aby si zaspala. Ak ho zacnes zasobovat melatoninom zvonku, odvykne ho produkovat samo. V skratke, parkrat mu das melatonin, zaspi ti ale stane sa na tom zavysle a z toho sa velmi tazko dostava aj dospelym, nie len detom. Uzila som to raz v zivote na pohrebe, posluzilo situacii, ale nikdy viac.

guudy
16. jún 2025

Ty si tu pisala uz, ze dieta ma extra lahky spanok, ze?

aurora33
16. jún 2025
@deti95060810

máme skúsenosti s prothazinom a aj s dospinoxom... len my sme mali povolenie od lekára.

@deti95060810 pomohol vám dospinox? Ako dlho ste ho užívali?

deti95060810
16. jún 2025

jasné že pomohol... užívali sme ho dlho...

bubinda
17. jún 2025

Asi by som skusila najprv detske magnezium ktore ma taky upokojujuci efekt na nervovu sustavu. Ja si davam magnezko ked mam problem zaspat a mam aj detske magnezium. Niekedy ked ma dcera narocny den, ze je veeelmi unavena a nevie zaspat z rozrusenia tak jej to zamiesam do vody a vzdy jej to pomoze.

autor
17. jún 2025
@bubinda

Asi by som skusila najprv detske magnezium ktore ma taky upokojujuci efekt na nervovu sustavu. Ja si davam magnezko ked mam problem zaspat a mam aj detske magnezium. Niekedy ked ma dcera narocny den, ze je veeelmi unavena a nevie zaspat z rozrusenia tak jej to zamiesam do vody a vzdy jej to pomoze.

@bubinda môžem poprosiť o link?

autor
19. jún 2025

@bubinda práve dnes nám prišiel tak ideme skúsiť.Vam pomohol?

bubinda
19. jún 2025

ano pomaha nam 🙂 Drzim palce a hlavne podla navodu, neprehanat to.

autor
19. jún 2025
@bubinda

ano pomaha nam 🙂 Drzim palce a hlavne podla navodu, neprehanat to.

@bubinda a koľko.krat dávate?