Melatonin Junior: Skúsenosti s použitím u autistických detí
Ahojte maminky, ktoré máte detičky autistov, dávate im pravidelne na spanie melatonín? Myslím skôr na prírodnej báze Melatonin Junior. Doktorka povedala, že môžem to dávať synovi každý deň, keď má problém zaspať. Dávam mu 6 kvapiek, môže sa 15 kvapiek. Ďakujem za odpoveď.
záleží kolko má rokov množstvo
, dávat radšej skutočne len ked nevie zaspať , nie každy den, pokial sa dá hlavne aby sám zaspal, niekedy aj zdravemu dietatu trva aj hodinu zaspat ...
@sara07 áno. Melatonín je návikový a je potrebné časom zvyšovať dávku. Takže ak sa to bude preháňať časom nielenže nezaspí bez neho, ale aj s ním bude mať problém. Dostanete sa do začarovaného kruhu...
melatonin sa dá ziskat v malom množstve aj zo stravy , daj si do googla a pozri si , samozrejme lekarne a web stranky ti budu tvrdit do pohody melatonin ...
ak ty máš problém že si nevyspata pre neho , skusit niekoho poprosit nech ho zoberie von a pospi si cez den ... v čechách na toto maju odlahčovaci službu alebo aj vyškolených dobrovolnikov čo ta aspon raz za tyžden podla okolnosti postražia pas dieta ....
su uplne niekde inde v tomto ...
@sara07 áno. Melatonín je návikový a je potrebné časom zvyšovať dávku. Takže ak sa to bude preháňať časom nielenže nezaspí bez neho, ale aj s ním bude mať problém. Dostanete sa do začarovaného kruhu...
@anonym_5f8c43 vidíš mudr do pohody aj každy den, ako lentilky to budeme riešit potom ked nastane dalši problém ...
to isté pri magneziu alebo espricu , dostaneš sa do začarovaneho kruhu
napr magnezium som zažila aj ja , ked do mna pri prvom tehotenstve ladovali vo velkom postupne, mala som čo robit to zvladnut, stav ako po riadnom flame, u dietata to musi byt iny level ...

záleží kolko má rokov množstvo
, dávat radšej skutočne len ked nevie zaspať , nie každy den, pokial sa dá hlavne aby sám zaspal, niekedy aj zdravemu dietatu trva aj hodinu zaspat ...