Prečo majú deti alergie, autizmus a iné choroby?
labaga prečo naše deti trpia čím dalej týmviac roznymi alergiami, autizmom, dmo, a kadečo iné... čím to je očkovaním??? tu na mk asi ano, ako matka si kladiem tuto otazku mam pocit že odpoved je indea
@pici Nebudem sa nikoho zastávať, ale manof tu prezentoval svoj názor, tak ako kopa iných prispievateľov. Ty si začala útočiť a označovať ho nie veľmi lichotivo.
Neviem celkom, čo chcela zakladateľka otázkou začať, akú debatu, akým smerom orientovanú. Ale so záujmom som čítala, že sa dozviem niečo nové, iné, možno niečo s čím nesúhlasím. To však neznamená, že budem útočiť. Ja môžem tvrdiť, že len môj názor je správny, ale to neznamená, že niekto , kto ho nezdiela , je hlúpy...
Mňa osobne téma veľmi zaujíma, i keď sa obávam, že mi žiadne odpovede neprinesie. Stratili sme dieťa, ktoré sa narodilo zdravé, plne dojčené bolo až do vypuknutia choroby, genetick yvraj OK, nikto nie sme fajčiar, či inak" hrešiaci" A napriek tomu nám dieťa ochorelo tým najhorším ochorením. Prečo??? To sa snažím zistiť už skor 13 rokov a neúspešne. Ale vďaka tomu som začala premýšlať o veciach, ktoré ma pred tým vôbec nemuseli zaujímať.
tiež by som sa tu rada podozvedala kadečo zaujímavé, ale ako kukám, zase sa nakoniec dozviem hlavne to, že pici neznáša manofa 😀 😀
mimochodom manof tu vôbec nepísal o očkovaní a dal tu celkom zaujímavé informácie, aj zakladateľke sa jeho príspevok páčil...tak už by si s tým "naháňaním a vyháňaním čerta diabla" mohla prestať pici 😉 🙂
jéžiš, teraz som si uvedomila, že zase som si niekoho zastala, to zas dostanem pucung 😀 😀
@abbey1 no tu navaznost chape len manof. lebo za hlupu, neinteligentnu, s vymytym mozgom ma oznacil on...
a tvoje otazky samozrejme chapem, a rozumiem preco patras... myslim ze na fore plnom laikov a takych co precitali par studii sa pravdu aj tak nedozvies... to je ale len moj subjektivny nazor
@halienka kludne sa zastavaj... je to pre teba typicke, tak si clovek na to zvykne...
ale potesim vas... nebudem sem prispievat... nech sa dozviete co potrebujete
@abbey1
Nechci se Te dotknout, ale JA osobne zde nehledam odpoved na otazku "Proc umrelo MOJE dite"...
Nejsi urcite jedina, koho potkalo takove nestesti, ale budes urcite jedna z mala, ktera si mysli, ze PRAVE ZDE muze najit odpoved... 😉 ☹ 😢
p.s. Nemyslim to zle, jelikoz i ja hledam spousty odpovedi na zivotni otazniky ... a snazim se pochopit kompetentni osoby a i to mi dela problem, protoze jsem zatrpkla, ale urcite se nesnizim k tomu, abych verila nekomu, kdo prispiva do Verejneho fora a ani ho nevidim... ☹
@irriss Nehnevaj sa, ale vôbec som nepocholpila tvoj prípsevok adresovaný mne osobne.
Téma je zaujímavá a snáď som správne pochopila, či prečítala jej zadanie.
Ani ty si ma v živote nevidela a napriek tomu si myslíš, že som tak hlúpa, aby som práve v tejto téme našla odpoveď, prečo sme stratili dieťa.
A z čoho si dokážeš odhaliť, že som niektorých ľudí, ktorí tu prispievajú v živote nevidela, nehovorila s nimi?!
A ver, že si sa ma dotkla, ale je mi to jedno. Len ma mrzí, že práve na fóru mamičiek som našla najviac nevraživosti a neznášanlivosti. Potom sa vôbec nemusíme diviť, prečo a aká mládež nám vyrastá, keď ich práve tomuto učia vlastní rodičia.
@pici No dnes som asi nechápavá. Ale ak sa snažím 12 rokov nájsť aspoň čiastočnú odpoveď, tak nemyslíš, že som ozaj začala najskôr u lekárov? Ver, že na Slovensku i po celom svete. Ale odpoveď ti nedá nikto. Tak hľadám ďalej, a ver či nie, ale aj tu na fórum prispieva kopa kvalifikovaných zdravotných pracovníkov a úžasných ľudí, rovnako ako ľudí, ktorým len padne vhod, že tu nájdu obete pre svoje výpady.
@abbey1
"super prispevek" ne-li strelba mimo😉, skoda ze jsem nepochopila, kde je konec a kde zacatek..doporucuju Ti precist si opet SVUJ vlastni prispevek, na ktery jsem Ti odpovedela a poznas, na co a proc jsem Ti odpovedela...
p.s. clovek kdyz uz je na pokraji svych sila a snazeni, chyta se stebla, krehkeho, podrezaneho... a zranitelneho....ktery jen vyuziva nasi bolesti...
v besidkari manofovi NIC nehledej ...😉..natoz odpovedi..
@halienka
o teto moznosti uz jsem take premyslela, dokonce od prvniho dne, co jsem tady na MK 😉 ..ale vis co mne presvedcilo o tom, ze by to nebylo dobre?
Chybela by "zdrava konfrontace a PROC"..takto mi to muzes napsat primo a ja respektuju i tuto moznost nesouhlasu...ale ve Tvem pripade nesouhlasim, protoze chybi argumentace.... 😉 🙂 😝
Argumentuj....a ja Te posloucham....mam rada jiny nazor...ale musim vedet kam smeruje, Tvuj nazor nesmeruje NIKAM a to je smutne a hlavne ZBYTECNE...proto tu neni tlacitko"nepaci sa mi"..bylo by zneuzivano prave takovymi "prsty" jako jsou Tve...prsty, ktere by stlacily, aniz by vedely PROC tlacitko stlacily...Stlalcily by "nepaci sa mi" a to uz jen z toho duvodu, ze by se jednalo o jejich "nesympataka na prvni pohled"-bez snahy si cokoliv precist, stacilo by jmeno-pas a uz by byly prsty v pohybu 😉
"labaga @halienka no duchovne asi nie, este raz dan za to že nam každe druhe tretie dieta nezomrie na nejaku inf.chorobu, teda to že neplati prirodz. výber, že deti s malou poruchou imunity by tupred 50 rokmi neboli, no teraz su so všetkými dosledkami." citácia z polnoci
😕 😕 😕 😕 😕
ako- ak som správne pochopila "prirodzený výber" - vychádza mi z toho, že "smola, že veda a medicína tak napredujú, že dokážu zachrániť,príp. pomocou liekov udržať pri živote aj jedincov, ktorým nebolo dopriate narodiť sa úplne zdravým a tým pádom teda geneticky zamorujú svet, potom majú tú drzosť sa ešte rozmnožovať a odovzdávať tieto choré gény ďalej, prípadne ich ešte riadne zamiešať-zamoriť s podobným partnerom a už sú na svete alergici, autisti, deti s vrodenými poruchami,........"
ako divné 😕 a to myslím ešte slušne napísané
lebo chcem vidieť a spoznať jednu jedinú matku, ktorá by v prípade, že "vlastní" takéto geneticky /alebo hoc ako/ nevydarené / žeby "pokazené" ? / dieťa, povedala lekárom: "nie, nechajte tak, necháme prírode prirodzený výber a veď ak by neprežilo pred 50-tymi rokmi, načo by malo teraz-aspoň geneticky nezaťaží svet" 😝
otras len pomyslieť
a verím, že takej matky niet
a potom zamýšľanie sa nad témou už netreba-odpovedí k veci bolo dosť
kto je smutný, že teda príroda už nemá ten "prirodzený výber", nech sa vráti na stromy alebo do jaskýň 😝
a nech neužíva výdobytky modernej doby / i keď prináša aj veľa negatívneho/
toť môj skromný názor
@irriss na internete existuje množstvo portálov a diskusií, kde je aj "páči sa mi" aj "nepáči sa mi" alebo "za" a "proti" a nikto tam nezdôvodňuje prečo zaklikol tú alebo onú možnosť, myslím, že to vôbec nie je až také potrebné, väčšina priemerne inteligentných ľudí chápe, že Páči sa mi znamená, že súhlasím s názorom dotyčného a Nepáči sa mi znamená že nesúhlasím...keby každý mal zdôvodňovať prečo, tak by jednoducho zachvíľu nebola diskusia skutočne o téme pre ktorú bola založená, ale furt by sa tam motali okolo toho, prečo niekto dal Za a niekto Proti. Môže ti to pripadať akokoľvek SMUTNÉ a ZBYTOČNÉ alebo neviem ešte aké 😀 ale ja myslím, že je to vcelku rozumné. A presne preto to tu nemienim s tebou rozoberať, zahlcovať to tu handrkovaním sa s tebou prečo som ti napísala že sa mi to nepáči. Ja veľmi dobre viem prečo som to napísala a vôbec to nemusím a ani nepotrebujem nikomu odôvodňovať, dokonca ani tebe, aj keď sa ti to asi ťažko chápe 😉 🙂 Kľudne mi to môžeš nabudúce napísať aj ty a nemusíš mi to odôvodňovať 😉 🙂
@irriss len pre Tvoju info: s @abbey1 sa osobne poznáme a hoci jej asi nedám odpoveď na všetko, nejakú tú dielčiu odpoveď už, myslím, odo mňa dostala. Napr. to, že očkovanie v niektorých prípadoch spôsobuje rakovinu. Aby nie, keď mnohé vakcíny obsahujú rakovinotvorný formaldehyd! Konkrétne leukémia po očkovaní bola už veľakrát potvrdená. Tým som zároveň dal čiastočnú odpoveď na nebývalý výskyt rakoviny u dnešných detí. Len nechápem, kde berieš drzosť hovoriť @abbey1 o mojich vedomostiach, keď na rozdiel od nej ma vôbec nepoznáš a na rozdiel odo mňa vôbec nepoznáš ju. @pici - nepleť si dojmy s pojmami. Ja som nehodnotil celú Tvoju osobnosť, ale len Tvoj výstup v téme o HPV. A tam si vskutku ani raz nepoužila rozum. To nebola urážka, ale konštatovanie faktu. Škoda, že tú tému zmazali, lebo teraz sa nedá overiť, že mám v tomto ohľade pravdu.
Za smutne a zbytecne povazuju jakykoliv nazor, ktery nema zadnou argumentaci.. Neprekrucuj, prosim.. 😠
V tom pripade povazuju cloveka za prazdneho - t.j. bez vlastniho nazoru....
Pokud ho mame, at uz je jakykoliv, netreba se skryvat za "ano" ci "ne"....
V pripade, ze by tu byla ta moznost "paci sa mi" a "nepaci sa mi"..je riziko, ze by se zadna Diskuse nekonala...odvijela by se temata v tom duchu, ze by se dotycny domahal odpovedi zbytecne....Od toho je Diskuse, aby se diskutovalo..Pro "paci sa mi" se clovek nemusi vyjadrovat, protoze se vyjadril uz tim, ze souhlasi s prispevkem-neni treba psat + - to same... 😉 -staci tudiz tlacitko "paci sa mi"
.V opacnem pripade, kdy se clovek rozhodne pro "nepaci sa mi" musi pouzit hlavu a nejen prsty ke stlaceni....musi vedet proc nesouhlasi....
Je to jednoduche k pochopeni, take jsem se neprisla hadat...
Rika se, ze v jednoduchosti je KRASA...
Zalezi ale na tom, co je "drzitelem tohoto oznaceni"....jestli saty nebo clovek.... 😉 😝 🤐
@manof nemluvila jsem o rakovine a ani o ockovani, ...
vzdycky prijdete do nevinne tema a pusobite jako Armada spasy....
Bohuzel mi prijdes prilis virtualni, pochybuju i o Tve identite uz delsi dobu...prilis virtualni identita, az to "boli"...
jo a jen se zeptam..abbey1 potrebuje advokaty?
@macamac pekne si to zhrnula. a stým neurobíme nic je to ta dan a s danou sa nepohne 😒 da sa zvýšit alebo znížit no neobíjdes ju. ja nechcem aby ste sa tu hadali!!!! chcem najst nejaky konsenzus aby antiočkovanci pochopili že očkovanie je len spustacom problemu, a očkovanci 🙂 to že očkovanie skutocne dokaže spustit problem a že očkovanie je prostriedok a nie pričina problému. čo by bolo s dietatom bez očkovania, či by ochorenie neprepuklo nikdo v sučastnosti nedokaže určit.
@halienka napriek vsetkému som za to aby ockovanie bolo na voli matky, len potom matka ktorá neda zaockovat a dieta po prekonanej viroze ochorie na juv.diab, prip.ostatné... pochopí že VIRUS ci silný- alebo oslabený je spustatocom ochorenia že u niekoho sa to spustí u niekoho nie je vecou individualnej imunity ktorá je natolko zložitá že v sučasnosti nikdo nevie diagnostikovat takuto predispozíciu. a tak sa zodpovednou stane matka...
@pici ty a @manof asi spolocnu rec nenajdete... ja povazujem manof za určitého extrémistu, ktorý chce poukazat na problém, robí to ale doslova fanaticky objavuje sa u neho až paranoicke videnie skrz internetové stránky ktoré zavananju amaterizmom, su pochybne, ale nevravím že nie je natom nieco pravdy...možno viac pravdy... len to chce nadhlad... a verím že su ludia nna spravnych miestach ktorí ho maju

@labaga Čo je to s našími detmi 1
(sk & cz)(Nová)
@labaga @ labaga prečo naše deti trpia čím dalej týmviac roznymi alergiami, autizmom, dmo, a kadečo iné... čím to je očkovaním??? tu na mk asi ano, ako matka si kladiem tuto otazku mam pocit že odpoved je inde
Včera o 21:58 • Odpovedz • Páči sa mi to • •