icon

Prečo sa 6-mesačná dcérka preciká?

lisacka1
25. jan 2024

Ahojte máme polročnú dcérku a poslednú dobu sa ráno zobudí a cele body je mokré zozadu . Nechápem viete niečo poradiť prosím.

hipuska
25. jan 2024

Malé plienky

lisacka1
autor
25. jan 2024

@hipuska ale veď ma plienky 9-15kg a ma 7kg

zojanka
25. jan 2024

@lisacka1 Skús na noc nohavičkové pants plienky. Lepšie prilieha gumička na brušku a chrbátiku. Ak nepomôže tak len prebaliť v noci.

anavixy
25. jan 2024

Tak mozno velke plienky 🙂

rurutiax
25. jan 2024

@lisacka1 Prečo má také veľké? Moja má tiež 7kg a nosí 3jky, tie sú 6-10kg, a donedávna nosila 2jky. Podľa mňa vymeniť plienky za menšie alebo za iné alebo chyba bude pri prebaľovaní. Kontroluješ gumičku na plienke či je dobre? Keď nič nepomôže, tak prebaľovať aj v noci, nie je to nič strašné.

biglovemom
25. jan 2024

Velke plienky

anjelicek26
25. jan 2024

Tak velke plienky, vecer sa brusko splasne ako cika a doslova jej to potom nedolieha na chrbatik a cura tade... potrebujes take,co dobre sedia a maju hore gumicky dobre.

cookie29
25. jan 2024

velkost plienok zavisi aj od stehienok napriklad. Ja by som skusila pant.. inac akoze 9-15 ma moja skoro 3 rocna

petamich
25. jan 2024

u nas to vzdy bola indikacia ze nesedia plienky, zvycajne bolo treba vacsie

nikpa
25. jan 2024

@lisacka1 tak máš odpoveď, má veľké plienky. Plienky musia sedieť podľa váhy, ani malé ani veľké. Kúp jej také ake ma mať. To ze jej dáš veľké neznamená, že môže do nich viac cikat a nepretecu. No a ja som prebalovala aj v noci...