icon

Prejavy epilepsie u 20 mesačného dieťatka

janabanc
3. júl 2013

Zienky potrebujem od vas radu. dnes som natocila malu ktora sa mi uz pra dni sprava dost cudne. Nevie ci su to zchvaty alebo si len nieco zas vymyslela. Ozvite sa mi niektora co s tym mate skusenosti.

xlucia
3. júl 2013

@janabanc co je to cudne???

janabanc
autor
3. júl 2013

No ze sa niekam zapozera a zacne natovat ruky,myka sebou a take divne pohyby ale ked sa ozvem reaguje

xlucia
3. júl 2013

@janabanc tak smer neurolog

janabanc
autor
3. júl 2013

myslite,ze to je epilepsia

andrejka1974
3. júl 2013

@janabanc a kolko rokov ma, lebo moja starsia dcerka toto robi stale od malicka a to uz ma 4 a pol roka a epilepsia to nie je

jazzbow
3. júl 2013

ked reaguje na tvoj hlas tak sa myslim nemas coho bat ak je mimo ze nevnima a potom sa sparva inak tak potom mouno hej ale skus ist k neurologovi

janabanc
autor
3. júl 2013

@andrejka1974 ma 1r. a 8mesiacov

danielita111
3. júl 2013

Co si myslime tu na MK nie je tak dolezite ako to co povie neurolog.Ja robim v zdravotnictve,ale nebudem tu pisat ci ano alebe nie pokial sa neurobi neurolog.vysetrenie.Taketo veci sa jednoducho cez net nedaju riesit,takze doporucujem co najskor zajst k lekarke.

andrejka1974
3. júl 2013

@janabanc prepac ja som si to vsimla az , ked som to napisala, ale ked si si neni ista zajdi za odbornikom

janabanc
autor
3. júl 2013

Na tocila som video tak zajtra zajdem k doktorovy ,dufam,ze tu bude len jej nejaky novy vmysel

kiki68
3. júl 2013

epilepsia sa moze prejavovat od uplne drobneho tiku na tvari az po velke zachvaty. Urcite na neurologiu. A to video priniest so sebou.Pre neurologa je velmi cenne vidiet zaznam zachvatu. Clovek to tazko opise do detailov,ked je vydeseny.

lawrus
15. aug 2017

Nas zivot s epilepsiou - lezim na nemocnicnej posteli s mojim synom a rozmyslam, co vsetko nas caka....Pred par dnami nam po viacerych zachvatoch stanovili tuto diagnozu. Popravde, mam o nej par informacii ale viete ake sme my mamy, chceme vsetko lepsie ako sa to len najlepsie da. Preto som prisla s napadom vytvorit tuto skupinu, kde by sme si mohli povymienat rady, informacie a pozitivnu energiu v boji s touto diagnozou. Spolubojovnicky, rada vas tu privitam 😊
https://www.modrykonik.sk/group/9776/