Prestať fajčiť by nemala iba matka, ale aj otec. Čo vy na to dámy?
😎 Koľko percent žien prestane fajčiť, keď zistia, že sú tehotné? Tie čo prestali okamžite, ako zistili, že sú tehotné povedia, že to asi každá zodpovedná matka. 🙂 🙂 🙂
Ako je to ale s otcami, partnermi nastávajúcich mamičiek. Mali by aj oni prestať fajčiť koli tehotenstvu partnerky?
Čo si o tom myslíte dámy a aké máte skúsenosti s vašímy fešákmi? Bol to pre nich dostatočný dovod prestať fajčiť, keď ste otehotneli?
PS: Ja som chcel veľmi vtedy prestať a bol to pre mňa ten naj dovod, ale nešlo mi to, bol som beznádejný otrok fajčenia. 😎

@stanleyxxx Jej, tak v tom případě chápu, že je ex 😉
@dlabinecka je jich jak jehel v kupách sena 😉 většina se vůbec neohlíží, a těch pár slušných je nezachrání 😉 Ale neříkám že nejsou 😉
@kristi a je vám jasné kolik podniků potom můžou zavřít?
@kristi J 🙂 🙂 🙂 e moderné ne-fajčiť, zle si si prečítala 🙂 🙂 🙂
@brusinka.pusinka myslím, že jich je víc, než si myslíte. Ale je jasné, že ti neslušní jsou jaksí víc vidět.
@dlabinecka To nie koli tomu je ex. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kristi no jo, ale v nasi zakourene Ostrave je jich jak maku. Ty oddelene se mnou nehnou, porad je to kuracke 😠
@dlabinecka moderni je nekourit 😉
@vercak. tak v tom je tvuj pritel sobec, desnej sobec, ale snaz se bud lepsi nez on a rekni si dost. Nemusis jit ani do hospudky, aby jsi nacuchla kourem, i na tvem balkone to jde k temu detatku a porad to muze nadelat paseku.
@stanleyxxx nac ty obrazky? 😕
@dlabinecka jasne, takovych podniku mi nebude lito.....aspon hodne oddelenou a odvetravanou nekurackou cast by meli mit vsichni ti, kdo si tam kurajky chteji vzit. I kdyz si myslim,ze vice uzitku by bylo, kdyby si kuraci chodili pekne zahulit ven
uvedom si, ze je to hnus, droga, neco, co by se delat nemelo, dle tvych prispevku si to jen omlouvas, ale zkus se vzit do situace jineho cloveka...mne nezajima, ze to k hospudce patri, ja chci jit do hospody a dat si pivo, zadnou pridanou hodnotu ve forme smradu tam proste nechci
@stanleyxxx a tak na ní nebud hned ošklivej 😀
@peppapig mezi dospělými - mezi puberťáky bohužel stále ne...
@dlabinecka Niesom, to uz mame za sebou. 😉
@kristi Jasně, jenže to je nejen kouření, ono to pivo našemu zdraví zase až tak neprospívá. Mě těch podniků docela líto bude, protože mě docela slušně živily. Myslím, že by mělo být na rozhodnutí majitele, zda chce nebo nechce, aby se tam kouřilo. Bud bude muset oželit zákazníky kuřáky, či nekuřáky 😉
@peppapig vím o čem mluvíš dělené a přitom zahulené i počas obědů. A naše supr ovzduší je samo o sobě kuřákům přispusobené na Ostravsku 😢
@dlabinecka nezavřely by hold koukni kde zákon že se nekouří ani v jedné hospodě je a fungují dále , jak píše Kristi můhou chodit ven hulit tam kde se lidí nebaví a nezdržují
@stanleyxxx 🙂
@dlabinecka jasne, ale pitim piva neohrozuji a neobtezuji okoli 😉
@brusinka.pusinka já myslím, že ne všechny podniky to v zahraničí "přežily". Myslím, že je typ podniků, kde by se to nutně zakazovat nemělo.
@stvura ˇUplne chapem prečo by si si takeho nevzala, už aj ja viem ako taky %ludia ,, smrdia,, dymom 🙂 🙂 🙂
@kristi 😀 Pokud si ho dáš v rozumné míře 😀 Alkohol může taky hodně obtěžovat okolí. myslím, že bych měla mít možnost si vybrat, zda půjdu do zakouřené, či nezakouřené hospudky
Tak nejak suhlasim s peppapig, prestat by mali vsetci 🙂. Ale doplnim... je to inak podobne ako ked mi teraz povedali, ze a ty mozes kofolu ked si tehotna? kofolu nemoze nikto.. zaujimave, ako sa snazime pomoct nasmu miminku.. a na seba kasleme.. presne tak by fajcit nemal nikto vobec.. ale podobne nam skodi aj sol, maso, mliecne produkty.. takze tazko argumentovat..
Ale zaujalo ma to skor preto lebo sa mi chce vyzalovat ake je moje okolie neskutocne bezohladne, moja rodina, rodicia, sestry.. a pribuzni uplne ignoruju moj zdravotny stav, nie len to, ze som tehotna a teda nemali by pri mne fajcit, ale navyse mam ekzem a istu formu astmy..
Ekzem od 15 rokov "astmu" asi 3 roky, ..pricom mozem povedat, ze akoze teoreticky to moja rodina nevnima.. lebo ked beriem lieky tak logicky nemam ziadne sprievodne priznaky, zachvaty ani lisaje.. ale teraz tie lieky brat nemozem, a mam s tym obrovske problemy... samozrejme, ze sa vyhybam fajciarom,.. ale ta moja rodina ma proste uplne urazlive reakcie ked ich upozornim, a este aj napr. kludne si zapalia zrazu vedla mna,.. samozrejme, ze musim odist.
Co sa tyka dychania tak mi fakt hrozi zachvat no je velmi neprijemne. Ach.
Ale co musim fajciarom uznat, ak je prestat take tazke ako neposkriabat sa ked vas svrbi ekzem tak mam zlutovanie. Lenze ja si ten lisaj mozem poskriabat hocikedy, a ked cigarety nekupim, tak nepobezim na benzinku v noci ci hej? ale asi je to podobne.
@dlabinecka nerekla bych, ze je to moderni, spis neco, co vetsina z nas chtela zkusit, protoze to delali ostatni. Zda to tak je stale netusim. Zadne pubertaky neznam a v rodine...neter i synovec maji ke koureni odpor diky jejich zavislemu otci, pac vidi, co to s nim dela.
@dlabinecka ty chces ale tuhle volbu mit, protoze kouris........kdybys nekourila, tak je tva volba jasna....
@stanleyxxx podla mojho nazoru je dieta velky dar a stastie a prestat fajcit je to najmenej co moze zena pre dieta urobit.keby nejakej zene doktor povedal,ze si uz nemoze zapalit ani 1 cigaretu lebo zomrie,tak by sa jej ani nechytila kvoli svojmu zivotu.a preto mi to pride uplne nezodpovedne a sebecke voci tomu babatku.ono samo sa nevie este rozhodnut ci si bude nicit pluca a ak sa matka rozhodne ze bude dietatku nicit plucka,tak je to nechutne od tej matky.moj muz fajcil a prestal kvoli mne,no obcas ho to zlakalo.no od kedy som zostala tehotna,sa cigariet ani nechytil.
@peppapig jenže o tom to právě je - ti "největší drsnáci" stále vidí v kouření sílu. Moje sestra bydlí vedle učňáku a co se tam děje po zazvonení na přestávku je opravdu zarážející....
@kristi já nekouřím 😉
Kdyz zakazali koureni v UK, byla obava, ze klesne navstevnost restauraci, hospod, klubu, opak byl ovsem pravdou
@dlabinecka aha, promin. 😉 tak se tim zivis? nebo jak to mas, protoze jeslti teda nekouris a mas k tomu vztah jakej mas, tak to pak jako fakt nechapu??????
@dlabinecka funguje to a myslím že dobrá hospůdka si udrží štamgasty vždy a putiky hold nebudou
http://zahranicni.ihned.cz/c1-25769310-studie-z...
Platí dodnes zákaz kouření a fungují dál tak proč né my že Normální je nekouřit 🙂

Já myslím, že mezi "dětmi" to ještě stále moderní je - bohužel.
@brusinka.pusinka kuřák nemusí být nutně zrovna sobec - jsou i taktní....