Preťahovanie predkožky
Dr.vcera malemu pretahovala a asi aj moc,alebo sa ro tak ma fakt neviem.len ho ma na jednej strane riadne cerveny akoby k ☹ rv ked mu dam predkozku dole.ale krv to asi nieje neslo mi to utriet.dala.mi Framykoin,dnes som mu do vane uvarila repik,aj som mu ho v repiku namacala.
Co by este pomohlo lebo ani chytit mu ho nemozem.
Dakujem
moj maly ma v january 4 roky. S "pretahovanim" som zacala pred dvoma tyzdnami. Vzdy ked ideme von z vane, najprv bol problem lebo tam mal len malinku dierku a teraz mu pekne zojde do polovice. Nepouzivame nic. Nepovazujem to za potrebne. Postupne skusame a funguje. A to ako som uz pisala coskoro mame 4
po prečítaní celej diskusie reagujem s naším problémom. vidím že niektoré mamičky majú rovnaký problém. tento týždeň v pondelok sme absolvovali pretiahnutie urológom z dovodu že od kedy malý začal chodiť v septembri do školky neustále nosil zápaly, fičali sme na framykoine, 3 dni nič a potom zase, pokiaľ sa mastilo bolo dobre, ale to sa stále nedá. videla som že mu to stiahol išlo zhruba asi o trištvrťku lebo do nejakej štvrťky mu žaluď bol vidieť. nikdy som mu nevidela nič biele, vždy to mal čisté myslím že preto lebo to mal prilepené po celom obvode a teda to nemalo z kadial vykúkať. urolog nakázal po 4 dňoch umyť mydlo a potom preťahovať raz za týždeň, to mi neprišlo normálne, určite som si vravela že to budeme umývať stále. 4 dni som nevydržala po 3 dnoch to mal odpuchnuté a tak som mu to išla v repíku umyť, žial koža opať prilepená alebo prirastená...a to som myslela že už bude len dobre, má tam dve štrbinky a tak zajtra nasadzujem krém od justu, budem dúfať. myslela som že to nie je možné ale ako tu čítam aj u vás niektorých sa to vracia späť. teraz má vonku teda asi pol žaluďa.pekne sa mu to zhojilo. keby nebolo zápalov tak to takto neriešim, ak to bude potrebné znova tak určite iný urolog. malý bude mať 3 roky v decembri.
Kočky, ktoré sa boríte s problémom preťahovania predkožky a nie nie stiahnuť, môžte skúsiť tento prírodný krémik - SLEZOVÝ, supiš hydratuje, zvláčnuje pokožku a zostáva vláčna, elastická, poddajná, ak by ste chceli viac info, ste srdečne vítané v našej JUST - skupinke, kde sú pozitívne ohlasy a skúsenosti maminiek s týmto krémikom.
STE SRDEČNE VÍTANÉ 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/7197/
Kočky, ktoré používate alebo pracujete s JUST-om, viete mi poradiť koľkokrát denne sa má nanášať? Vďaka 🙂
Ahojte ,ja som aj jednemu aj druhemu synovi zacala pretahovat po kazdom kupani asi od 3 mesiaca..ked boli chory dlhsie tak sa im to zas prilepilo a starsiemu to urolog takym hacikom strhaval ked mal asi 2 roky..mladsiemu sa to aj prilepilo ale zas jemnym pretahovanim uvolnilo rak pohodicka

v inej diskusii odporúčajú ženy tento krém na uvoľnenie predkožky, plus sedavý kúpeľ zo slezu nebadaného http://www.justnahrin.sk/produkty/slezovy-krem