Prilba pre bábätko - skúsenosti
Ahojte - máme 5 mesiacov a neurologička nám odporučila prilbu na zležanú hlavičku. Máte skúsenosti? ďakujem za rady aj príspevky...
@jurcaga viem o com pises, my doteraz cvicime vojtovku, maly mal skrateny krcny sval, takze hlavicku mal stale vytocenu do jednej strany, on mal taku poloho uz v maternici, takze sa uz so splostenou hlavickou narodil...pri zlezanej hlavicke jednoducho polohovanie nepomoze tak, ako moze pomoct orteza...
aj my mame prilbicku a mozem povedat, ze to naozaj pomaha.....za jeden mesiac zlepsenie o 12 mm 🙂
tak dufam, ze to budeme nosit co najmenej...maly ma teraz 8 mesiacov, korigovanych 5 a pol, lebo sa narodil predcasne.
tiez sa mu spociatku strasne potila hlavicka, ale uz je to fajn, po tyzdni potenie ustalo, jedine , co mi dost prekaza, je taky neprijemny zapach z tej prilby, ktory sa neda odsranit ani liehom, ako nam doporucili v Protei

@zivika asi ano len je to smutne... to ako ked som chodila na svadobne forum kedysi - podla miesta bydliska a s nevestami sme si vymienali rady a kontakty a podobne - aj po svadbe a ked som sa rozviedla tak mi napisala jedna ze uz tam nemam co robit ked som rozvedena.... no do dnes som to nepochopila... vtedy ma to zarazilo, dnes sa na tom zasmejem...