Ahojte všetky mamičky, ja mám taký obrovský problém a súrne potrebujem poradit. Dnes sme boli s našim malým u pediatričky a hned nás odporučila na urologiu s pipíkom. Nejde mu stiahnút úplne predkožka. Má niečo cez dva roky a velmi sa toho bojím, viem aký je moj viktorko citlivý na bolest a este mu to budem musiet stahovat po zákroku. Poradte co mám robit?
@deedol je niekoľko ojedinelých prípadov, kde sa to nepodarí, ale to je podla stupna prirastenosti predkožky, a ak je malý a nemá zápaly, tak len pravidelne naozaj otrocky skúšať vo vani po kúpeli keď je to uvolneľnené, ....aj pár mesiacov....a aký malý?
@stulrajterova pinda krem
@stulrajterova rok a pol ma teraz, so slezovym kremom som skusala, ked mal okolo roka, teraz pouzivam ten pinda krem. zapaly nema, skusam dalej :-/
@deedol akurat som docitala tento clanok.niekto ho tu pridal.neviem ale mna to dost upokojilo.urcite vyskusam tiez niake maste co sa tam spominaju.nic drahe co mame prakticky doma
https://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecov...
no nám veľmi pomohol slezový krém z Justu, fakt dobrá skúsenosť..môžem poradiť
ja vyrábam domácu slezovú mastičku, je výborná 🙂
@mirka479 nazbieram slez lesny, zalejem panenskym olivovym olejom, macerujem na slnku dva tyzdne, stale pretrepávam,potom scedim, vo vodnom kupeli prihrejem pridam vceli domaci vosk a bambucke maslo a je hotovo. je skvelá aj na zaplay priedusiek, pasovy opar ,rozne vredy atd. vyrábam rozne mastičky tu je na ukázku napr. tá moja slezová https://www.facebook.com/bylinkovepoklady/posts...[0]=68.ARANUzhlp0ljqwUIIGfI7dc6eAjD-iVV7ffeo7Tu2rqZ2HPva_tR-DYuy19D5TVFugA2PSezyp1jcRqNm46FJw8ziNchpm1jQSPaOrDc1AW7mt9F-h-zHEjmUUN6YRNbRxj_a7ui69E9-t4sQdauyUc12MqvYnOOAYnC-TALu60p9BcQP6fWuQddhqPq7mctO2H6RVbiZCLiodSj5-VBlCrh2o2hTJoiOTFIeCjBzUYsMWbj-5e3UZEOwJ_3nco13b42lCuRNI8Nwnqii9VgXe6vuacNiAxilafVNRd1hbPjnCb2jeZ-9U9E8b_73cgkT3ekQskOBNx-keaL2JWA13A&__tn__=-R
Ahojte, neposuva niekto (kludne pouzity) slezovy krem z Justu? Rada ho odkupim na skusku 🙂
@stulrajterova ano a dlho, niekolko mesiacov. ale ako pisem, syn je este maly.