Ahojte žienky,som tu nová a chcela by som poradit,mám 4mesačného chlapčeka,nekojím tak pijeme Nutrilon HA a máme problém s kakaním kaká až na 6ty den dávala som aj espumisan,feniklový čaj aj prírodne prehanadlo čo mi predpísala doktorkaq,ale nepomohlo,pritom nemá zapečene lebo ked sa vykaká má vždy riedke tak nerozumiem prečo sa to vnom tak dlho drží.vie mi niekto poradit?dakujem
Treba davat vela tekutin.Fenikel nie je vždy dobrý,niekedy sposobuje prave on trav.problemy.Mne sa osvedčili probiotika Bio gaya.Asi po 2-3 tyždnoch sa začal pravidelne sam vyprazdnovat.Odvtedy ich berie stale.Je to už cca 5 mesiacov a nemame žiadne problemy.Ta voda je ale tiež podstatna - či už vo forme slabeho čajika, alebo čistej vody.
ahoj, jaj ja davam nutrilon ha, nekojim od 3 mesiaca, a ked som mu zacala davat uz umele mliecko, tak som mu davala preventivne kvapky infacol, a kakanie bolo v poriadku, ziadne bolenia, teraz som to vysadila, nech si zvykne a zatial problemy nemame
@brumko14 - ak to nie je huste, ale riedke, tak mozno tak casto kakat nepotrebuje. Niektore deti kakaju len raz za par dni, lebo vsetko stravia... väcsinou je to u kojenych deti, ale poznam aj par takych kojenych. Mas pocit, ze sa trapi, ze sa nevie vykakat? Je to hned v prvych dnoch, alebo az ten 4-6-ty?
K UM urcite musi pit aj vodicku, je tam vela tuhej zlozky. A ak ti kaka malo, moze fakt byt, ze to vsetko stravi, mozno treba kupit vyssie mliecko, teda prejst z 1 na 2-ku... ale len, keby ti malo priberal...
Neviem, preco by MUSEL kakat denne... nemusi... a davat prehanadlo a bohvie co este mu skor narusi traviaci trakt...
ahoj my sme tiez davali Nutrilon a mali sme problem s kakanim ☹ , aj ked sme presli na ine mliecko tak sa to zlepsilo. klop klop co som bola rada lebo ma to velmi trapilo, nerozmyslas nad zmenou mliecka?