Prvák má bolesť hrdla
Sopli iba trochu a sťažuje sa na bolesť hrdla. Bez kašľa..
No a teraz dilema. Lebo k dr. sme nechodili s takýmto niečím. Zvyčajne bol za 3 dní fit. Ja mu ospravedlnenku napísať nemôžem. Takže jedine dr ? Tá ho ospravedlní aj keď je bez teploty kašľa atď?
No len ked bude doma viac ako 3 dni treba znovu podpisat ten papier o bezinfekcnosti.. A to uz ked ma sople a bolest hrdla, tak ti ho vezmu do skoly az o 14 dni.. Aspon tak som to pochopila. Ze dieta musi byt 14 dni bez tych vymenovanych priznakov
A ako je to s materskymi skolkami?
@brrrrrciatko Z coho si to pochopila ?? Myslim, tych 14 dni..
Možno by som pre Vás niečo mala...
Ahojte neviem ci si to niekto prečíta, ale vraciam sa spat k téme. Keďže som ho nechala doma 5 dní išiel dnes do školy kde učiteľka napomenula muža,že dieťa môže ospravedlniť iba 3x do polroka ale pre tentokrát, že mu ich ospravedlní. On sa teda ohradil vyhláškou ministra a zdravotným stavom dieťaťa (doktor nám nedá pečiatku ani nás nezoberie teraz iba ak má 3 dní teplotu, ospravedlňovala som ja ). Takže ako nechápem teraz, ale idem jej to preposlať. Sme fakt jediná škola ktorá si ide svoje pravidlá?? Alebo som niečo prehliadla a neplatí to?
p. uc. je asi neznala a treba jej to nariadenie preposlat, idealne nielen jej,a le aj vedeniu skoly, aby tuto skutocnost racilo oznamit svojim ucitelom
U nas moze rodic za jeden polrok napisat 2 ospravedlnenky.

@sorciera24 Vidíš, čiže minimálne od r2018 to platí tak, ako píšem. Teraz počas Covid to zvýšili na 5 dni. Škoda, že sa rodičia nechajú odbiť jednou vetou učiteľky a jednoducho si nenájdu dané info v oficiálnych zdrojoch. Potom by im bolo jasné, že to platí ako sa tam píše a nie ako si každá škola povie.