icon

Prvák má bolesť hrdla

6. sep 2020

Sopli iba trochu a sťažuje sa na bolesť hrdla. Bez kašľa..
No a teraz dilema. Lebo k dr. sme nechodili s takýmto niečím. Zvyčajne bol za 3 dní fit. Ja mu ospravedlnenku napísať nemôžem. Takže jedine dr ? Tá ho ospravedlní aj keď je bez teploty kašľa atď?

Strana
z2
abbey1
6. sep 2020

@sorciera24 Vidíš, čiže minimálne od r2018 to platí tak, ako píšem. Teraz počas Covid to zvýšili na 5 dni. Škoda, že sa rodičia nechajú odbiť jednou vetou učiteľky a jednoducho si nenájdu dané info v oficiálnych zdrojoch. Potom by im bolo jasné, že to platí ako sa tam píše a nie ako si každá škola povie.

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
brrrrrciatko
6. sep 2020

No len ked bude doma viac ako 3 dni treba znovu podpisat ten papier o bezinfekcnosti.. A to uz ked ma sople a bolest hrdla, tak ti ho vezmu do skoly az o 14 dni.. Aspon tak som to pochopila. Ze dieta musi byt 14 dni bez tych vymenovanych priznakov

mims
6. sep 2020

A ako je to s materskymi skolkami?

kinderzwillinge
6. sep 2020

@brrrrrciatko Z coho si to pochopila ?? Myslim, tych 14 dni..

vladimirrezak
7. sep 2020

Možno by som pre Vás niečo mala...

autor
14. sep 2020

Ahojte neviem ci si to niekto prečíta, ale vraciam sa spat k téme. Keďže som ho nechala doma 5 dní išiel dnes do školy kde učiteľka napomenula muža,že dieťa môže ospravedlniť iba 3x do polroka ale pre tentokrát, že mu ich ospravedlní. On sa teda ohradil vyhláškou ministra a zdravotným stavom dieťaťa (doktor nám nedá pečiatku ani nás nezoberie teraz iba ak má 3 dní teplotu, ospravedlňovala som ja ). Takže ako nechápem teraz, ale idem jej to preposlať. Sme fakt jediná škola ktorá si ide svoje pravidlá?? Alebo som niečo prehliadla a neplatí to?

sorciera24
14. sep 2020

p. uc. je asi neznala a treba jej to nariadenie preposlat, idealne nielen jej,a le aj vedeniu skoly, aby tuto skutocnost racilo oznamit svojim ucitelom

sandrika1986
14. sep 2020

U nas moze rodic za jeden polrok napisat 2 ospravedlnenky.

Strana
z2