icon

Riešenie mrle detskej

martaamirko
16. sep 2025

Ahojte objavila som dnes malemu mrle mozem ist s nim k lekarke alebo po telefone to mam s nou riesit ked je to infekcne cez tyzden nic nemal chodi do skolky

krasneleto
16. sep 2025

@martaamirko nie, ved lieky ti vie vypisat aj po telefone... stary babsky recept je zohriat mlieko a sadnut nad hrniec, mali by vyliezt.. a k tomu urcite nejake antimrlotika...

andrea_82
16. sep 2025

Tak zase nie je to infekcne ako nejaka chripka alebo kiahne. Ale tiez myslim, ze staci zavolat.

terry658
16. sep 2025

@martaamirko ja som vždy riešila cez telefón. Predpíše lieky a hotovo.

kiki68
17. sep 2025
@krasneleto

@martaamirko nie, ved lieky ti vie vypisat aj po telefone... stary babsky recept je zohriat mlieko a sadnut nad hrniec, mali by vyliezt.. a k tomu urcite nejake antimrlotika...

@krasneleto tak to ich urcite neskantri, problem su totiz vajicka. Na to treba tabletky/ sirup na odcervenie

kiki68
17. sep 2025

Nam dal lekar Sirup combantrin pre dieta ( vek 4 roky vtedy ), a este ked mal 2 roky alebo tak nejak mal tiez a museli sme vsetci brat preventivne tabletky. Nieco ako vermox ( len iny nazov)

ivka21
17. sep 2025

@martaamirko no nie nestačí zavolať treba odbery a vyšetriť presne čo to je za parazita a na základe toho určia aký liek treba.