icon

Riešenie teploty a imunity u detí v škôlke

dzarika
13. sep 2024

Ahojte baby mam dieťa druhý týždeň škôlke a zas prišiel piatok a zas teploty minulý týždeň to isté teplota. Už som zúfalá, vitamíny mu dávam..

dzulli1980
13. sep 2024

Joooj, moc skoro sa opúšťaš ... ešte to len začína ... takmer každá sme si tým prešli, úprimne, som rada, že toto obdobie už máme za sebou ... a tolerantného zamestnávateľa samozrejme ... ja som bola na OČR každý druhý týždeň, keď dcéra nastúpila do škôlky, fakt som sa niekedy už cítila už na guľku do hlavy, furt čosi.
@dzarika

viestta
13. sep 2024

Zlepsi sa to koncom jari, dalsi rok uz bude lepsi. Teraz sa musi zoznamit so vsetkymi bacilmi a virusmi, ktore koluju v rodinach ostatnych deti, sem tam sa k tomu pridruzi nejaka nova lahodka z ineho zdroja. Kedysi som citala, ze za prvy rok v kolektive sa imunita dietata musi vysporiadat s niekolkymi stovkami inych variant virusov a bakterii, ktore koluju v kolektive. Niektore vyvolaju chorobu, niektore nie. Vymena "biologickeho materielu" medzi detmi posilnje ich imunitu, aj ked sa nam to vzhladom na caste chroby vobec nezda.

aylinn_
13. sep 2024

@dzarika môj bol minulý rok od októbra do apríla v škôlke asi 3 týždne dokopy. 💆🏻‍♀️ ale to len preto, že som ho nechala doma aj keď mal iba sopel priesvitný.
Prajem pevné nervy.
Celkom nám pomohol imunnoglukan 😊 ale to až od toho apríla no..

marianarem
13. sep 2024

@dzarika No my uz toto mame dva roky, sme vacsinu casu doma. Bud sa to casom zlepsi alebo si proste zvyknes, co ine.

danyelia
13. sep 2024

Ja musím zatiaľ poklopať, dcéra nastúpila minulý rok do škôlky, mala 2 roky a 8 mesiacov, chorá nebola vôbec, dokopy vymeškala len 2 dni (raz jej slzilo očko a jeden deň mala črevné problémy) inak nič. Vitamíny ani doplnky výživy neberie žiadne, to isté aj v tom čase 5- ročný syn. 2 staršie deti vitamíny brali a boli choré častejšie ako títo mladší, ale tak v norme. Takže neovplyvníš to veľmi, časom si imunitu hádam vybuduje lepšiu.

martinka13
14. sep 2024

Nehádž flintu do žita. To je len začiatok. U nás takto prebehol celý prvý polrok v škôlke. Treba sa na to pripraviť. Je to na palicu, ale úplne bežné...

veronicka88
14. sep 2024

Sa smejem že bude lepšie 😆tretí rok a po týždni doma🙈ale nejdem brať ilúzie pri prvom to už naozaj bolo lepšie.hoavu hore patrí to k tomu