icon

Riešenie vpáčeného hrudníka u detí: Poradenstvo a cvičenia

adda
27. mar 2007

Ahojte, maminky,
máte niektorá dieťa, ktoré má trochu vpáčený hrudník, čo sa s tým dá robiť, máte na to nejaké cviky?

Strana
z14
luciella
23. jan 2025

@elenka.k Je to Dr. Monika Mattová, čaká sa na termín aj 3 mesiace. Takže ak vybavis výmenný, kľudne sa objednajte. Naozaj precízne všetko pozerá, ja som sestrička a viem porovnať to s iným kardio.ked sme boli s dcérou.
Áno to plavanie je fajn. My čakáme na zvon a písali sme si ohladom toho vášho zvonu pred rokom už som si spomenula,. Syn vyrástol za rok 15 cm,takže menili veľkosť zvona v poradovníku,ale plávanie je fajn len škoda obmedzených možností u nás. Na dovolenke sme krásne rozdychali hrudník, to je úplne iné naozaj.

elenka.k
24. jan 2025

@luciella Vďaka.

alex5896
27. jan 2025

ahojte prosím vás kedy je vek na operáciu vpaceneho hrudníka dcérka má jeden rok cvičiť ešte nemôže som rada že vie chodiť 🤦

luciella
27. jan 2025

@alex5896 Operácia sa rieši v neskoršom veku ,všetko sa môže časom upraviť. Vo väčšine prípadov je to len kozmetická vada. Mňa zaujíma ako vieš že má vpaceny hrudník, už to je vidieť? Lebo u syna som si to všimla až v predškolskom veku.

alex5896
27. jan 2025

@luciella bola som dnes na poradňi a rovno aj ja aj dr pozeráme že čo má jamku v strede a jednu stranu úplne prepadnutejsiu a máme to aj v rodine ....bolibste aj na operácii?

mmoni89
28. jan 2025

@alex5896 u tak malých detí sa o tom absolutne neuvažuje

luciella
28. jan 2025

@alex5896 neboli sme na operácii, robia to až cca okolo 18 tky ,dovtedy sa to zvykne cvičením upraviť, zmeniť.

kwetinka12
18. feb 2025

@alex5896 idete to nakoniec nejako riešiť v tomto veku?

alex5896
18. feb 2025

@kwetinka12 boli sme u neurológa čo chodíme na kontrolu povedal že má len asymetriu ze musíme počkať ako sa to vyvinie

juliavolna
6. apr 2025

@adda a ako to dopadlo

juliavolna
6. apr 2025

@palko_vladka ako to dopadlo po rokoch

juliavolna
7. apr 2025

@mmoni89 našli ste prosim

sasaalexandra
17. okt 2025
@palko_vladka

@elenka.k pozeram ze toto je ten druhy vyrobca vsak? Jeden bol ze Nemecko 600€ a uz si nepamatam ci Čina ci kto lacnejsia varianta tusim 300-400€ posuvate za naozaj skvelu cenu.Keby nemame ten nas doma tak uz vilam k dr a zistujem ci by sme ho mohli 😊
My mame tento

@palko_vladka Dobrý deň, z akej stránky ste to prosím vás objednávali, to je ten nemecký? Chcem ho objednať a neviem odkiaľ?

sonelka
20. okt 2025
@sasaalexandra

@palko_vladka Dobrý deň, z akej stránky ste to prosím vás objednávali, to je ten nemecký? Chcem ho objednať a neviem odkiaľ?

@sasaalexandra my máme zvon z Nemecka dievčenský typ, je ich viac typov. Adresa + kontakt:

Eckart Klobe

M 7, 9a-10

68161 Mannheim

Tel. + 49 621 13528

Fax. + 49 621 102755

webmaster@trichterbrust.de

sasaalexandra
20. okt 2025
@sonelka

@sasaalexandra my máme zvon z Nemecka dievčenský typ, je ich viac typov. Adresa + kontakt:

Eckart Klobe

M 7, 9a-10

68161 Mannheim

Tel. + 49 621 13528

Fax. + 49 621 102755

webmaster@trichterbrust.de

@sonelka ďakujem za info 👍🏽

palko_vladka
7. nov 2025
@sasaalexandra

@sasaalexandra dobrý deň, prepáčte že odpisujem neskôr, na MK nechodím už tak často. My sme mali šťastie a dostali sme ho zapožičaný v Martina. Syn bol ideálny adept vek/výška/ vpáčenina/ predispozícia atď....takže neviem odkiaľ je ale tuším na krabici je nalepka pozriem ci tam je uvedene viac info

palko_vladka
8. nov 2025
@sasaalexandra

sasaalexandra
8. nov 2025
@palko_vladka

@palko_vladka Veľmi pekne ďakujem

Strana
z14