icon

Rinogermina u detičiek

buffy27
12. mar 2018

Prosim vas mate niekto skusenosti s Rinogermina u deti? Dakujem

erka2014
21. sep 2019

@diabliq6666 anginu? hnis na mandliach? neviem.u nas boli len silne zelene sople

luciazen
21. sep 2019

@diabliq6666 my sme tí tiež brali,ale tiež sa hej spustili sople a lekárka vravela,že ti treba prestať užívať.ze vraj to nemá nastať taká reakcia,tak neviem.

luciazen
21. sep 2019

Keby ste mala niektora záujem,tak mám dve neotvorene balenia

diabliq6666
21. sep 2019

@erka2014 my sme schytali skaredu streptokokovu hnisavu anginu

diabliq6666
21. sep 2019

@luciazen nam sa aj sople spustili aj hnisavu anginu nam sposobila...pravdupovediac ani dokina nebola velmi nadsena, ked som povedala, ze to chcem vyskusat

erka2014
22. sep 2019

@diabliq6666 do prcic. veru zle vam do sadlo. uz by som to na vasom. mieste veru neskusala

mariannka1979
4. nov 2019

@sofik19
@roselyn dobrý večer. I keď je to staršia konverzácia ako vám zabralo po tých 3 mes? Ešte beriete ďalej? My teraz začíname 1 dávku 7 dní a potom tie 2 mes ako sa berie? Ďakujem za odpoveď

sofik19
4. nov 2019

@mariannka1979 Ked sme davali prvu kuru zabrala dobre, ale pri druhej sme vybrali len jedno balenie, neskutocne ju z toho zahlienilo, bola potom chora...spomina sa to aj vyssie v prispevkoch. Mozno sme to aj mali zle uksladnene kvoli stahovaniu, neviem, ale viac som to uz nekupovala. Kazde jedno vstreknutie bol boj, hrozne ju to stipalo...skoda lebo som si od toho vela slubovala.

mariannka1979
5. nov 2019

@sofik19 ach ďakujem za odpoveď no uvidím ako u nás zaberie my zatiaľ včera začali len prve balenie no uvidíme

veva87
23. nov 2019

@mariannka1979 dobrý deň, ako ste prosim vas dopadli? Ja som začala davat teraz 20.11. prvu davku, lebo dcera je stale soplava. 10dni sople, prelieci sa ide do škôlky a zase sople. Tak reku skusime. Začala som počas choroby a stale ma sople, tak neviem ci to aj z toho ci ako...mala žlté a uz su cire ale je ich veeela. Ďakujem

diabliq6666
23. nov 2019

@veva87 mojmu malemu viac poskodila ako pomohla...okrem zhorsenych soplov dostal skaredu anginu...rinogermina sa nema podavat pocas choroby pokial viem

veva87
23. nov 2019

@diabliq6666 len nikde to nepíšu, práve je tam napisane ze na liečbu...

veva87
23. nov 2019

@diabliq6666 citujem z letaku...Rinogermina® sa indikuje:
• pri liečbe a prevencii nosohltanových infekcií, ako sú zápal stredného ucha (otitis), zápal mandlí
(adenoiditis), zápal prínosových dutín (rhinosinusitis),
• po lokálnej nosovej a/alebo systémovej (pôsobiacej na celé telo) antibiotickej liečbe na uľahčenie
obnovy normálnej saprofytickej flóry

Ja som fora neštudovala predtým, spolahla som sa na letak...

kuratko1803
23. nov 2019

@diabliq6666 my sme mali dacat aj pocas soolov. Mali sme 10 dni zelene sople (ked su zelene, u nas ide o 2-kombi bakteriu), po 10 dnich bez soplov
Nechodim uzna vytery s tym
Rinigermina zabera
Ale kolektiv to vzdy zhorsi

diabliq6666
24. nov 2019

@veva87 ja som konzultovala s lekarkou kedy zacat brat, takze zo skusenosti povedala, ze pocas liecby sa choroba zhorsi a treba zacat davat, ked je bez soplov

diabliq6666
24. nov 2019

@kuratko1803 my sme mavali stafylokoka kazde tri tyzdne a po rinogermine este aj streptokola k nemu

diabliq6666
24. nov 2019

@veva87 ja som konzultovala s lekarkou...

diabliq6666
24. nov 2019

Ja som rinogerminu riesila s dokinou, pretoze je to zmes dvoch druhov streptokoka, takze pri oslabenej imunite alebo pocas choroby prihodit este aj toho, nie je celkom ok...po tyzdni mi dieta dostalo skaredu hnisavu anginu a vytery potvrdili, ze za nu mozu prave tieto dva streptokoky...takze tolko moja skusenost a rada zo skusenosti...choremu dietatu urcite nie a zdravemu uz tiez nie...pri malej mi pomohla imunologicka a s malym idem tiez

kuratko1803
24. nov 2019

@diabliq6666 och, to az takto? Imunolog co dal? Co pomohlo? Nam beonchovaxom nie. Pri dcere pomohol Inunor
Pri synovi odchod z kolektivu ....

diabliq6666
24. nov 2019

@kuratko1803 dcera dostala stafylokovu kuru v sirupe a hned streptokokovu a odvtedy mame pokoj

petjka
24. nov 2019

@diabliq6666 ako sa volaju tie sirupy prosim vas? Dakujem

diabliq6666
24. nov 2019

@petjka skusim pohladat, ale su len na predpis

diabliq6666
24. nov 2019

@petjka najskor brala stafal(stafylokok) a potom luivac(zmes stafylokokov,streptokokov a dalsich bakterii) a odvtedy mala slecna anginu len raz...do liecby ju mala kazde dva mesiace

savana12
28. nov 2019

Ahojte, dcerka berie rinogerminu druhy den, celkom zvlada, len sa chcem spytat, ci je v poriadku, ak jej trosku vytecie von ten roztok. V navode sa totiz pise, ze ma trosku sklonit hlavu a nevdychovat, tak jej to prirodzene stale trosku vytecie. Navyse, jej ten aplikator nedavam az tak hlboko do nosa. Postupujem spravne?
Inak nam pri stipani pomaha lyzicka medu.

veva87
28. nov 2019

@savana12 aj nam to vytekalo, ja som si strekla tiez a vytieklo mi..

petjka
2. dec 2019

@diabliq6666 dakujem, najstarsiemu pomohol ribomunyl, toez zmes stafylokooov a streptokokov, len tose zacali riesit neskoro az po vybrati mandli, sttedna zatial zvlada na isoprinosine, najmensiemu isoprinosin mestaci jemu by trebalo tiez nieco na bakterie, no ze je este malicky, ma dva roky, preto som chcela vediet ake sirupy ste brali, pozriem od akeho veku su vhodne a ak tak opitam od imuno, dakujem

diabliq6666
2. dec 2019

@petjka od troch rokov su

zuzanahanuszova
14. dec 2019

Dobry den, chcem sa spytat, ci by mi vedel dakto poradit, ze ci mozem zacat davat druhu davku o tyzden skor. Prvu sme brali od 21.11. Do 28.11. Takze zacat by sme mali az o tyzden, ale kedze to uz cestujeme prec na Vianoce a budeme rozbehani kade tade, tak by som to nevedela skladovat stale v chladnicke. Musela by som to prenasat. Myslite, ze to moze byt problem dat to takto skoro? Dakujem velmi pekne za rady.

erka2014
14. dec 2019

@zuzanahanuszova skor som este nedavala veru.neviem

zuzanahanuszova
16. dec 2019

@erka2014 my sme to riskli... Uvidime. Zdalo sa mi to lepsie ako mu to davat, ked by to bolo zle skladovane a prenasane. Snad to bude ok 😊