Rinogermina u detičiek
Prosim vas mate niekto skusenosti s Rinogermina u deti? Dakujem
@diabliq6666 my sme tí tiež brali,ale tiež sa hej spustili sople a lekárka vravela,že ti treba prestať užívať.ze vraj to nemá nastať taká reakcia,tak neviem.
Keby ste mala niektora záujem,tak mám dve neotvorene balenia
@erka2014 my sme schytali skaredu streptokokovu hnisavu anginu
@luciazen nam sa aj sople spustili aj hnisavu anginu nam sposobila...pravdupovediac ani dokina nebola velmi nadsena, ked som povedala, ze to chcem vyskusat
@diabliq6666 do prcic. veru zle vam do sadlo. uz by som to na vasom. mieste veru neskusala
@mariannka1979 Ked sme davali prvu kuru zabrala dobre, ale pri druhej sme vybrali len jedno balenie, neskutocne ju z toho zahlienilo, bola potom chora...spomina sa to aj vyssie v prispevkoch. Mozno sme to aj mali zle uksladnene kvoli stahovaniu, neviem, ale viac som to uz nekupovala. Kazde jedno vstreknutie bol boj, hrozne ju to stipalo...skoda lebo som si od toho vela slubovala.
@sofik19 ach ďakujem za odpoveď no uvidím ako u nás zaberie my zatiaľ včera začali len prve balenie no uvidíme
@mariannka1979 dobrý deň, ako ste prosim vas dopadli? Ja som začala davat teraz 20.11. prvu davku, lebo dcera je stale soplava. 10dni sople, prelieci sa ide do škôlky a zase sople. Tak reku skusime. Začala som počas choroby a stale ma sople, tak neviem ci to aj z toho ci ako...mala žlté a uz su cire ale je ich veeela. Ďakujem
@veva87 mojmu malemu viac poskodila ako pomohla...okrem zhorsenych soplov dostal skaredu anginu...rinogermina sa nema podavat pocas choroby pokial viem
@diabliq6666 len nikde to nepíšu, práve je tam napisane ze na liečbu...
@diabliq6666 citujem z letaku...Rinogermina® sa indikuje:
• pri liečbe a prevencii nosohltanových infekcií, ako sú zápal stredného ucha (otitis), zápal mandlí
(adenoiditis), zápal prínosových dutín (rhinosinusitis),
• po lokálnej nosovej a/alebo systémovej (pôsobiacej na celé telo) antibiotickej liečbe na uľahčenie
obnovy normálnej saprofytickej flóry
Ja som fora neštudovala predtým, spolahla som sa na letak...
@diabliq6666 my sme mali dacat aj pocas soolov. Mali sme 10 dni zelene sople (ked su zelene, u nas ide o 2-kombi bakteriu), po 10 dnich bez soplov
Nechodim uzna vytery s tym
Rinigermina zabera
Ale kolektiv to vzdy zhorsi
@veva87 ja som konzultovala s lekarkou kedy zacat brat, takze zo skusenosti povedala, ze pocas liecby sa choroba zhorsi a treba zacat davat, ked je bez soplov
@kuratko1803 my sme mavali stafylokoka kazde tri tyzdne a po rinogermine este aj streptokola k nemu
@veva87 ja som konzultovala s lekarkou...
Ja som rinogerminu riesila s dokinou, pretoze je to zmes dvoch druhov streptokoka, takze pri oslabenej imunite alebo pocas choroby prihodit este aj toho, nie je celkom ok...po tyzdni mi dieta dostalo skaredu hnisavu anginu a vytery potvrdili, ze za nu mozu prave tieto dva streptokoky...takze tolko moja skusenost a rada zo skusenosti...choremu dietatu urcite nie a zdravemu uz tiez nie...pri malej mi pomohla imunologicka a s malym idem tiez
@diabliq6666 och, to az takto? Imunolog co dal? Co pomohlo? Nam beonchovaxom nie. Pri dcere pomohol Inunor
Pri synovi odchod z kolektivu ....
@kuratko1803 dcera dostala stafylokovu kuru v sirupe a hned streptokokovu a odvtedy mame pokoj
@diabliq6666 ako sa volaju tie sirupy prosim vas? Dakujem
@petjka skusim pohladat, ale su len na predpis
@petjka najskor brala stafal(stafylokok) a potom luivac(zmes stafylokokov,streptokokov a dalsich bakterii) a odvtedy mala slecna anginu len raz...do liecby ju mala kazde dva mesiace
Ahojte, dcerka berie rinogerminu druhy den, celkom zvlada, len sa chcem spytat, ci je v poriadku, ak jej trosku vytecie von ten roztok. V navode sa totiz pise, ze ma trosku sklonit hlavu a nevdychovat, tak jej to prirodzene stale trosku vytecie. Navyse, jej ten aplikator nedavam az tak hlboko do nosa. Postupujem spravne?
Inak nam pri stipani pomaha lyzicka medu.
@diabliq6666 dakujem, najstarsiemu pomohol ribomunyl, toez zmes stafylokooov a streptokokov, len tose zacali riesit neskoro az po vybrati mandli, sttedna zatial zvlada na isoprinosine, najmensiemu isoprinosin mestaci jemu by trebalo tiez nieco na bakterie, no ze je este malicky, ma dva roky, preto som chcela vediet ake sirupy ste brali, pozriem od akeho veku su vhodne a ak tak opitam od imuno, dakujem
@petjka od troch rokov su
Dobry den, chcem sa spytat, ci by mi vedel dakto poradit, ze ci mozem zacat davat druhu davku o tyzden skor. Prvu sme brali od 21.11. Do 28.11. Takze zacat by sme mali az o tyzden, ale kedze to uz cestujeme prec na Vianoce a budeme rozbehani kade tade, tak by som to nevedela skladovat stale v chladnicke. Musela by som to prenasat. Myslite, ze to moze byt problem dat to takto skoro? Dakujem velmi pekne za rady.
@zuzanahanuszova skor som este nedavala veru.neviem
@erka2014 my sme to riskli... Uvidime. Zdalo sa mi to lepsie ako mu to davat, ked by to bolo zle skladovane a prenasane. Snad to bude ok 😊

@diabliq6666 anginu? hnis na mandliach? neviem.u nas boli len silne zelene sople