Rinogermina u detičiek
Prosim vas mate niekto skusenosti s Rinogermina u deti? Dakujem
@erka2014 rinogermina su zmes dvoch druhov streptokokov
Kto by mal záujem predám otvorené balenie, použili sme jednu dávku, dve sú nenačaté.
@diabliq6666 viem ale tych ktore sa tam maju prirodzene nachadzat
Ahojte ak by mal niekto zaujem mam dva spreje rinogerminy. Su nenacate. Kupovane pred par dnami a su v chladnicke. Viac info sukr. sprava.
Ale najlepsi by bol osobny odber, nakolko ten sprej musi byt stale v chlade.
nam doktorka hned povedala, aby sme ich zacali davat az ked bude zdravy, nie pocas uzivania pamyconu alebo inych atb.kvapiek.
@tinnyni jasne. S atb sa to bije......
Nám zabrala Rinogermina na morexelu ale museli sme vybrať až 4 davky
Ja mam skvelu skusenost s Rinogerminou, ja a moj 7r. syn sme uzivali spolu ako prevenciu okt. nov a dec. a vyhli sa nam sopliky a ja mavam pocas sezony bolave hrdlo a chvala bohu nic. A teraz som este racej ,ze to mame za sebou kedze vsade strasi COVID 19....verim, ze nase sliznice su "mocne" nakolonizovane a neprenikne ziadny virus ci bakteria. Mat 100% sliznicńu imunitu je zaklad v boji proti vsetkemu.drzme si palce a chranme sa 🙂.
Prosim o to jedno balenie na 7 dní vystaci len pre 1 dieta, ci sa da aj pre 2 rozdelit?:o) Napr. Pamycon po 7 dnoch este dost ostáva na vyhodenie vo flaske, preto sa pýtam.Dakujem
@baska1 vystačí aj pre dve
Dobry den, ak by mal niekto zaujem mam 2 balenia zabalene v chladnicke, posuniem. Odber Košice - Terasa
Ahojte tiež mam na predaj 2 balenia keďže nam to nerobí dobre. Môžem poslať aj poštou keďže je chladno. Cena 15€
Myslite ze to je vhodne aj ked dietatu tecie stale krv z nosa? Zeby sa to niako upravilo ked tam bude mat vsetky tie bakterie co treba??
@danielak84 dobrý deň a čo vám vtedy pomohlo?
Dobry den, ma niekto skusenost, ze by rhinogermina zabrala aj na pseudomonas? (horne dychacie cesty)
Ahojte, nepotrebuje nejaká maminka Rinogermina kúru na 3 mesiace? Objednala som z Čiech, ale používať to nebudeme, malý ma už dosť všelijakých liekov. Je mi ľúto vyhodiť to.. Posunieme za dobru cenu...
@jaja23 ešte máte k dispozícii na predaj? ďakujem pekne
@jankaaaa123456789 žiaľ nie, už sa predal
@jaja23 ok ďakujem pekne za odpoveď.ked sa môžem opýtať za koľko Vás v Čechách?
@jankaaaa123456789 45 euro aj s postou
Ahojte, ak by mal niekto zaujem, mam jedno 3balenie=startovaci balicek volny.
@jaja23 dobry den je to este aktualne? Zhanam akurat tento liek no u nas sa neda zohnat. Dakujem za odpoved
@iramka dobry den je to este aktualne? Dakujem
@153moniqueee92 uz nie, dakujem za zaujem
@153moniqueee92 žiaľ už nie
@153moniqueee92 ja mam 2 balenia nenacate

@zuzanahanuszova ved su to probiotika.snad bude ok