icon

Ročná dcéra má Covid-19

miriam7979
19. okt 2021

Ahoojte prosim poradte🙏🏼 Dcerka je covid pozitivna, ma 14 mesiacou ma soplik,kasel a teploty sem tam a hlasok jej to troska chytilo😏😣bojim sa onu som nestastna z nej taka je bez nalady…doktor nam povedal mame sa zbavit soplika a bude dobre…ale tento soplik pri korone je iny taky hnustny husty (vidim ked odsavam a aj ja mam taky) A nevieme sa ho zbavit 😏uz vcera manzel kupil inhalator troska pomohlo ale aj tak nejake typi radi alebo sirupy co pomozu ? Budem rada 🙏🏼 Davam momentalne sinupret, trifed zlty, kalciovy na hlas, a kvapky a morsku vodu, a v inhalatori je vincentka…uz neviem co ako jej pomoct…my sme ok len ona takto
Dakujem🙏🏼❤️

Strana
z2
ja_mama
20. okt 2021

@miriam7979 ja pri chorobe davam dcerke detsky stopkasel - okrem kaslu je aj na podporu imunity, obsahuje betaglukan a myslim, ze je pre deti od 1 roka.

andrea_ff
20. okt 2021

@mihula no ale hlavne, ze ty vies vsetko....

luccija
20. okt 2021

@naloxon a prečo nie?či strčiť ich do škôlky, školy?Ja som bola pri tom, keď z pusy testovali 1,5 r dieťa a bolo pozitívne ani nevedelo, že mu vytreli ústa.

renka30
20. okt 2021

Treba byt len trpezlivy, pri beznych infekciach dychacich ciest sa moze kasel tahat aj viac tyzdnov, takze nie je to len zalezitost covidu. Soplik odsavat, striekat morsku vodu, pripadne urobit nosnu sprchu (byva to sucast inhalatorov, pripadne sa da dokupit). Drzim palce, dobre bude ❤

fiafia
20. okt 2021

@ja_mama presne. Nedám dopustiť je na suchý aj vlhký kašeľ a nemusím nič meniť.

madeleine
20. okt 2021

Za mna, neviem, ci nosite, my sme s dcerkou prekonali v 4roch mesiacoch zapal priedusiek a jedine co naozaj pomohlo bola vertikalna poloha - nosila som ju skoro nonstop, par noci som spala po sediacky, inak sa dusila.

Kaloba je vynikajuca, vedela by som Vam odporucit aj Eucalyptus radie esencialny olej je fantasticky na dychacie cesty, esencialny olej Saro vseobecne proti virozam a na dezinfekciu priestoru.

Netusim odkial ste, ze by som Vam priniesla par kvapiek na vyskusanie.

Deti maju bezne vemi silny imunitny system a obrovsku schopnost sa s chorobou vyrovnat, potrebuje hlavne Vasu psuchicku oporu a blizkost. Drzim palce, aby te to rychlo a dobre zvladli!

mihula
20. okt 2021

@andrea_ff a tebe teraz o čo ide?

Strana
z2