Ročná dcéra má Covid-19
Ahoojte prosim poradte🙏🏼 Dcerka je covid pozitivna, ma 14 mesiacou ma soplik,kasel a teploty sem tam a hlasok jej to troska chytilo😏😣bojim sa onu som nestastna z nej taka je bez nalady…doktor nam povedal mame sa zbavit soplika a bude dobre…ale tento soplik pri korone je iny taky hnustny husty (vidim ked odsavam a aj ja mam taky) A nevieme sa ho zbavit 😏uz vcera manzel kupil inhalator troska pomohlo ale aj tak nejake typi radi alebo sirupy co pomozu ? Budem rada 🙏🏼 Davam momentalne sinupret, trifed zlty, kalciovy na hlas, a kvapky a morsku vodu, a v inhalatori je vincentka…uz neviem co ako jej pomoct…my sme ok len ona takto
Dakujem🙏🏼❤️
@martinq54 si normálna??
@miriam7979 neboj sa máte dobré lieky trifed dobre zaberá.Deticky to dobre zvládajú držte sa
@luccija anoo? Nemusim sa bat nicoho? 😔 prejde ju to vsak…lebo my to dojde take ze malicka je a tak sa trapi s koronou😏 trifed jej davam len 1ml vraj viac nemoze na svoj vek davam od piatku ale nejak nevidim zlepsenia..doktor ze len toto davat
@miriam7979 neboj zvladne to, moj syncek mal koronu ako 3mesacny .
vela zdravia prajeme 🙂
@miriam7979 mojim detom colmucol pomohol na vykasliavanie pri covide to bola jedina zachrana vyskusali sme xy sirupov az na tento
Ak nemá horúčky, u nás zaberá aj keď sa kúpanie. Zavrem do sprchovacieho kúta, necham pustenú vodu a z tej vzniknutej pary sa vždy zvykne uvoľniť dýchací systém. Inak, netreba dajak panikáriť. Aj obyčajny zápal dych.ciest sa lieči dlho. Cez 10 dní. Moje deti niekedy pokasliavaju po chorobe aj 3-4 týždne
@miriam7979 ahojko môžem sa spýtať ako ste drobca testovali? Švagriná je pozitívna a oni majú tiež dvojročne dvojičky..
@miriam7979 ako dlho ma koronu??aj by dospeli mate??nebojte sa bude vsetko ok deticky zevraj dobre zvladaju vit D jej davajte probiotika aj kvalitne a vit.C ak by ste nasla.pre take babo
@mihula Práveže od začiatku boli prípady, že to dostali aj malé deti. Iba mali slabší priebeh alebo žiadne príznaky. Platilo to pre" pôvodný" covid, delta je už o inom.
@miriam7979 my ked sme mali covid, odporucila nam detska lekarka pre 3rocnu dceru kvapky kaloba - skuste sa spytat v lekarni, ci ich mozu aj deti od 1 roka - su to prirodne kvapky. Zelam skore uzdravenie.
Otapena moze byt aj z trifedu, niektore deti su z toho aj agresivne, niektore spave. Je to silne liecivo. Robite vsetko dobre, inhalator sol, sinupret, vsetko bude OK, len cas to chce. Vela pit vitaminy C a D by som jej teraz dala vyssie davky.
@miriam7979 my sme mali covid na prelome rokov 2020/2021,mladsia dcera mala 10m,mala kasel a sopel,do 8 dni to vsetko preslo,neboj,zvladnete to a bude dobre,skore uzdravenie zelam 🍀
Ako ste niektore prisli na to, ze vase malicke deticky maju koronu? Moje vnucata, od kedy nastupili do skolky uz druhy krat su chore, zvysene teploty, kasel, sople. Boli u dr, rec o korone nebola.
@naloxon a co je na tom nenormalne, prosim Ta?
@miriam7979 ja by som este skusila kupit nejake kolostrum, my sme davali uz skor kvoli bolestiam bruska, ja som kupila normalne kozie a vysypala do kase, napriklad. Teraz ma drobec 10 mesiacov a treti tyzden sople, zacala som mu davat pol tobolky 400mg-ovej. Testovali sme len skolaka a skolkarku, boli chori tiez a v karantene. Bpli negativni, tak babatko sme netestovali.tiez ma huste tie sople, teraz mu zatekaju uz do hrdla. Oni nevedia fukat nos, to je preto u nich take dlhsie trvajuce...neboj, zvladnete to 😉
@miriam7979 ak ma zeleny soplik urcite predpisat pamycon,nasadit vit,c,d,zinok,plus od teploty na zachripnutie kalciovy sirup a urcite zavolat lekarke mozno napise antibiotikum ak sa kasel zhorsil.