icon

Ročná dcérka má teplotu

natdomi
9. feb 2022

Dobrý deň, dieťatko mi má teploty 38,5 úplne neviem s čoho kludna je hra sa normálne ani nevypada žeby bola chorá nič jej nieje to je že má iba horúčky dnes sme boli pri doktorke a CRP jej vyšlo 48 aj krv v moci aj bielkoviny zajtra mame ísť znova sa ukázať a znova doniesť moč. Prosím vás chcela som sa spýtať či to niekto mal keďže pani doktorka nám nedala ani antiobitika nič keďže nič malej nieje iba toto má tak mi povedala pani doktorka. Ďakujem veľmi sa bojím o dieťatko. Ďakujem za odpovede

Strana
z3
7rebeka11
10. feb 2022

@natdomi to nie až taká strašné vysoká. Keby si pospala a oddýchla, bolo by to pre ňu najlepšie a aj pre teba

natdomi
autor
10. feb 2022

@7rebeka11 už nemáme teplotu znížilo jej to má 37

mariska1989
10. feb 2022

@natdomi 38,2 je v pohode neboj deti zvládajú lepšie teploty ako dospelý .hlavne kľud ona to cíti z teba .keď zaspinka ľahni a posi aj ty . A skús len tak ten antigen urobiť .kamarátka ma 3 ročného syna a 5 dní teploty 38 až 38,7 a urobila a vyšiel pozitívne

natdomi
autor
10. feb 2022

@7rebeka11 davala som jej mliečko tak pekne sa napapala aj som jej merala teplotu 37

natdomi
autor
10. feb 2022

@mariska1989 už teraz nemá teplotu kojila som ju tak som jej merala teplotu už nemá spojila som poprezkiekala som ju… vyskúšam jej zajtra asi spraviť.

natdomi
autor
10. feb 2022

@mariska1989 ale si myslím že keby bola pozitívna tak je na tím úplne ináč je ospalá a tak sestrine dievcata tiež mali jedna 2 ročná ale ona úplne nič nechcela sa ani hrať.

natdomi
autor
10. feb 2022

Skúsiť jej dať o 3 hodiny nurofen aj ak nebude mat horúčku ?

mamina1419
10. feb 2022

@natdomi neviem koľko má dcérka rokov. Ale ak je ešte plienkovana ľahko sa pre esu bakterie a spôsobia zápal . Niekedy stačí že sa pokaka nariedko a už sa baktéria dostane tam kam nemá. Dcéra mala zápal tak isto a nefrologičky mi.vtedy povedala že to je rýchlo. A toto najčastejšia príčina

ankare
10. feb 2022

@natdomi škoda,že dr. nedala ATB hneď, keď namerala také vysoké crp.
Dojči ju čo najčastejšie.
Dávaj radšej čipky od horúčky.
Nedávaj jej nurofen, keď nemá horúčky ani bolesti.
Skoré uzdravenie!

marlent
11. feb 2022

@natdomi ak nema horucku tak jej ho nedavaj

lulu2014
11. feb 2022

@natdomi nurofen, panadol, paralen, dnes by uz mohlo byt o nieco lepsie pri mocaku atb zvyknu zabrat vcelku rychlo 🙂 a noc byva vacsinou horsia ako den ci bolest ci teplota….
Pokracujte v liecbe … drzim palce. Lieciky pomozu.😊
(Ja som si s malou ked mala 3-4roky presla 3x za rok 5dnove teploty cez 40.. 🙈 to bolo 🥴🥴 )
Deti vela veci zvladaju ovela lepsie ako my dospelaci. Takze budte vy vklude aby sa malinka dala pekne doporiadku a opat vyjde 🌞.
Ako sa ma momentalne?

pehavcek
11. feb 2022

Joj, maminka, skus sa ukludnit.Dcerka potrebuje pokojnu maminku a nie uzlik nervov.Choroby bohuzialpatria k zivotu.V tele je zapal a telo robi presne to co ma.Brani sa horuckou Dcerka potrebuje po troskach tekutiny, vela spanku, pokoj, ziadny stres.Antibiotika zaberu ale postupne.Horucky klesnu do dvoch, troch dni.Na horuckujuce dieta sa tazko pozera, ale ta horucka je pri zapale normalna.38 nie je nebezpecna.A ak som pochopila tak mala je cula a hrava... Navar si nejaky bylinkovy cajik a zahrajte sa spolu, uzite si jedna druhu.

mariska1989
11. feb 2022

@natdomi každé telo s covidom ináč funguje .s niekým to neurobí nič a s niekým len niečo .ako neverila som že môže byť niekto bez príznakov no mala som to doma tak verím . 3 ľudia a každý ináč znášal covid ...ale u vás samozrejme covid nemusí byť ,snáď už bude len lepšie ono keď sú také malé deti choré človek to hneď vidí že niečo nesedí

natdomi
autor
11. feb 2022

@lulu2014 no momentálne omnoho lepšie už ani horúčku nemá od vtedy ako bola čipka 😊 som taká rada že už všetko skoro v poriadku a si myslím že aj tie ant zabrali. Pije a papa všetko normálne a už sa pýta aj spinkať tak si myslím že jej všetko povolilo ale všimla som si že jej vyšiel aj zúbok 😊

natdomi
autor
11. feb 2022

@mariska1989 no ja som hneď vedela že niečo nie je v poriadku len pani dr. Nám najprv povedala že 3 dni ak bude mat teplotu tak až vtedy sa ukázať. Tak keby bolo možno hneď nasadená liečba bolo by lepšie.

natdomi
autor
11. feb 2022

@ankare dojčím ju stále. Ďakujeme vari už bude dobre.

ankare
11. feb 2022

@natdomi si úžasná maminka, veľa zdravia!

natdomi
autor
11. feb 2022

@ankare ďakujeme veľmi pekne 😊

natdomi
autor
11. feb 2022

@lulu2014 len sa mi zdá dosť bleda ale doktorka povedala že to po 3 dňoch dostane farbu to dieťatko . Tak neviem

natdomi
autor
11. feb 2022

@ankare aj vy ste zlata že ste mi poradili fakt ďakujem moc každej jednej.

natdomi
autor
11. feb 2022

Prosím vás chcem sa spýtať ako dlho dať odstup od mliečka a ant. Lebo o 21 pýtala mliecko dala som jej ale teraz o pól má mat ant. Či radšej dlhšie počkať? Ďakujem za najrýchlejšiu odpoved.

7rebeka11
11. feb 2022

@natdomi podľa mňa môžeš pokojne dať, neviem že by mal byť odstup od mlieka

ankare
11. feb 2022

@natdomi myslíš materské mlieko? Kedykoľvek.

pehavcek
12. feb 2022

@natdomi no ako sa ma dcerka? Je to uz lepsie? Ustupili horucky?

natdomi
autor
12. feb 2022

@pehavcek už áno ani horúčky nemáme len neviem ciku má strašne červenú aj keď jej to tam chcem vyčistiť plače strašne rozmýšľam s čím by som jej to vyčistila ? Nevieme náhodou s čím ? Repík ?

ankare
12. feb 2022

@natdomi repík je super

lulu2014
12. feb 2022

@natdomi staci obyc.voda nie moc tepla. A natriet rybacou mastickou

pehavcek
12. feb 2022

@natdomi jasne repik je super.Ak nema horucky tak aj kupel v repiku.Alebo aspon pooplachovat.Ale repik odporucam vsetkymi desiatimi

Strana
z3