Ročný syn má už 2 týždne fľaky po rukách a na bruchu
Ahojte, moj malý 1 ročný syn ma už 2 týždne flaky po rukách a bruchu, skúsili sme už nejaký tekutý púder s niečim na vysušené, to pomohlo, ale následne sme prešli na excipial a zase sa to zhoršilo a viac ako to bolo na začiatku. V pondelo síce ideme ku kožnej, ale nemáte s tým niektoré náhodou skúsenosť?
Ja by som povedala ze nejaka alergia na jedlo. Alebo prasok na pranie. Neskusala si dat fenistil kvapky
@sunnybaby15 ak kožná nepomôže, na alergo treba odporucanie od doktora asi však?
@sunnybaby15 práveže traviace problémy nepozorujem vôbec... Malý je úplne čule dieťa, s chuťou do jedla...
@badluck mne to pripadá ako ekzém. Obe dcéry to mali takto ni skôr na nožičkach a mladšia dosť veľa na tváričke. Bolo to zrejme následkom alergie na mlieko - presnejšie bielkovinu kravského mlieka. Staršej sa to prejavilo až po roku ako začala piť um a mladšia dokonca napriek tomu že bola dojčená tak keď ja som vypila mlieko alebo zjedla niečo mliečne. Probiotiká papá? Tie by mohli pomôcť a tiež premastovať kožu preventívne po preliečení ekzému.

@badluck neviem ale na 100%je to na doktorku