icon

Rotavírus u 11 mesačnej

19veronika11
12. sep 2021

Prosím Vás stalo sa v pondelok ideme k lekárovi .boli sme v stredu mala dostala črevnú virozu .rotavirus 11mesacna mala vysoké horucky 39 hnackovala nejedla len píla mliečko kojim a píla čajík čierny....zrazu sa nevládze sama zlahu posadiť ťahá hlavičku a nič tak sa otočí a tak sa posadí...ináč je aktívna stvorkuje...iné zmeny som si nevšimla,,,,máte stým prosím skúsenosť..pani dr.nam povedala že uvidíme do pondelka,,,,

evkamotka
12. sep 2021

Mozte ju dat zaockovat, poistovna to spatne preplaca. Aby nabuduce nedostala

jjanulienka
12. sep 2021

Môže byt dehydrovaná daj jej pit kulisek roztok po troske

mmoni89
12. sep 2021

@19veronika11 tak črevná viroza odpáli aj dospelého, nieto dieťa. Môj 5rocny bol pri črevnej ako úplne iné dieťa, on co nespí od 2rokov sa na obed pýtal sám spat a spal aj 3hodiny.a to nemal ani horúčky. Môže byť vyčerpaná

basska_b
12. sep 2021

Dobre že ešte kojite, to je na jej črievko veľmi dobré a veľmi to pomôže. Moja 8mesačná bola z rotavírusu za 2 dni vonku. A obe moje deti pri každej chorobe boli malatne, unavené, chceli len spať a nosiť sa na rukách. A inak poznám 2 deti, ktoré sú zaočkované a dostali strašnú hnačku, možno trochu iného pôvodu, ale aj tak, malo to veľmi podobný prejav ako rotavírus. Proste to sa stane. Dávajú si veci do úst, stretávajú sa so staršími deťmi...

mirka2405
12. sep 2021

@evkamotka ockovanie proti rotavirusu je mozne max. do 8 mesiacov. Potom uz nie.

kiki68
12. sep 2021

No neviem , akoze ja by som valila do nemocky. Vela deti s rotavirom potrebuje infuzky.

19veronika11
autor
12. sep 2021

@jjanulienka pani dr nám povedala že nie sme dehydrovane.ona pije stále nie kulisek ale niečo podobne

evkamotka
13. sep 2021

@mirka2405 aha, to je skoda