Silné zapareniny u 10-mesačného syna, čo s týmto?
Syn 10m, má vyše týždňa zapareniny už v takom štádiu, boli sme u Dr. Vo štvrtok predpísala fucidin, aj hypermangan žiaľ nepomáha nič, ešte predtým sme používali infadolan, imazol, bepanthen, sudocrem, nechtikovy domáci krém som mu robila, kupala som ho v bylinkách (levanduľa, nechtík, harmanček) a aviril púder.. Nič nič nič, čo robiť ďalej? Dnes sa mu na chrbte
tesne nad zadočkom vyskytli pluzgieriky a červené fľaky... 😖😖😖😖😖
@kulumulu123 mam cerestvu salviu, idem to skúsiť. Ďakujem
@damiana1992 chod k lekarke prosim, uz nic neskusaj.
Ja by som sla na pohotovost s tym hned teraz
@damiana1992 ja už by som mala obvolanych všetkých kožných v okoli. Len z pohľadu NATO ma všetko páli. Chudák drobec 😪 dúfam,že sa rýchlo nájde liečba čo pomoze
Dnes ideme na kliniku kožnu, ďakujem všetkým ženám ktoré možno aj keď chceli nemali sprosté reči 🙏
@damiana1992 čerstvá je super 👍👍👍👍
@kulumulu123 už vyvaram 😁
@fiafia práve nie, má to suché, nepali ho to, neplače
@damiana1992 keď skonštatujem, že si to poriadne zanedbala, nie je to "sprostá reč", ale pravda 😢
@oli18 a komu teraz pomôžu tieto sprosté reči? Okrem toho som to zanedbala tak ze som cely čas používala rôzne chujoviny ktoré ani nezaberajú, len tam som strácala čas,nie preto žeby som mu nechcela pomôcť
@oli18 moja zlata toto vôbec nie je zanedbané niekoľko dní moja dcéra mala takýto zadok pri prvom prebaľovani z pampersiek a nie nemala tu plenu celý deň...
Inak toto moze mat zo 1. zlych plienok 2. stravy.. moja mala bola takto zaparena iba raz, a to pojedla mandarinky v 1r.
Treba casto prebalovat, vetrat to. Normlane na hrubo natriet a nechat ho na volnon vzdy ked sa da. Nam bepanthen pomohol za 3-4dni bolo po tom, vyzeralo to ako keby jej az koza schadzala ako to mala vystipane. A vy ste uz tolko kremov vystriedali, to ako dlho mu to trva? Utekat ku koznej, uz rano bolo neskoro. Ved aj urgentne urcite vezme taketo babo normalna kozna... a potom vydrzat dlhsie a casto to osetrovat.
Inak u nas detsky lekar tak na jednu kamosku navrieskal za vystipany zadok, ze by na nu socialku poslal najradsej :D chuda bola vyklepana este tyzden. Ja sa divim, ze vas pediatricka sama neposlala ku koznej.
pochybujem ze toto je z vlhkych utierok, ved to ma v okoli slabin a nie na zadku. To bude plienkou. Ak si pouzila ine plienky ako obycajne ked to zacalo tak ich treba prestat pouzivat. Treba identifikovat pricinu a nie hasit dosledky kadecim moznym. S tymto urobis najlepsie ked bude holy a bude sa to vetrat.
puder a kremy mu na to nedavaj a spolu obe naraz uz vobec nie
Dobrý deň naša staršia dcéra má citlivú pokožku, vie sa hneď vyhadzat a pomáha nám pri nej repik. Máme doma čerstvi a z neho jej uvaríme silný čaj a s tým jej to potom potierame. V zime zo sušeného.
@damiana1992 nehnevaj sa, ale toto je tvoja vizitka - urcite to syn nemal naraz vsetko, ale nejak postupne sa to robilo - nechala si to az sem zajst. Hlavne sa uz nespoliehaj na prirodu a padaj s nim na pohotovost.
@damiana1992 chod na pohotovost, nic s tym neskusaj bylinkove. Mozes dietatu sposobit jazvy co forme flakov. Ucim v jasliach a na toto treba naozaj ze profi veci. A hlavne bez plienky, max latkova plienka.
@damiana1992 ako prve skus zmenit plienky,mojmu vadili pampersky, tiez mal z toho vyhadzany zadocek… az do krvi, zmenili sme za DM znacku a preslo to…
@damiana1992 co povedala kozna? ako ste dopadli?
@damiana1992 Prisla si si po rady? A naco? Ved nemas snahu sa nimi riadit?
Baby ti tu cely vecer a celu noc radia aby si s tym okamzite isla k lekarovi a ty na druhy den o 1:00 poobede stale sedis doma, varis salviovy caj a debatujes na fore.
@damiana1992 takto zanedbať dieťa otras chudiatko malé už keď to bolo červené si mala utekať A nie čakať pokiaľ ty tu niekdo poradí a malému sa to rozšíri katastrofa
@damiana1992 ako ste dopadli pomohla ta šalvia ci ste skončili na kožnom?

@andreatytler ty si tu na kom liečis komplexy?? Prišla som si pre rady.
Chudera najvyššej triedy