icon

Sirup na posilnenie imunity pre trojročné dieťa

janula2511
10. máj 2015

Mamicky poradte aky sirup mam kupit ja imunitu pre dieta.septembri zacal skolku a stale sopli a kasle.priedusky.poradte ktory najlepsie zabera.dakujem.

Strana
z2
jeinabe
12. máj 2015

@janula2511 my máme tiež taký problém, vyskúšala som už všeeetko možné, aj imunoglukan sme brali dlhodobo a nič...teraz sme začali brať normálne Ribomunyl od imunologičky.....stránila som sa tomu, ale mám pocit, že všetky ostatné veci sú len dobrá reklama......a verím tomu, že budúci rok v škôlke bude lepší....msia tým prejsť..... 😒

david93
12. máj 2015

@veronicka1901 áno, po prvom balení

veronicka1901
12. máj 2015

@david93 to ma mrzi :(,

janula2511
autor
12. máj 2015

@elizabethia a ten vyrobca lr je len cez internet sa da kupit?a to je sirup?

julia283
17. sep 2015
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

Skús probiotiká Probicus, sú vhodné aj pre deti od 3 rokov (moja malá ich brala). Používame ich pre podporu imunity - tiež si zo škôlky zvykla priniesť kadečo :( Sú to tabletky ale nie je problém s prehltnutím.

janula2511
autor
17. sep 2015

@julia283 ahoj pocula som ze aj probiotika su velmi dobre na imunitu.tie som este neskusala.ale linex je tiez dobry to uz mam odskusane.

spirit16
17. sep 2015

@janula2511
Ano kvalitne probitika vedia pomoct. Dovod je ten, ze imunitu mame casto oslabenu prave kvoli tym "zlym" bakteriam, ktore sa nam usadia v traviacom trakte. Probitika su vlastne "dobre" bakterie, ktore umelym dodanim vedia vytlacit tie zle.
Pokial v traviacom trakte mame prilis vela "zlych"bakterii, tak z potravy do tela nevieme dostat tu vyzivu, ktoru potrebujeme, preto je telo oslabene a preto je pre virusy a bakterie jednoduchsie napadnut , niektoru cas nasho tela.
Dolezite vsak je, aby pro a prebiotika, ktore dostavame do seba umelo prezili v dostatocnom mnozstve cestu cez zaludok. To vedia len niektore druhy tychto bakterii.

Strana
z2