Škôlkar má 10 týždňov kašeľ
Ahojte. Malý ma kašeľ 10 týždňov, už vyskúšal rôzne sirupy vrátane solmucola, mucosolvana, má hlienovity vlhky kasel a nic nezabralo. Potom som mu dlhšie asi tri týždne nič nedávala, že možno to prejde samo. Teraz mu robili výter z nosa a hrdla boli negatívne. Krv tiež negatívna. Je to zúfalstvo. Neviete aká môže byt príčina toho kasla a ako ho konečne vyliečiť? Ďakujem za všetky odpovede 🤗 a prosím nepíšte mi, že som neschopná alebo niečo také, snažím sa no stále neúspešne. U lekárky sme boli x krát a dýchanie ma tiež čisté, nevidí tam zapal priedušiek alebo niečo podobné.
@evkaor to mu už robili a boli negatívne .
@didi2102 a uz si sa vyliečila? Všetko je možné aj toto.
@magdalenal dakujeme aj tebe krásne sviatky ☺
Tak beriem lieky od pondelka a popravde zlepšenie je ale malé,počkám do pondelka utorka a keď to nebude lepšie idem znovu
Tak to bude mandla ... Kúp mu sirup aerius, daj večer pred spaním, nášmu zabral.
@annamivo ved nemá alergiu, načo taky sirup.
Mali sme presne to iste, dcera mala virozu koncom septembra a po nej zostal takto kasel. Presne ako pises v noci a rano poriadne odkaslala a potom cely den klud. Vsetky vysledky aj orl negativne. Vyskusala som fakt vsetko, sirupy, aerius, inhalovanie vincentky. Doktorka vravela ze sa to moze stat ze su po viroze tie dychacie cesty takto dlho podrazdene a poslala nas na plucne, objednali nas na marec 🤦♀️ Ja som uz aj komplet vsetky lieky vysadila kedze to nemalo ziaden zmysel. A chvalabohu to konecne pomalicky preslo samo.
Nám ho dali na ORL kôli tej mandli, pomáha pri uvolneni dutín, je dobrý aj pri nádche. Teraz už má k nemu aj sprej do nosa s kortikoidmi, ale už čakáme na termín, čo mu ju vyberú, lebo sa mu rapídne pohoršilo. Ale dlho sme fungovali len s tým sirupom.
Ahoj. Ja mam s dcerou (5,5r.) To iste. Ciste zufalstvo....uz 2mesiac kasel. Cez den vlhky,minimalny. No ako si lahne vzdy cca po 3hodinach spanku kasel. Raz prekasle sucho az drhne, chrchle, raz vlhko. Rano ma cca 5 smrkani husty zlty soplik, potom uz nic. Dychanie ciste, vyter z nosa neg. Uz brala nasivin, pamycon, od kasla trifed, sinupret. Davam physiomer a teraz inhaluje vincentku. Vankus som vyvysila. Inak jej nic nie je, bez teploty, vesela..ak to neprejde uz teraz, v januari to budem riesit. Inak cuch ma, dycha nosom,sople ma max.3x do roka. Aj napriek tomu jej tam kdesi akoby zavadzia hlien, pocutelny iba v spanku..
Budem ziadat vytery a krv.obraz vratene alergii, astmy, chlamydii a mykoplaziem, cierny kasel...ked to bude ciste, pojde na ORL a ked nic, tak rtg pluc. Toto si isto obeham aj priplatim ked bude treba
Inak tie chlamydie a mykoplazmy nam uz raz robili cca pred rokom a tiez negat.
Dobry den, sme v rovnakej situacii , prosim co vam pomohlo?
@boks45 my sme absolvovali vsetky testy, krv, orl, aj alergie- negat. Mala zvacsenu mandlu 2stupna, ale nebolo to na vyberanie. Dostala avamys na 1mesiac a mandla sa jej este zmensila. Jedine tieto testy vam urobia na zistenie pricin. U nas v podstate vsetko ciste a aj tak vie spustit tie svoje kasle. Teraz bol klud, uvidime ako na jesen.
U nas ked sa takyto kasel objavi, su to zatecene sople. Nos ma vzdy cisty, vytery negativne, kasle len v noci a rano po prebudeni. Nasa dr nam dava kvapky antb Uniflox, vzdy zaberu po cca 5 dnoch.
@stanulienkat
@babatkoo baby ako ste prisli na reflux? Malej dala plucna sirup na reflux skrz ten kasel
Ahoj. Necitam vsetky prispevky, ale u nas bol u 2 deti pricinou vlhkeho kasla zvacsena nosna mandla, neskor u dcery aj krcne. Isli von a od vtedy je ticho a zdravie 👌
Tak isto dychanie ciste a stale nejake kasel. Ale to moze byt aj reflux alebo alergia? Mal by to riesit lekar.
@bellaa3007 prisli sme na to tak, ze grckala po jedle a bola zachripnuta. Ta zaludocna kyselina jej leptala pazerak.
@bellaa3007 ja tak, ze som dojcila a stale som mala okolo bradaviek vysusenu bolavu kozu, doslova ako vyzratu od niecoho. Nabehla som lekarke, ta nezistila ochorenie. Tak ku koznej, ta mi povedala ze to bude kontaktne drazdenie. Maly mal taku kyselinu v ustach zmiesanu so slinami, ze mi rozožrala pokozku. + ten suchy kasel kazde rano ktory mal. Takymto patranim 🙂

@laura164 ďakujem toto tiež vyskúšame ☺