Skoro 4-ročný syn sa v noci pocikáva

18. sep 2022

Syn bude mať 4 roky a niekoľko krát do týždňa sa v noci pocika, teda tak nad ránom, proste spinká tak tvrdo že sa neprebudi že mu treba na wc ,neviem už ako to ďalej riešiť, niekedy sme ho skúsili zobudit aby išiel na wc ,ale nevedeli sme to akosi odhadnúť že kedy, lebo stále sa že mu práve vtedy netrebalo 🤷🏻‍♀️

matullienka
18. sep 2022

Treba odsledovat koľko vypije večer pred spaním a už to výrazne obmedziť. Držím palce

zuzudrnda
18. sep 2022

Pred spaním dať povinne vycikať,nepiť vela. Inak sa to stáva🙂

vilma7
18. sep 2022

Mám.to doma tiež. Dcéra 3 roky suchá cez noc vyše roka a syn 5, ešte nie. Ani nepije veľa večer, ide na WC, ale jednoducho ešte neudrží v noci. Neriešim, lebo vidím a viem, že s tým nič nespravím. Tak isto som nič nerobila ani pri dcérke a prišlo to samo.

jana005
18. sep 2022

Syn, keď mal štyri roky, tiež sa niekedy v noci pocikal.
Potom to zo dňa na deň prešlo.
Musí tam niečo dozrieť a bude dobre, daj tomu ešte pár mesiacov

katarinaba
19. sep 2022

Moj mal 6 ked sa este pocikaval - a to snad kazdu noc. Proste nedozrel na to, aby ho v noci donutilo ist cikat. No prisla skola a mal ist do skoly v prirode. Tak som to chcela riesit s dr. lebo som si nejako naivne myslela, ze za tri mesiace to dame. No prd makovy 😀 len za tri mesiace sme sa dostali na termin k nefrologicke.
Teraz ma syn 7 a je nastaveny na liecbu - uziva lieky, cca 4 mesiace, za cely ten cas sa pocikal 4 krat.
Nema ziadne zdravotne problemy - vsetko ma dokladne vysetrene - cez moc, oblicky, nervovy system, bol preventivne zbaveny parazitov, ORL absolvoval. Akurat nam dr z ORL odporucil podavat lieky na alergiu rano, nie vecer pred spanim, pretoze by mohli teoreticky dieta viac uspavat. Dr. skonstatovala, ze proste este nedozrel, ale vzhladom na vek mu uz dala lieky. Odkedy ich uziva je to jedna basen. Predtym som prala postelne pradlo kazdy den.
Tak ak si myslis, ze by mohol mat zdravotny problem, poziadaj pediatricku o listok k nefrologovi.
Drzim palec.