Skúsenosti s homeopatiou u dieťaťa
Ahojte, chcem sa spytat ci niekomu pomohla homeopatika. Syn mava opakovane bacile v nose a vsetko ma v poriadku. Navstevuje skolku. Nosnu mandlu uz nemame. Aj imunitu ma v poriadku. Jedine je alergik na pel a travu. Brali sme Rupafin ale zmenila som to na zodac. Berieme aj na opakujuce sa bacile Imunnor, ale vidim ze nepomaha. Vsetko mozne sme brali na imunitu. Aj konvickujeme. Chcem skusit nejake homeopatika. Dakujem za odpovede.
Nechcela som vyvolávať hadku,iba upozorniť na nebezpecenstvo mam zlu skusenost s dcerkou..varovali ma pred tym farmaceuti...ide o akesi pretrepavanie,kde energia pochadzajucaa z, duchovneho sveta posobi...inak deti alebo dokonca zvierata ktore sa tak liecia by nereagovali na placebo..logicke nie?...ps.a ze si veriaca nic na tom nemeni..dokonca papezi biskupi a svätá MatkaTereza bola takto oklamana....
otec Manjackal varuje
,,jedna řádová sestra ze Slovinska mi řekla, že jí doktor na léčbu rakoviny předepsal homeopatika a požádal ji, , aby přestala chodit ke sv. přijímání pro lepší efekt těchto léků. Také mnoho dalších lidí v Německu, Rakousku a Francii mi říkalo, že jim doktoři homeopati radilo, aby se před užitím léků nežehnali křížem ani nevzývali jméno Ježíše tak, ač by správný křesťan měl dělat všechno se znamením kříže nebo malou modlitbou. Proč je výjimkou homeopatie? Možná že znamení kříže nebo jméno Ježíše může rozbombardovat sílu či energii v homeopatikách! Mám svědectví, se kterým se s vámi podělím.
Před třinácti lety mě jeden věřící homeopatik požádal, abych mu posvětil jeho novou homeopatickou kliniku. Ochotně jsem přišel na jeho kliniku a požehnal kliniku podle Římského rituálu běžnými modlitbami a pokropil svěcenou vodou tak jak si přál. Za pár dnů za mnou přišel a povídá mi: „Otče Jamesi, po té co jste mi požehnal a posvětil kliniku a přípravky svěcenou vodou, musel jsem všechny vyhodit, protože ztratily "účinek".“ Díky Bohu, že mě nechtěl zažalovat! Otázal jsem se ho tedy na důvod, proč léky přišly o "potenci" během toho co jsem se modlil se sílou Ducha sv. Musel přiznat, že síla v přípravcích je něco protichůdného k síle Ducha sv. Pak mě požádal, abych se podíval na obaly alopatických léku, kde je jasně uvedeno složení jednotlivých látek (např. Magnesium 20 %, Alkohol 5 %, Voda 10 %, atd.), zatímco na obalech od homeopatik není žádný takový popis složení uveden. Namísto toho se udává pouze efektivita v tzv. "potencích" (např. 1000, 10 000. 1 000 000 atp.). Doktor sám přiznal svou nevědomost o zdroji síly či potence Řekl, že hlavním účinkem homeopatik je placebo efekt. Je zřejmé, že potence je skrytá síla (okultní síla)."
@elninoenmipueblo schválne som sem nechcela ťahať náboženstvo, lebo potom väčšina ľudí končí diskusiu s tým, že si zmagorený Cirkvou. 🙂
@elninoenmipueblo toto sú ake bludy uz
Skúste hodiť do Balatonu paralen, doobre pomiesat, a potom sa z toho napiť.Toľko účinnej látky obsahujú asi aj homeopatická.Placebo samozrejme zafungovat môže ak je dieťa už dosť veľké.
@lucylka25
@zenaajmama je mi ľúto,aj ja som sa mylila,chodit s deckom k psychologovi nie je sranda
@ressankajanka viackrát si pouzila slovo alchymia, cize uznavas, ze okrem chemického a prirodneho zlozenia, fyzikálnych zákonov sa na tvorbe liekov podielaju aj "ine" sily a tu uz nech kazdy zvazi, ci mu homeopatia stoji za to....
@elninoenmipueblo Naozaj neviem odkiaľ máš také bludy, ale ak homeopat káže nežehnať sa a neviem čo, sám je narušený a potrebuje pomoc 😀 Homeopatia má s Bohom spájať, nie naopak. Pripájam video, kde je tvrdený opak:
https://www.youtube.com/watch?v=rq0ziwNd7n8 Vždy je to slovo proti slovo. To, kto čomu verí. Ak človek chodí za šarlatánmi, ktorí sľubujú vyliečenie rakoviny, nech sa potom nediví, že končí u psychológa. Pretože žiaden dobrý homeopat také kraviny nerozpráva, rakovina sa nedá liečiť homeopaticky, dajú sa len zmierňovať príznaky a žiaden dobrý homeopat nekáže vzdať sa klasickej liečby, práve naopak, spolupracujú spolu.
Osobne na homeo závislá nie som, používala som ho len vtedy, ak som mala vážny problém, v ktorom mi lekári pomôcť nevedeli a priznali to. A nijako mi to psychicky neublížilo, práve naopak, som človek, ktorý študuje v charitatívno-sociálnej oblasti so zohľadnením na spirituálnu stránku človeka (s uznaním cirkvi), v tomto obdivujem Matku Terezu, ktorá s homeo pracovala a ten, kto má potrebu urážať nositeľku Nobelovej ceny za mier, osobu, ktorá dvihla chorého z prašnej cesty, nesiaha jej pri tom ani po členky.
@zuzana76 Aha, nevedela som, že človek je len z mäsa a kostí, každý sme predsa duchovná bytosť, keď sme už pri tom 😀 Homeopatiu používali aj samotní pápeži a po smrti boli vyhlásení za svätých, nikto sa z homeopatie nepomiatol, pokiaľ navštívil odborníka, nie pomäteného šarlatána a ako ho rozoznať? Používať intuíciu a zdravý rozum 😉
@ressankajanka Matka Tereza pracovala s himeo?😨
@huahua Áno 😉, aspoň jeden článok: https://svethomeopatie.cz/cs/2238-matka-tereza-... Aj mnohí pápeži brali homeopatiká tam, kde klasická liečba nezabrala a dokonca udeľovali svojim homeopatom čestné rády, je to už viac ako 200 rokov, vrátane Jána Pavla II. Rovnako britská kráľovská rodina je roky rokúce verná homeo. Nemôže to byť zase také placebo nekresťanské svinstvo, neverím tomu. Naozaj sama študujem a pracujem so sociálne slabými ľuďmi, dokonca ako dobrovoľník, za čo som bola ocenená rektorom (nechcem aby to znelo ako chvála 🙄), milujem robiť sociálnu činnosť a samozrejme so zohľadnením na danú spirituálnu stránku človeka, pretože každý človek má svoju vieru, ktorú rešpektujem. Skôr sa desím ľudí, ktorí pracujú "nekalými" praktikami a začali do toho montovať aj homeo, potom tomu bohužiaľ kazia meno ☹
@ressankajanka tak ja práveže verim, že človek má aj duchovnú stránku, ale stránke o homeopatii neverím, mne zatiaľ každý jeden kňaz vravel, že homeo teda nikdy nie, takže podsúvať sem, že ho užívali pápeži a podobne tomu neverím, teda čo sa tyka viery, tak to nie je koser vôbec ale že vôbec
@zuzana76 Pozri, kedysi cirkev upaľovala bylinkárky a korenárky za to, že sú čarodejnice. Upálili dokonca aj ženy, ktoré trpeli epilepsiou, lebo boli presvedčení, že v nich bol diabol. Bola to strašná kapitola ľudstva. Svet bol stále rovnaký, akurát sa trošku pozmenili okolnosti...
@ressankajanka prepac ja mam zlu skusenost,patrala som,trela s, dietatoma nedovolila by som si opluť niekoho nazor len preto že nie je ako môj...ak budeš mať desať rokov po liecebnych experimentoch ako ja...debaty s farmaceutmi achch..dokoncaa sami s tym maju moralny problem a musia to predavat take su zial naše zakony...v lekarni visia, kríže a predavaju sa v nich škodlivé nemoralne lieky...Matka Tereza predpisovala honeopatiu lebo bola neinformovana..casto citila v, srdci temnotu a pochybnosti o Bohu,prave kvoli tomu(?)
V historii cirkvi boli aj anti papezi
@zuzana76 A pozrela si si to video vyššie? Tam ich ľudia z duchovnej oblasti neodsudzujú, práve naopak, nie je kňaz ako kňaz, aj vo Vatikáne homeo používajú 😉
Cirkev mala vždy strach z niečoho nepoznaného, teda určití jedinci, následne tento strach vkladala do ľudí. Môj blízky kňaz rozpráva o rozvratoch kňazov, sám nad niektorými krúti hlavami a ja si nášho kňaza veľmi vážim. Cirkev nie je náboženstvo, nepleťme to. Cirkev je umelo vytvorená organizácia (v poslednom čase už aj politická), ktorá vznikla po ukrižovaní Ježiša Krista.
Rozprávala som len o svojej skúsenosti s homeo - ako mi pomohla a nijako mi nezničila život, práve naopak, Boh mi bol bližší a stále je. Len toľko, že nič nie je len čierne a len biele, to by bol teda smutný život 😉
@elninoenmipueblo Mám 10 rokov po liečebných experimentoch, operácii, atď., kedy to klasická medicína vzdala a mne homeo pomohlo, preto na neho nemôžem povedať nič zlé. Dala som sem len svoju skúsenosť, je mi ľúto, ak má niekto inú. Nepľúvam na názor iného, len hovorím, že moja skúsenosť je iná a rovnako mnohých iných ľudí. Prečo je to tak? Prečo toľkým ľuďom homeo pomáha a neškodí? Matka Tereza študovala na homeopatickej škole a sama sa s homeo liečila, o informovanosti niet pochýb 🙂
Apropos z rakoviny sa da vyliečiť vierou ,takisto placebo aj ak niekomu pomohol grepovy olej...bolo to o tom ze uveril ako pomaha...zbavil sa zlozvykov a zacal ináč rozmýšľať,podvedomie je silna nálož.pekný deň. odhlasujem sa
http://www.lovcisarlatanov.sk/homeopodvod-na-pa...
@elninoenmipueblo Homeopatia predsa rakovinu nelieči.
Tiež už k tomu nemám čo dodať, každý nech si utvorí názor sám, o tom predsa život je. Pekný deň 🍀

@huahua Samozrejme, že vedia, na to sú predsa receptúry 😉 Akurát ja ti to vysvetliť lepšie neviem, som obyčajný smrteľník, ktorý má od alchýmie ďaleko 😝