icon

Skúsenosti s liečbou detských zápalov očí v Neovízii a NÚDCH

23. jan 2025

Ahojte, syn máva opakované zápaly očí, po ktorých mu pretrváva bolesť očí, chodíme k očnej v okrese, ktorá mi príde veľmi slabá, za 4 mesiace mu nebola schopná urobiť výter. Rozhodla som sa teda, že skúsim ísť na NÚDCH, ale podľa online termínov vidím prvý voľný až v máji :-/ preto ma napadá ešte Neovízia, že by možno bol skorší, keďže sa tam platí. Aké máte skúsenosti s týmito očnými pre deti??? počkať na núdch? alebo je dobrá aj neovízia? príde mi dlho čakať do mája .... ďakujem

Strana
z2
autor
24. jan 2025

@taktotedanie ano, presne toto mi prislo, ze ocna nema skusenosti ani s dietatom, ani s moznou chlamydiou u dietata v ocisch, kedze sme male mesto

autor
24. jan 2025

@diefca ďakujem za info 🙂 ja som pozerala online objednavanie a tam termin az na maj 🙈🙈🙈 tak skusim aj telefonovat, uvidim co presne mi pediatricka napise do ziadanky

diefca
24. jan 2025

Autorka, jemine, ospravedlnujem sa (som na MD, neviem kde ki hlava stoji 😁), v Samorine ordinuje dr. Krcova, ambulancia RIMADO v poliklinike. Skuste tam. Vie dat termin cca do 14 dni, v akutnych pripadoch aj skor. Dr. Elizova je v Lamaci, sukromna, tam som sa chcela tiez raz dostat, ale ma strasne terminy a este k tomu sa za vsetko plati.

autor
24. jan 2025

@diefca ďakujem pekne za info 🙂

Strana
z2