Skúsenosti s neprospievajúcim dieťaťom a zápchou
Ahojte som smutná z toho že maly papa veľmi, veľmi malo 2r stále kojeny , ale tiež už pár dni hovorí boli bruško a že je unavený.. taktiez kaká len 1x do týždňa a viem že to vždy odkladá , vie kakať len do plienky nechce si sadnúť na nočník . Včera mal krv v stolici , dnes som bola u lekára a dal mu len prášky na zapchu .má niekto podobnú skúsenosť dakujem
Najskôr nízke železo, ak neje, nemá čo kakať, materské mlieko strávi
@ladivina nasledok kojenia a nech sa do mna eko bio premotivovane matky , ktore si nevedia povedat dost, nebudem uz dojna pustia ako supy
Riesila som to s xy detmi v okoli a rodine
Slabi jedaci, hento nechce toto nevyskusane nevadi mamka da cicinku aby si nebol hladny
Potom alergie a intolerancie, zapchy, bolesti brucha,
Z toho krv v stolici, niektore deti z toho mali az vyskoceny hemoroid, psychicke traumy, pri kakani hystericky plac az upadali do bezvedomia alebo skoncili na klystire na detskej chirurgii, natrhnuty konecnik museli az zasivat
Nech mu odoberie pediater krv a da usg , ries alergie a intolerancie
Brusko boli, lebo nekaka, zadrziava. Krvny obraz u dr, nasadit vitaminy - Bkomplex podporuje chut do jedla a radikalne zrusit kojenie. Ziadne dieta nebude jest normalne, ked dostane cecok (a to som zazila aj nejedaka aj dieta so zadrziavanim). Aby crievka fungovali potrebuje vlakninu, dostatok tekutin, pestru stravu. Aj ked len po par lyzckach, treba skusat a nedavat mlieko ako nahradu.
@ladivina nasledok kojenia a nech sa do mna eko bio premotivovane matky , ktore si nevedia povedat dost, nebudem uz dojna pustia ako supy
Riesila som to s xy detmi v okoli a rodine
Slabi jedaci, hento nechce toto nevyskusane nevadi mamka da cicinku aby si nebol hladny
Potom alergie a intolerancie, zapchy, bolesti brucha,
Z toho krv v stolici, niektore deti z toho mali az vyskoceny hemoroid, psychicke traumy, pri kakani hystericky plac az upadali do bezvedomia alebo skoncili na klystire na detskej chirurgii, natrhnuty konecnik museli az zasivat
Nech mu odoberie pediater krv a da usg , ries alergie a intolerancie
@anonym_fc07ad mame tiez v rodine taku dojicku, namiesto obeda strkala aj 4rocnemu dietatu cecok.
@anonym_fc07ad mame tiez v rodine taku dojicku, namiesto obeda strkala aj 4rocnemu dietatu cecok.
@nikushka8 u nas chodila do skolky na obed na obedny spanok davar “cicinku”
Bola to sukromna skolka tolerovala pol roka potom to utli, matka urazena, odhlasila dieta, ma 6 a dudluje dodnes 🤔
@nikushka8 u nas chodila do skolky na obed na obedny spanok davar “cicinku”
Bola to sukromna skolka tolerovala pol roka potom to utli, matka urazena, odhlasila dieta, ma 6 a dudluje dodnes 🤔
@anonym_fc07ad Tak toto je uz masaker. Raz som citala clanok nejakeho sexuologa, ze uz 2rocne je velke dieta na kojenie a ma chapat matkinu intimitu. Lenze vacsinou je dlhodobe kojenie skor psychicky problem matky, tie deti za to nemozu. A mozu ma tu eko bio raw matky kludne zozrat. Mala som doma nejedacku, ktora ma pouzivala cele noci ako cumel, stacilo v 11m prestat kojit ;) Nebolelo to ani ju, ani mna a aj jedenie sa zlepsilo.
@anonym_fc07ad Tak toto je uz masaker. Raz som citala clanok nejakeho sexuologa, ze uz 2rocne je velke dieta na kojenie a ma chapat matkinu intimitu. Lenze vacsinou je dlhodobe kojenie skor psychicky problem matky, tie deti za to nemozu. A mozu ma tu eko bio raw matky kludne zozrat. Mala som doma nejedacku, ktora ma pouzivala cele noci ako cumel, stacilo v 11m prestat kojit ;) Nebolelo to ani ju, ani mna a aj jedenie sa zlepsilo.
@nikushka8 suhlasim
A potom tie reci jeziiis a zase chcela cicinku a uz je mi to neprijemme ale tak dala som jej ved co jej bude upierat bla bla bla, to je porusena psychika matky
Sialenstvo fakt..
Namiesto cecku mu daj normalne jedlo 🤦♀️🤦♀️

Krvny obraz má urobený? Ak malo je, je unavený, tak môže má nízke železo