Zápcha u 7-mesačnej dcérky

5. aug 2022

Ahojte,moja 7 mesačna dcérka,krorá je kojena a prikrmovaná ma zápchu. Stolicu mala naposledy predvčerom a aj to len trošku. Včera a dnes tlačila,tlačila a vykakala take husté zelené(zelene asi preto,že mala špenát). Davam jej aj probiotiká, ale stále nič. Mala aj čučoriedky s broskyňou,tak možno tie to spôsobili. Bruško ju nebolí,len ta zápcha. Dnes som jej dala slivky na desiatu,ale ani to zatial nepomohlo. Dajaká rada prosím?

marcellka32
5. aug 2022

Vyradiť banány, ryžu, mrkvu, čučoriedky.... zaradiť hrušky, struhane jablká, slivková výživa, do prikrmu dat čajovu lyžičku oleja (slnečnicový), podávať aj čistú vodu na pitie

luc308
5. aug 2022

U nas vzdy zabrala slivkova stava, ale nie z obchodu kupovana, normalne susene slivky vyvarene..a cucoriedky. Z tych leti jak namydleny blesk 🙏🏻😅

dankanka
5. aug 2022

Kvalitny olivovy olej na lyzicku

autor
6. aug 2022

@marcellka32
@luc308
@dankanka
Banány nedávam vôbec a ani ryžu ešte. Včera dostala slivky a dnes hrušku, ale zatiaľ stále nič. Kojím ju a včera na večeru som si dala aj kapustnicu a nič to s ňou nerobí. A dokonca včera som si všimla pri kúpaní, źe ma trošku ranku na ritke (asi ako tlačila to tuhé💩) myslíte, źe mám isť v pondelok s tým k lekárovi?

autor
6. aug 2022

Dávam jej probiotiká, to je v podstate tiež olej
@dankanka

dankanka
6. aug 2022

Ono do prikrmov musis stale davat kvalitny olej...nic nim nepokazis ak ju takto zapeka. Do pondelka sa urcite pokaka. Moja mala zdrziavala aj 5 dni ked sme odplienkovavali, olej ju vzdy pohol.

autor
6. aug 2022

@dankanka dávam oleje z dm bio, do každeho obedného príkrmu. Na desiatu do ovocia nie. Tak čo mam dať viac oleja?

dankanka
6. aug 2022

Neviem kolko davas, kludne malu lyzicku do prikrmu, ked ju zapeka.