icon

Skúsenosti s pedosychiatriou v Martine

jasadaresa
5. okt 2020

Prosim ak ma niekto skusenosti s hospitalizaciou dietata/adolescenta na detske psychiatrii v Martine, ake mate skusenosti?

bykaterina
5. okt 2020

@jasadaresa na deti sa specializuju v kremnici pokial viem. skus pozriet asi to a jedna je tusim speci pri kosiciach

bykaterina
5. okt 2020

sorry HRAN sa to vola

cairka
5. okt 2020

My, ak chceš, pošli IP.

petruldo
5. okt 2020

@bykaterina spádová detská psychiatria na hospitalizáciu je v martine, aj v kremnici pre náš kraj. v bratislave ak vezmú. , hraň je liečebňa a sú tam veľmi problémoví pacienti

bykaterina
5. okt 2020

@petruldo však to áno, ale napr v Martine sú pubosi s dospelými a ak nevedeli hulit tak sa naučia... takže za mňa Martin nič moc čo sa týka čisto pre detí..

petruldo
5. okt 2020

@bykaterina v martine je na detskom málo lôžok, ak sa im tam nakopia akútni puboši tak idú k dospelým ale zase ak sa uvoľní idú na to detské. a teda my sme pár "exemplárov" posielali do hrane, takže zlatý martin

bykaterina
5. okt 2020

@petruldo tak je to možné detská od nás tam teda naučili či ešte nevideli... podľa mňa je toto tam celkom voľné..aj keď chápem že všetko poddimenzované

29cukrik11
13. sep 2023

@jasadaresa
@bykaterina
@petruldo
@cairka Dobrý deň, môžem sa spýtať, máte od tej doby nejaké ďalšie skúsenosti s detskou psychiatriou v MT? Ďakujem.

bykaterina
14. sep 2023

@29cukrik11 uz nie nakolko nerobi v odvetvi kde sme riesili s detmi daných odbornikov

petruldo
15. sep 2023

@29cukrik11 áno, posielame tam pacientov

29cukrik11
15. sep 2023

@petruldo a viete prosim porovnat s nejakymi inymi zariadeniami? ako to prosím hodnotíte?

petruldo
15. sep 2023

@29cukrik11 pacienti sú väčšinou spokojní

andiesc
13. apr 2024

Dobrý večer prajem, prosim viete mi niekto povedať ako to prebieha s hospitalizáciou v Martine na pedopsychiatrii? Aké sú skúsenosti? Veľmi by ste mi pomohli. Kľudne aj do súkromnej správy. Dakujem krásne